Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Golden Ticket na Justina Biebera
Advertisements

Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Konverzace: Popište situaci, ve které jste měl/měla štěstí.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
JÁ A MOJE ŽENA.
Věřte – nevěřte, ale ověřte
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Slova Květiny.
Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Název tipu a triku Název kurzu * Tipy & triky PxKyy_T0z.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Excelentní matka měst Praha
Budu vám vyprávět příběh o buláncích. Ta vochomůrka je jeho domovem. Ten víc červený se jmenuje Uzlík. Dobrý den,nevít e kde je Mazlík? Ty o tom nevíš?Včera.
– pokročilejším funkce. Seznam Ukládání do adresáře.
Číslovky.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Relační propojování tabulek. Úvod Tato prezentace má sloužit běžným uživatelům, jak začátníkům, tak i zkušeným uživatelům. Když budete postupovat podle.
Proměnná typu "pole" Mezi proměnné typu "pole" patří všechny superglobální proměnné. Mezi proměnné typu "pole" patří všechny superglobální proměnné. To.
VODA.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Miley Cyrus.
Nikita-Chloe Alkyra 5 měsíců Duben 2012.
První zaměstnání Petr Machala.
AHOJKY.
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES INCLUDE. 2 PŘÍKAZ INCLUDE SLOUŽÍ K VLOŽENÍ SOUBORU DOVNITŘ PHP SKRIPTU. PŘÍKAZ INCLUDE PŘEDSTAVTE SI TŘEBA, ŽE.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ9_16 Sada DUMČeský jazyk 9 Předmět Český jazyk 9. ročník Název materiálu Božena Němcová Anotace Materiál.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Kurz pro výchovné poradce Právní rámec výkonu poradenské činnosti
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Seriály Vypracovali: Marek Moštěk, Barbora Šebelová, VIII. D.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
STATIST PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Použití dotazu jako zdroje dat pro sestavu Win Base 602 Lenka Šmardová, 4. Y2.
Pravděpodobnost Žákyně č. 2 ZL 3 / Pozor, „možná“ je ve výpočtu chyba, takže neopisuj bezhlavě ! Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši.
Adriana Holková, Barbora Možíšová a Adéla Literáková
Slečna katechetka Petra vstupuje do kláštera klarisek Je sobota a několik mladých lidí z různých míst Moravy se sjíždí do Brna –Soběšic. A ptáte.
Do dalšího roku jsme vkročili o5 se změnou v sestavě, avšak doufáme že se změnou pro vás posluchače a pařiče příjemnou… Z našeho hnízda vylétl koncem.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Petra Skotnicová MASS MEDIA RADIO MAGAZINE TELEVISION INTERNET NEWSPAPER COMICS.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_209_ČJ 2 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Vlastní jména NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Název školy : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor : Jaroslav Bezděk, 2012 – 12 – 01 Název : VY_32_INOVACE_04_Český jazyk Téma : Popis Číslo.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Justin Bieber.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
ZŠ Staré Město.
Blondýnka a kvíz.
Téma: Matematika a její aplikace
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_03_8. ročník_Adresa školy
Podzimní soutěž.
Ahoj Čau.
ZVEME VÁS NA WORKSHOP PRO NELÉKAŘE
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Procházka po úle Vojtěch Kopřiva.
Transkript prezentace:

Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE AWARDS 2012 TV Program Nickelodeon TV

Ahoj, Ahoj! Vítáme vás v časopise Nickelodeon CZ/SK Magazine.. Tento časopis bude vycházet každý měsíc! V časopisech budou různé kvízy, plakáty, komixy a další.. Máte se na co těšit.. ZAČÍNÁME ! ! !

Už jste určitě o KID CHOICE AWARDS slyšeli několik věcí.. Ale tady máme podrobnosti: 1.Moderovat bude HEREC Will Smith 2.Určitě budou vystupovat například One Direction, Big Time Rush a další.. No a dál se musíte nechat překvapit !:)

1. Jak se jmenuje show ve které vystupuje Freddie Benson ? 2. Jak se jmenuje sestra Victorie z serialu Victorious ? 3. Popište Carly Shayovou.. Odpovědi zasílejte na V dalším čísle bude vyhodnocení!!

Chlapecká zpěvecká skupina má svůj vlastní pořad na Nickelodeon TV.. Tuto kapelu miluje spousta dívek a tento rok se i kapela BTR dostala na KID CHOICE AWARDS náš časopis je zvěědavý na jejich výkon.. V příštím čísle by měl být i záznam no uvidíme…

?page=tv&date=