Výsledky práce PMF ve volebním období 2011 – 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IVIG 2008 Výsledky průzkumu informačního vzdělávání na VŠ v ČR v roce 2008 Zpracovala: Hana Landová, UK v Praze, ÚISK Prezentuje: Lenka Bělohoubková, VŠE.
Advertisements

WEDOS slaví třetí narozeniny
Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
Představení společnosti
UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ
Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,
Propagace a reklama na facebooku
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
S námi máte informační předstih!
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
10 let výzkumu informačních potřeb veřejnosti Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
Zdravice OS „Veteráni JE CZ“ pro Mezinárodní fórum „DIALOG“ Dalibor Matějů Praha,
Aktivita C1 Vzájemné učení škol v oblasti autoevaluace celostátní závěrečná konference Praha Prezentují: Kateřina Žežulová - workshopy Jana.
Etická výchova a Finanční gramotnost
Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Seminář EU a my „50+“ Zlínský kraj Zlín,
Volební kampaně a internet Zdroj: NetMonitor, září 2005, MML data 2003 Internet se stal standardní a vyhledávanou součástí reklamních kampaní. Velkou pozornost.
Strategické plánování při zakládání spin-off
1 ČLFA se představuje ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  48 členů  cíle prosazovat prostředí vhodné pro finanční produkty (právní, ekonomické)
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:17. září 2012 Číslo.
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
Návrh strategie PMF 2015 – Očekávané změny a trendy v HR v příštích 4 letech  Zvyšování efektivity všech HR procesů  Velký důraz na profesionalitu.
Unie malých a středních podniků ČR Hospodářská komora ČR Přijetí eura v České republice Názor podnikatelů.
Průzkum společnosti Ernst & Young mapuje společné podnikatelské znaky, ale i aktuální problémy.
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
Konference GEOS 2007 Výuka fotogrammetrie v České republice Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Praha, 2. března 2007.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
11. setkání interních auditorů průmyslu 7. listopad 2014 Tomáš Pivoňka, Daniel Häusler.
JABLONKA.CZ občanské sdružení Prezentace o.s. jablonka.cz na konferenci E- INKLUZE
marketingové poradenství
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
 Počítačově simulované prostředí obývané jeho uživateli a uzpůsobené k jejich interakci prostřednictvím avatarů  Bezprostřednost a interaktivita  Výhody:
Jak přečíst každou místnosti a být networKING. Co je BforB? Kdo jsem já?
Financování sociálních služeb pro města a obce
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
„Pomáháme imigrantům stát se našimi spoluobčany.“ Příprava učitelů na výuku češtiny jako cizího jazyka Mgr. Lenka Pavelková, MSc. 1.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Kanton St.Gallen 27. března 2013 Konference o demokracii Liberec Budoucnost a výzvy demokracie Dr. Benedikt van Spyk Právo a legistika, Státní kancelář.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
Projekt „Popularizačně naučná videa“ Jan Tomas Zuzana Ruberová Andrey Stroilov Zdeněk Langer.
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Financování spotřebitelů v roce 2013 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
Michal Koščo vedoucí zastoupení v Istanbulu TENERWIKI.
Principy KPSS Zlín Co KPSS přineslo do procesu plánování důraz na aktivní roli uživatelů sociálních služeb a zastoupení jejich zájmů v procesu.
1 ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  42 členů  cíle:  prosazuje prostředí vhodné pro rozvoj leasingu, úvěrů a factoringu  těžištěm je financování.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Sdružení evangelické mládeže
Problémy a perspektivy středního školství
11. ZASEDÁNÍ PORADNÍHO SBORU PRO SITUAČNÍ PREVENCI KRIMINALITY
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Zapojíte se letos se svou akcí i Vy?
Transkript prezentace:

Výsledky práce PMF ve volebním období 2011 – 2015

Hlavní aktivity a dosažené cíle v letech  2011  -přejmenování společnosti ČSRLZ na PMF a rebranding  -pořádalo se 18 akcí pro členy a 1 konference  2012  -grafická a obsahová změna časopisu HR forum  -pořádalo se 19 akcí pro členy a 1 konference  2013  -otevřen PMF Institut  -oslavy dvacátého výročí PMF s výjimečnými akcemi, např. konference HR know how Návrat k hodnotám v Muzeu Stará čistírna(280 účastníků)  -pořádalo se 19 akcí ©2

 2014  -diskusní setkání v Senátu na téma Etika v podnikatelském prostředí  -zaměření na téma hodnot-konference Hodnoty srdcem úspěchu (275 účastníků)  -první Světová HR laboratoř  -spuštěn nový web s unikátním projektem Studovna  - pořádalo se 20 akcí pro členy a dvě konference Hlavní aktivity a dosažené cíle v letech ©3

 2015  -všichni členové obdrží Kartu komunity HR s výhodami u jednotlivých dodavatelů.  -spouštějí se streamy a webináře  -otevírá se kurz HR stratég v PMF  -nárůst členské základy o 25 % Hlavní aktivity a dosažené cíle v letech ©4

 V letech si PMF udrželo stabilní počet členů  V roce 2015 zaznamenáváme 25 procentní růst (způsobený aktivní komunikací se členy a revitalizací trhu), očekáváme počet 300 (nyní již 260 členů) Vývoj členské základny ©5

Výsledky průzkumu spokojenosti mezi členy v létě 2014  Celkové zjištění z obvolání  -hodnocení PMF je a jejích aktivit je v 95 % pozitivní  -oblíbené jsou akce zdarma v rámci členství, časopis  -nejčastěji uváděné problémy: příliš prezentace dodavatelů, malá regionalita  Akce PMF  -nejoblíbenějším formátem je exchange meeting, dále inspirace a HRBF  -velká poptávka po praktických tématech  -velká finanční citlivost, dávají přednost akcím, které jsou v rámci členství zdarma ©6

 Časopis  -významná role – mnozí mají jako jedinou spojku s námi  -celková spokojenost  -mnoho členů rádo čte  -cca deset procent si stěžuje na množství inzerce   Novinky  -čtou, líbí se  -cca 20 % si stěžuje na inzertní obsah nebo říká, že je nikdy nečte   PMFI  -ví o něm cca šedesát pět procent dotázaných  -většinou říkají, že nemají nyní zájem, ale že si vše prostudují  Výsledky průzkumu spokojenosti mezi členy v létě 2014 ©7