Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Advertisements

Fotbal Kopaná Fočus.
Sezóna 2012 Vít Přindiš. Sezóna 2012 Finále Oceanian Open v Sydney.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Prezentace: Tomáš Orálek Marek Smital.  Vlastnosti navigací porovnáme na vybraných příkladech:  TomTom  Dynavix  Garmin  Mio.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
JITKA KLIMKOVÁ UEFA KONFERENCE NYON 2009 CÍLE: 1.TECHNICKÁ ZPRÁVA FINSKO TRENDY ŽENSKÉHO FOTBALU 3.UEFA SOUTĚŽE PRO ŽEN 4.POZVÁNKA MS.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Anglie Vojta Krejčí.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Najdi na slepé mapě Evropy státy podle zadání
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Program profesionalizace rozhodčích v ČSLH Vladimír Mana.
DUM 6 VY_32_INOVACE_ a)Velká Británie, Nizozemí, Lucembursko, Francie, Itálie, Německo b)Belgie, Nizozemí, Lucembursko, Francie, Itálie, Německo.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Petr Čech.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.
Jméno autora: František Sajdl Třída/ročník: H4A, 4ročník
LETY NA LYŽÍCH.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Finanční fair play ve fotbale. Historie ● 2009 – zpráva UEFA o finanční situaci všech klubů ● 56 % z 655 klubů ve ztrátě, o 9 % více než předchozí rok.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Evropa - obyvatelstvo, EU Tercie Řešení úkol.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
VÝZNAMNÁ HISTORICKÁ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ OSOBNOST POCHÁZEJICÍ ZE SLOVÁCKA.
ÚSPĚCHY ČESKÝCH A ČESKOSLOVENSKÝCH SPORTOVCŮ - FOTBAL.
Charakteristika, historie, pravidla
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
České hokejové zlato v Naganu 1998
Slavní fotbalisti.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Hokej Patrik Bařica 5.B.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Škola Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22, Třebíč Název projektu
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov
Evropa 1 Soutěž RISK Pokračovat ZŠ Hejnice
ŠVÝCARSKO Schweiz. Vlajka a mapy Základní informace ◦ Oficiální název: Švýcarská konfederace ◦ Hlavní město: Bern (neoficiálně) ◦ Nejvyšší bod: Dufourspitze.
MEZINÁRODNÍ DAŇOVÁ KANCELÁŘ
Transkript prezentace:

Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce 1999, po Mistrovství Evropy hráčů do 16 let, přestoupil do francouzského klubu AS Monaco, za který o dva roky později hrál francouzskou nejvyšší soutěž. V jarní části sezóny 2003 hostoval v druholigovém klubu US Créteil. Od podzimu opět hrál za Monaco v nejvyšší soutěži a v roce 2004 málem nastoupil ve finále Ligy mistrů, ale nakonec jej sledoval pouze z lavičky. V létě 2007 přestoupil do španělského týmu CA Osasuna Pamplona.Po počátečních nevyrovnaných výkonech se Plašil vypracoval v jednu z důležitých postav týmu, jenž nakonec vybojoval záchranu v Primera Division. V létě 2009 se vrátil do Francie, když přestoupil do týmu úřadujícího mistra Girondins Bordeaux. Reprezentace První zápas v reprezentaci: 31.března 2004 Irsko - Česko 2:1 ME 2004 Portugalsko MS 2006 Německo ME 2008 Rakousko a Švýcarsko

Ulrich Ramé - 16 Anthony Modeste - 22 Vujadin Savic - 15 Cheick Diabaté - 25 Pierre Ducasse - 19 Michael Ciani - 2 Yoan Gouffran - 7 CédricCarrasso - 1 Marc Planus - 27 Floyd Ayité - 14 Jaroslav Plašil - 18 Florian Marange - 23 Wendel - 17 Benoít Trémoulinas - 28 Alou Diarra - 4 Fahid Ben Khaifallah - 8