Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
Advertisements

Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
VYHLÍDKOVÉ LETY v roce 2011 a 2012.
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Mgr. Jana Reisingerová ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem září 2011
Znojmo
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
rok 2014 První část Snímky jsou automaticky posouvány
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNA Foto grafie pořízeny v roce 2012 První část-střed města.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Srpen 2011.
Rumburk Rumburk je v Šluknovském výběžku. Je to nejdůležitější město ve Šluknovském výběžku. Sousedí se Starými Křečany,Varnsdorfem a Šluknovem.
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
ZAJÍMAVÉ BUDOVY a OBJEKTY v Brně
PRAŽSKÉ PARKY Lunick Destin Ondongo Jakub Svoboda Lukáš Ridvan.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
LUHAČOVICE
Opava.
Architektonické a kulturní poklady
VYSOČINA.
VYSOČINA.
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.
Pardubický kraj. Pardubický kraj Pozice na mapě.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:
30.8. – Nepomucká červená klubová trička byla také přitom.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Městská část Brno BOSONOHY
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Regenerace městské památkové zóny. Městská památková zóna MPZ vyhlášena rozloha 52 ha na území MPZ je 85 nemovitých KP zapsaných v seznamu.
Kraj Vysočina.
Jan Blažej Santini Architektura. klášterní kostel Nanebevzetí P. Marie a sv. Jana Křtitele, Sedlec u Kutné Hory.
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
VY_32_INOVACE_27_Brno.  Druhé největší město v České republice  Největší město na Moravě  Leží na soutoku řek Svratky a Svitavy  Město úspěšných.
Uherský Brod. Informace Okres: Uherské Hradiště Kraj: Zlínský PSČ: Starosta: Patrik Kunčar Části města: Havřice Újezdec Těšov Maršov.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Andrea Kolářová Název : VY_32_INOVACE_8C_06_Praha Téma: Vlastivěda.
DO PODĚBRAD Akademie třetího věku o.s. Totem Plzeň, obor Historie a místopis a naše první zastavení v Nymburce u domu s nevšedním a krásným reliéfem.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_312 _Praha Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Nový Bydžov město českých královen a studentských merend
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Škola:. Základní škola Kladruby
FOTOGRAFIE 2017.
DIVADLA v BRNĚ ….
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
DIVADLA v BRNĚ 2016.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
Česká republika - Pardubice
Frenštát pod radhoštěm
Symboly města Pečky..
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
Město a příměstské oblasti
Největší město v okolí naší obce!
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
Královské město Rakovník
Základní škola Záhumení Rožnov pod Radhoštěm
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Transkript prezentace:

Pohled na město

Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled na Velkou Bíteš, Dům č.5-bývalý kostelík Jednoty bratrské, nyní sídlo Městského muzea-Okresního archivu Informačního centra, Bílý potok a Brána u kostela sv. Jana Křtitele

Pohled na náměstí před rekonstrukcí - rok 2012

Probíhající rekonstrukce Masarykova náměstí vstup-příjezd na náměstí po silnici od Brna, foto

Pohled na na další probíhající práce foto 3. 4.

foto 3.4.

Pohled na náměstí po příjezdu ze silnice od Žďáru foto 12.6.

Pokračování rekonstrukce náměstí foto 12.6.

Dvě třetiny náměstí již vydlážděno, do této části povolen vjezd k parkování aut, v další části se pokračuje v rekonstrukci, foto 10.7.

Po pravé straně je Městská radnice. Tato část náměstí před radnicí je také s novou dlažbou foto 10.7.

Foto

foto 10.7

Foto

Pohled při vjezdu od Brna na náměstí-po částečném vydláždění foto 25.7.

Při prováděné rekonstrukci bylo možno na přední části náměstí parkovat foto 25.7.

Foto 25.7.

Koncová část náměstí foto 25.7.

Pohled na MASARYKOVO NÁMĚSTÍ po provedené rekonstrukci První snímek-pohled na náměstí při příjezdu od Brna Druhý snímek- pohled z konce náměstí Snímky pořízeny 9. září 2014

….

…..

V sobotu 6. září bylo SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ zrekonstruovaného Masarykova náměstí