STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
Advertisements

Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
Naše úkoly v projektu: • Vytvoření a vyhodnocení průzkumu • Elektrotechnika – Základy elektrotechniky • Elektrotechnika – Moderní domovní instalace • Připravit.
Integrace žáků z odlišného sociálně kulturního prostředí do základních škol Mgr. Dušana Fučíková
ECVET v Programu celoživotního učení
METODIKA KURZŮ PhDr. Ing. Hana Danihelková Krnov
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Studijní opory a eLearning - teorie a praxe Ing. Petr Korviny, Ph.D. Krnov
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Střední škola stavební Jihlava Sociální partnerství zpracoval : PhDr. Pavel Toman únor 2011.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
Výstupy z Úvodního semináře
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Lucie Rohlíková Jana Vejvodová ZČU v Plzni
Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/ Ing. Marek Bumbálek Krnov
PROJEKT HUMAN STEP Výroční konference NTS F,
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
Očekávané i neočekávané (Poznatky z pilotáže vzdělávacího programu)
Environmentální výchova a
Spolupráce škol a sociálních partnerů při tvorbě ŠVP a realizaci výuky Ing. Jana Trhlíková, NÚOV Brno, Projekt je financován Evroským sociálním.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
IPN Zajišťování a hodnocení kvality v systému terciárního vzdělávání Kvalita přípravy učitelů – podmínka pro udržení konkurenceschopnosti ČR Kašperské.
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Průběžná zpráva o stavu řešení projektu Rozvojový projekt č. 63/ 2008: Inovace studijních předmětů a rozvoj spolupráce při zkvalitňování učitelské způsobilosti.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Profese učitele z pohledu praxe střední školy (vážně i nevážně) Duben 2008.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Inovace dopravních a strojírenských vzdělávacích programů na VOŠ, SPŠ automobilní a technické v Českých Budějovicích Dr. Jiří Ludačka.
Centrum empirických výzkumů Fakulta veřejných politik Slezská univerzita v Opavě doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D. 3. září 2015, Opava.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Šablony OP VVV a podpora nadání
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
Plánování prvních kroků
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
Transkript prezentace:

STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV PARTNER PROJEKTU STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV Mgr. Hana Košuličová Krnov 27. 10. 2010

Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov Partnerství v projektu PŘEDSTAVENÍ PARTNERA PROJEKTU Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov Jiráskova 1a, Krnov Historie školy: Střední pedagogická škola (1951); Střední zdravotnická škola (1954) Sloučení škol od 1.9. 2005 Obory vzdělávání Předškolní a mimoškolní pedagogika Zdravotnický asistent Pedagogické lyceum, Zdravotnické lyceum Sociální činnost Veřejnosprávní činnost Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008

Partnerství v projektu VSTUP DO PROJEKTU Předchozí zkušenosti (spolupráce na jiných vzdělávacích projektech) Spolehlivost partnera Možnost vyzkoušet nové učební strategie z pozice žáka i učitele Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008

OČEKÁVÁNÍ Dotazník zájmu učitelů Partnerství v projektu OČEKÁVÁNÍ Dotazník zájmu učitelů tematické okruhy (převaha kurzů zaměřených na učitelské řemeslo) E-learningová forma kurzů možnost využít při vzdělávání dospělých; najít hranice únosnosti (otázka chybějícího osobního kontaktu) Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008

REALIZACE Tvorba studijních opor Partnerství v projektu REALIZACE Tvorba studijních opor Anglický jazyk – Intermediate (Ing. Hlávková) Řešení stresových situací u pedagogů (Mgr. Holubová) Rozvoj tvořivosti žáků (Mgr. Severinová) Burza nápadů (Mgr. Chlebovská) Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogy (Mgr. Holubová) Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008

REALIZACE Účast učitelů Partnerství v projektu REALIZACE Účast učitelů Obecná metodika tvorby studijních opor pro e-learnigové kurzy (4) Řešení stresových situací u pedagogů (1) Základní aspekty práce s hyperkinetickým dítětem (5) Podpora týmové práce a motivace žáků a studentů (11) EVO – vybrané kapitoly z ochrany přírody (1) Nejaktivnější učitel – Mgr. Chaloupková (3 kurzy) Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008

ÚLOHA ŘEDITELE Koordinovat projekt uvnitř školy Partnerství v projektu ÚLOHA ŘEDITELE Koordinovat projekt uvnitř školy Povzbuzovat pedagogy - lektory Povzbuzovat pedagogy – účastníky Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008

Děkuji za pozornost Partnerství v projektu Prostor pro diskuzi Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/11.0008