Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. (P5)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vědecký výbor fytosanitární a životního prostředí (prezentace člena) Mgr.S.Sýkorová,CSc. VÚRV Praha, Oddělení šlechtitelských metod.
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Doktorské studium na AF
Mendelova univerzita v Brně: Kvalitní partner pro firemní výzkum a vývoj – Olomouc Ing. Miroslav Zapletal Vedoucí Zkušebny STV Zlín.
Ústav experimentální botaniky Akademie věd ČR, v. v. i. Setkání ředitelů fakultních škol PřF UP Mgr. Jan Bartoš, Ph.D.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Technická dokumentace
VÝZKUMNÝ PROGRAM č.6 Experimentální ověřování nových technologických postupů u kovových materiálů s vyššími kvalitativními parametry. VÝZKUMNÝ PROGRAM.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Státní Rostlinolékařská Správa Ztracená 1099/10, Praha 6 Telefon: Fax: V Brně dne.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Národní fytosanitární workshop “ Současné fytosanitární úkoly a směrování výzkumu v ČR z pohledu výzkumných i ostatních institucí v kontextu s rozvojem.
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Příprava novely Sněm Rady vysokých škol.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Sladařský ústav Brno VÚPS, a.s. (P 6)
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe Ing. Blanka Černá, CSc. Národní agentura pro zemědělský výzkum
Michal Pazour MPO © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Spolupráce vysokých škol & podnikatelského sektoru (VŠB-TU Ostrava, )
Organizace Státní správy
Nařízení vlády č. 453/2004 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na diagnostické zdravotnické prostředky in vitro (transpozice Direktivy 98/79/EC)
Výzkum, vývoj a inovace v ČR Výzkum, vývoj a inovace v ČR Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 6. června 2007.
Dětské centrum Brno příspěvková organizace Hlinky 132/136 Brno Voroněžská 5 Brno
CEITEC BRNO | ČESKÁ REPUBLIKA středoevropský technologický institut /central european institute of technology – ceitec/ vzdělávání, výzkum.
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
Orgánové kultury.
Reforma systému výzkumu, vývoje a inovací v ČR  změny v pravidlech pro podporu VaV v právu ES  reforma VaVaI v ČR Inovační potenciál ČR Praha,
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
Ochrana plodin proti škodlivým činitelům
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
1 Ověřování environmentálních technologií (ETV), cesta na zahraniční trhy , Hustopeče ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM
VĚDECKO - TECHNICKÝ PARK BRNO
Kontrola a certifikace v ekologickém zemědělství
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ V Praze 6. května 2015.
Doktorské studium na AF
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Maturitní zkouška podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) platnost od Maturitní zkouška podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) platnost.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Novela zákona o geneticky modifikovaných organismech Zuzana Doubková Odbor environmentálních rizik a ekologických škod.
Semenářství Semenářská terminologie. Odrůda – soubor jedinců stejného druhu vyznačující se určitými vlastnostmi, které se při reprodukci zachovávají Rozmnožovací.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Spolupráce Akademie věd ČR a Technologického centra AV ČR
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
5. cvičení Tvorba variability křížením
Nové obchodní modely Sdílená ekonomika a možnosti její regulace
Nový fytosanitární režim EU
Transkript prezentace:

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. (P5) PODPORA TRANSFERU INOVACÍ V ZEMĚDĚLSTVÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A OBLASTI BIOENERGIÍ DO PRAXE Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. (P5) vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. 1923 – 2012 89 let vědecko výzkumné práce vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. JE VÝZKUMNÝM CENTREM PRO BRAMBORY V ČESKÉ REPUBLICE a nabízí VÝZKUMNÉ PRÁCE v oblastech Geneticko-šlechtitelské Technologické EKONOMICKÉ A TECHNOLOGICKÉ PORADENSTVÍ (akreditovaní poradci) MNOŽENÍ A OZDRAVOVÁNÍ ČESNEKU IN VITRO PRODUKCI OKRASNÝCH ROSTLIN SLUŽBY: sériová diagnóza virů bramboru (PLRV, PVY, PVA, PVM, PVX a PVS) metodou Elisa diagnóza karanténních bakteriálních chorob (Cms, Rs) elektroforéza hlízových proteinů v polyakrylamidovém gelu stanovení vybraných původců karanténních chorob brambor provedení chemických rozborů rostlinných materiálů – akreditovaná laboratoř vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. JE VÝZKUMNÝM CENTREM PRO BRAMBORY V ČESKÉ REPUBLICE a nabízí SLUŽBY: množení rostlin a hlíz brambor in vitro při respektování podmínek zákona č. 92/96 Sb. a zák. 408/2000 Sb. Stanovení některých kvalitativních vlastností hlíz provádění odborných činností podle § 40, odst. 1, písm. c) zákona č. 147/96 Sb. (ověřování vlastností přípravků na ochranu rostlin) – GEP pracoviště prognózu a signalizaci plísně bramboru retardaci hlíz ve skladech služby poskytované pracovištěm VTI uživatelům vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. Dozorčí rada Hausvater VALNÁ HROMADA Vědecká rada Vokál Správní rada Čepl,Domkářová, Vokál Ústřední inventarizační komise Cempírek Škodní komise Cempírek výkonný ředitel Čepl Zástupce výkonného ředitele Vokál Oddělení genetických zdrojů Domkářová Laboratoř genetických zdrojů Domkářová Laboratoř tkáňových kultur Horáčková Laboratoř experimentálního šlechtění Greplová Oddělení ochrany Hausvater Oddělení pěstebních technologií Kasal Laboratoř virologie Dědič Vědecko-technický park Bouma Oddělení zemědělské výroby Kužel Oddělení ekonomického poradenství Exnarová Oddělení okrasných kultur Bouma Laboratorní centrum Krpálková Akreditovaná zkušební laboratoř Čeplová Laboratoř analytické chemie Šimková Technickohospodářský úsek Cempírek Personální a právní pracoviště Cempírek Ekonomické pracoviště Novotná Technické pracoviště Linek Pracoviště VTI Součková Organizační struktura vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.   Nabídka stáží pro studenty VŠ ozdravování rostlin a jejich rozmnožování s využitím technologie explantátových kultur testování zdravotního stavu bramboru metodou ELISA identifikace napadení hlíz karanténními bakteriálními chorobami využití elektroforetické identifikace odrůd u brambor využití modelů signalizace a prognózy výskytu plísně bramboru vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. Stáže pro pracovníky VaV VUB v oblastech   genomiky, proteomiky a genových manipulací nekonvenčních postupů a technologií pro šlechtění, půdoochranných technologií inovace potravinářských výrobků integrované ochrany plodin v rámci osevních sledů vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. Konference VUB prestižní mezinárodní konference fyziologické a agronomické sekce EAPR (Evropská společnost pro výzkum brambor) v měsíci září roku 2013 pěstitelů brambor k problémům pěstitelských technologií ZD Hořice, která se bude konat v roce 2012 a 2013 v měsíc červnu konference pěstitelů, zpracovatelů a obchodníků k ochraně brambor proti škodlivým činitelům, sklizni, posklizňové a tržní úpravě, Havlíčkův Brod – Perknov, která se bude konat v roce 2012 a 2013 v měsíci září   vubhb@vubhb.cz tel.: 569 466 200 fax: 569 421 578 www.vubhb.cz www.brambor.info