13. dubna 2015 1 ANALÝZA A REDESIGN TISKOVÉHO ŘEŠENÍ ALEŠ KLÍMA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Monitorovací systém Asistent
Elektronizace agend nejen ve státní správě
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Facility management ČSN EN
1 Představení divize služeb Tomáš Nekola. EVROFIN Int. spol. s r.o.  Založení společnosti v roce 1993  Centrála v Ústí nad Labem  Pobočky Praha, Brno,
Audit IT procesů ve FNOL
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Zpracování dokumentových agend a procesů s využitím posledních generací technologií Ing. Petr Koutenský.
ISO 9001:2000. CONNEX Východní Čechy a.s. 22/6/2004-Seminář PVT Strana:2-Connex Card  Realizace a provoz jednotného platebního a odbavovacího systému.
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
Geo-informační systémy
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Ekonomika informačních systémů
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Aktivita č. 6 Návrh a zavedení systému řízení kvality Workshop Výsledky analytického šetření.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Realizační tým ICZ duben 2005
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Krajský úřad Libereckého kraje
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Přístup k řešení bezpečnosti IT Nemochovský František ISSS Hradec Králové, dubna 2005.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Elektronické schvalování v praxi Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum:
ISOP/2 registr entit přírodního prostředí Roman Bukáček CENIA, laboratoř GIS Žďár nad Sázavou.
Technické řešení PostSignum QCA
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Helios Orange - Implementace systému
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.:
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Implementace nástrojů pro zlepšování jakosti ve vybrané firmě
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Obhajoba diplomové práce
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 2
Transkript prezentace:

13. dubna ANALÝZA A REDESIGN TISKOVÉHO ŘEŠENÍ ALEŠ KLÍMA

13. dubna Obsah prezentace: Analýza jako služba Filosofie přístupu Komunikace Reference Shrnutí

13. dubna Pár otázek na začátek Máte pod kontrolou své tiskové náklady? – Kolik tisku a kopií Vaši pracovníci produkují? – Víte za kolik tisknete? Jaká je skutečná cena jedné kopie či výtisku? – Jaká je přesná výše nákladu na provoz těchto zařízení? Je Vaše tisková technika využívána efektivně? – Kteří zaměstnanci, na jakých místech a za jakým účelem tiskovou techniku využívají?

10. dubna Analýza a optimalizace Vašeho tiskového systému = efektivní dokumentové poradenství

13. dubna Optimalizace neznamená snižování rozsahu a kvality služeb –Optimalizace zaručuje zkvalitnění a dostupnost všech definovaných služeb – Rozšíření rozsahu a jednotnost služeb ve společnosti – Zvýšení komfortu a urychlení všech procesů (servis, reakce na požadavky, závoz spotřebních materiálů a papíru) Optimalizace ?

13. dubna Popíše práci s dokumenty Jaké jsou skutečné celkové náklady na tisk? Kolik stojí jedna stránka tisku? Navrhne, jak snížit náklady nebo upravit systém. Analýza, optimalizace, redesign Vašeho tiskového systému = služba Znalost tiskového prostředí Snížení tiskových nákladů - optimální návrh Úspora 10-30% Transparentnost a kontrola nákladů Možnost plánování nákladů V praxi

13. dubna Průběh optimalizace Plán hodnocení Plán, zaměstnanci, uzavření dohody se zákazníkem. Plány pater kanceláří / mapování zařízení Plány pater zákazníka, mapování tiskových zařízení. Implementace software/ sběr dat Instalace SW, distribuce na uživatele, sběr dat, odinstalace SW. Analýza potřeb zákazníka Plán analýzy, vedení analýzy, sumarizace dat. Workshop - ověření faktů Příprava na setkání, workshop, validace dat. Zjištění & Doporučení Analýza, návrh řešení, závěrečná zpráva, prezentace, dohoda se zákazníkem.

13. dubna Současné rozmístění tiskových zařízení

13. dubna Navrhované rozmístění tiskových zařízení

10. dubna Analýza a návrh optimálního tiskového systému Individuální baliček služeb podporujících efektivní tisk Proaktivní způsob řešení provozních požadavku Webový portál pro kontrolu a správu tiskových nákladu a tiskových zařízení Měřitelná finanční úspora Variabilní nastavení servisních služeb Detailní přehled o systému Bezstarostní a bezobslužný servis BEZPEČNOST poradenstvíImplementace řízení a kontrola optimalizace analýza sběr dat projekt změna zaškolení zpětná vazba obsluha monitoring FINANCE PROCESY STROJE Analýza je součástí celku

13. dubna Filozofie přístupu poskytování špičkové služby vysoká přidaná hodnota používáme nové, moderní technologie chceme Vás vést za ruku řešíme reprografická střediska (zařízení, pracovníky) řešení podatelen jako služby

13. dubna Filozofie přístupu Navrhujeme systémy Nastavujeme workflow dokumentů i procesů Přebíráme archivy Digitalizujeme Skartujeme S Vašimi dokumenty si dokonale poradíme za Vás

13. dubna Pracujeme s dokumenty od skenu až po skartaci správa příchozích a odchozích dokumentů převody dokumentů do elektronické podoby elektronická archivace a životní cyklus dokumentů správa dokumentů a řízení jejich oběhu zabezpečení dokumentů a dat speciální tisky a skeny

13. dubna Komunikace změny tiskového systému Cíle Zjednodušit přechod na nový sytém Vysvětlit zaměstnancům přínosy změny Přínosy Pochopení smyslu změny Minimalizace zatížení pro IT Jednotný a úplný zdroj informací pro uživatele Možnosti komunikace Interní Interní portál (microsite) Informativní grafické doplňky

13. dubna iTraining. Co je iTraining? Online představení a přehled multifunkčních zařízení Představuje všechny základní vlastnosti a funkce Jasné vysvětlení základních funkcí kopírování, tisku, skenování, faxování a uživatelských schránek Dostupnost v němčině, angličtině, francouzštině a dalších jazycích Webově přístupným multimediálním školením v češtině provádí Marie Retková

13. dubna Vybrané úspěšné projekty v ČR

13. dubna Shrnutí přínosů celkového optimalizovaného řešení Analýza je podklad pro změnu Všechny částí tiskového řešení (služby) řešit projektově a jako celek Celek se řeší lépe než jednotlivosti Pravidelná optimalizace stavu, procesů a nákladů na distribuci přináší nejen růže, ale hlavně úspory a jednoduchost V jednoduchosti je krása - Jeden dodavatel – jeden kontakt – jedno SLA Vy se věnujete své hlavní činnosti

13. dubna Jeden příklad za všechny co všechno umožní analýza prostředí Reprografické oddělení správa příchozích a odchozích dokumentů převody dokumentů do elektronické podoby speciální tisky a skeny Podatelna příchozích a odchozích zásilky frankování doporučená pošta pravidelné roznosy Office fleet zajištění technické podpory dedikovaný specialista on site unifikovaný a jednotný tiskový park přesně navržené SLA prodle potřeb zákazníka

13. dubna DĚKUJI ZA POZORNOST A NASHLEDANOU U ANALÝZY