VÍTÁMVÁS CUP 2008 23.6. + 24. - 25.6.2008. Hlavní myšlenka turnaje Cílem našeho projektu je integrace handicapovaných a zdravých mladých lidí prostřednictvím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009
Advertisements

MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
INTERNET PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Služby veřejných knihoven zdravotně postiženým uživatelům PhDr. Ivana Štrossová Hradec Králové 26.března 2001.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Handicapovaní lidé na trhu práce Michal Pavel, švec Zpracoval Lukáš Duben.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Název projektu: Aktivizační a vzdělávací centrum Období řešení projektu: –
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
Rok 2014 Sportovní klub Kociánka Brno o.s.. Společný lyžařský výcvik se ZŠ Pavlovská.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
VÍTÁMVÁS CUP Turnaj má pokračování… Když skončil první ročník turnaje VÍTÁMVÁS CUP 2006, který se konal ve skromných prostorách.
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
VÍTÁMVÁS CUP 2006 Turnaj ve stolním STIGA hokeji.
SOŠ a SOU Šumperk SOŠ a SOU Šumperk.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Rozvoj inovace a integrace studijních programů a oborů pro učitele a pracovníky ve školství Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Aktuální formy a metody sportovních her np1107, nk1107 Mgr. Tomáš Pětivlas, Ph.D.Únor 2011.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Ing. Antonín MACHALA PODNIKATEL, VIZIONÁŘ A FILANTROP jednatel a ředitel firmy ALTECH, spol. s r.o. jednatel a ředitel firmy AEROMEC, spol, s r.o. společník.
OBECNÁ ZJIŠTĚNÍ ZE ZKUŠENOSTÍ ZAMĚSTNAVATELŮ A ZAMĚSTNANCŮ S ODŠKODŇOVÁNÍM PRACOVNÍCH ÚRAZŮ A NEMOCÍ Z POVOLÁNÍ 6. konference Společně bezpečně v EU –
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
FC Slovan Rosice, z.s..
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
Výzva k předkládání žádostí
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
BSE České Budějovice o. s.
Dobrovolníci neslyšícím a SP
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Kulatý stůl Asistent pedagoga, úskalí integrace žáků s různými znevýhodněními Liberec, 7. září 2015.
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
Celostátní síť pro venkov
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Třídní schůzky
AUTOR: Kateřina Křížová
Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

VÍTÁMVÁS CUP

Hlavní myšlenka turnaje Cílem našeho projektu je integrace handicapovaných a zdravých mladých lidí prostřednictvím turnaje, který jak bylo již řečeno, je pojmenován po studentu Lukáši Vítámvásovi, jenž v roce 2005 podlehl svému zdravotnímu stavu. Jedná se mimo jiné o činnost, která by měla pomoci odstraňovat společenské bariéry a sblížit obě cílové skupiny. Turnaj nabízí zajímavou mimoškolní aktivitu žákům Základní školy pro tělesně postiženou mládež v Brně na Kociánce 6, studentům Střední školy F.D. Roosevelta pro tělesně postiženou mládež v Brně na Křižíkově 1 a již zmíněným zdravým jedincům.

Co přinese nového - bude pozváno 10 hráčů, kteří mají zkušenosti z turnajů STIGA hokeje a budou zároveň splňovat integrační prvek ( jakýkoliv hráč, který není studentem Střední školy pro TPM) - turnaj se bude odehrávat v aule, budovy F. D Roosevelta - nový hrací systém (druhá šance pro všechny) - připraví se doprovodný program atd…

Co je potřeba zajistit ROZPOČET PROJEKTU VÍTÁMVÁS CUP 2008

Potřeba zajistitPředpokládaná cenaPoznámka 5 hracích stolů Stiga - hokej 5 X Kč Činnost organizačního výboru a lidí podílejících se na uskutečnění akce, je dobrovolná. Cestovné pozvaných hráčů Kč Poháry, medaile2 000 Kč Občerstvení3 000 Kč Trička pro organizátory 500 Kč Foťák3 000 Kč Kancelářské potřeby200 Kč Celkem Kč Kč přijde z nadačního fondu SŠ F. D. Roosevelta pro tělesně postiženou mládež

Proč je finanční podpora, pro tento turnaj tak důležitá Rádi bychom turnaji zajistili soběstačnost, která bude nezbytná k tomu, aby se turnaj stal pravidelnou záležitostí a byl pevnou součástí integračního cyklu.