Project cooperation1 Oceníme Vás. Děkujeme za Váš čas… Oceňujeme Vaši práci. Nikdy neplatíme provize pod 200 000 Kč. Pro plné pochopení je nutné tuto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
Advertisements

HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
Pro zvířata v tísni Nabídka ke spolupráci 2010 Velikost národa, jeho morální výše může být posuzována podle toho, jak nakládá se svými zvířaty, Mahátma.
Majetek Formy vlastnictví
Vaši OZ… …prodávají často ve slevách a ustupují z původní cenové nabídky klientovi? …mají málo nových klientů a u stávajících stagnují prodejně? …neumí.
Czech HORECA SUMMIT Výhledy hotelnictví a jeho trendy pro další období Roman Vacho generální ředitel Grandhotelu PUPP.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
Ekonomická gramotnost
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Na úřadu Petr Machala. Zjisti, kde se nachází sídlo obecního úřadu, kdy mají úřední hodiny. starosta, zástupce, tajemník a zaměstnanci úřadu má-li úřad.
Mikroekonomie I Chování firmy v modelu dokonalé konkurence
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Interviewing = Pohovor s klientem NKPD Lucia Madleňáková.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK256.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
První zaměstnání Petr Machala.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Příklady OPH P9 – P10 Změna a zánik závazků.
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
Nový pracovní řád pro naše zaměstnance
Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013
Příklady OPH P9 – P10 Změna a zánik závazků. Náhrada škody.
Příklady OPH P9 – P10 Změna a zánik závazků. Náhrada škody.
Námitky Karel Jarušek, Fit Academy
MIMOŘÁDNÉ ZASTUPITELSTVO MĚSTA ORLOVÁ

Ekonomie 1 Magistři Pátá přednáška Lidské jednání, spotřeba a produkce v otevřené ekonomice.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice, Pokračujte … Zúčastněte se proto této dotazníkové akce pro zaměstnance. Můžete posoudit Vaše potěšení z práce,
Harmonogram projektu – I. vlna – time line Únor 2015: Start I. vlny v 10 hod.- informační schůzka v místnosti C3 (kruhovka) VŠB-TUO
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Název společnosti Produkty a služby
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Půjčky.
Výchova k občanství Právní základy státu – státní občanství
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Milí spolupracovníci a spolupracovnice,
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Volba povolání / střední školy
Transkript prezentace:

Project cooperation1 Oceníme Vás.

Děkujeme za Váš čas… Oceňujeme Vaši práci. Nikdy neplatíme provize pod Kč. Pro plné pochopení je nutné tuto nabídku přečíst až do konce. Nabídka je plně seriozní a chceme, aby byla plně pochopena. Jsme si jisti, že je naprosto unikátní a stojí za Vaši pozornost.

Project cooperation1 Project cooperation1 (dále jen PC1) je příprava na rozsáhlý projekt, který se zrodil před nedávnem na schůzi mezinárodní firmy. Pokud je spolupráce přínosná, provize se vždy pohybují nad Kč. S nižšími částkami nepracujeme. Můžete získat práci na HPP, spolupráci s vlivnými lidmi, pomoc. PC1 spočívá ve spolupráci s osobními kontakty, které obdržíme od tipařů nebo lidí s námi spřízněných. Protože se v některých případech zprávy od nás objeví i u neprověřených kontaktů, rozhodli jsme se zůstat v anonymitě. Ta se samozřejmě po Vaší odpovědi, po které usoudíme, že si navzájem máme co nabídnout, okamžitě odkryje. Nemáme zájem o telefonáty a kontaktování od osob, které nám nemohou poskytnout přínos. Ani my pro ně. Platíme velice slušně, nicméně pouze za úspěch. bude užíván pouze jako prvotní kontakt a na zadávání poptávek a nabídek. Určitě Vás nebudeme kontaktovat často a y nebudou dlouhé, pokud si výslovně nevyžádáte. Veškeré záležitosti si řešíme v 95% interně a mezi svými lidmi. Protože každé společenství je uzavřené do jisté míry, toto je vstřícný krok směrem k Vám. nebude prohlížen osobou z vedení. V této fázi se počítá s využíváním 1x do měsíce, poté rozdělíme informování na jednotlivé skupiny podle Vašich požadavků. Pohybujeme se ve více oblastech, prvotně PC1 hodláme praktikovat v oblasti realit, ale když nás požádáte o pomoc v jiné oblasti, možná Vám budeme schopni pomoci. Jednou pomůžeme my Vám za předpokladu, že se budete revanžovat. Jak tedy vydělat a jaký se postupuje? ČTĚTE DÁL.

Jak? Pohybujeme se pouze v nabídkách neveřejného charakteru. Pokud jednáme, chceme jednat přímo s majitelem a ne žádnými zprostředkovateli, apod. Pokud máte kontakty, které nám umožní dostat se k záležitosti, o kterou máme zájem, okamžitě se podepíše smlouva o spolupráci a předáte kontakt. Budete si moci vybrat, jestli chcete informovat o poptávkách nebo nabídkách. Např. teď poptáváme pozemky na jižní Moravě, čím větší tím lepší (týká se rozlohy i výkonu), na výstavbu FVE (fotovoltaické elektrárny). Pozemek musí být připraven ihned k výstavbě, cena do 450 Kč/m2. Investor je schopen platit během týdne v hotovosti Kč. Nejdříve musíte mít kontakt na majitele. Pokud znáte jen zprostředkovatele, musíte se s ním dohodnout. Poté se podepíše exklusivní smlouva na dobu určitou (30 dní) s naší společností na základě zájmového dopisu od investora. Po ověření jeho zájmu (vyjádření do 7 dnů), dostanete bankovní garanci. Pokud máte v nabídce vyhovující pozemek, ihned nás kontaktujte, domluvíme se na veškerých podrobnostech. Tel.č. a postačí. Ozveme se. Celou záležitost budeme kontrolovat my, Vaše provize bude předem vyjednána, nebudete mít žádné starosti. Pokud víte o někom, kdo má pozemky v nabídce, informujte ho o nás. V případě jednání s kýmkoliv chceme kontakt na přímého/přímé majitele. Dále poptáváme firmy, které jsou na prodej a v krizi s obratem nad Kč/ročně. Pouze se sídlem v ČR. Opět nebudeme jednat se zprostředkovateli zprostředkovatelů. Chcete vysokou provizi? Dáme Vám ji! Ale dodržujte podmínky. Dále poptáváme lidi, kteří jsou skutečně schopni v realitách či jiných oblastech (auta, investice, mezinárodní vztahy). Za poskytnutí Vašeho kontaktu, se kterým zrealizujeme obchod (bud zadá poptávku nebo prodá nemovitost z našeho portfolia), dostanete vyplaceno nad Kč-miliony Kč. Individuální domluva. Neomezuje se pouze na reality. Pokud máte poptávku nad 2-3 miliony Euro, jsme schopni Vám ji do 10 dnů od dohodnutí vyřídit a sehnat. Kdekoliv v zahraničí i na tuzemské půdě - na vše budeme mít exklusivitu, opět se spolupráce bude řešit smlouvou a s investorem. Továrny, obchodní střediska, casina, obchody, vily, rezidence, pozemky. Nejsme RK postavená na klasickém principu, nechceme od Vás nabídky, které by nebyly reakcí na naši poptávku. Předpokládáme, že vy máte v této fázi také zájem o poptávku, proto Vás budeme informovat pouze o nich.

Chcete spolupracovat, ale nevíte teď konkrétně na čem? Postačí pouze odepsat, že máte zájem od nás dostávat zprávy na a čekat na správnou nabídku. Toto jednání je však v životě nepříliš osvědčené. Proto můžete napsat osobní , v čem byste nám mohl/a konkrétně pomoci. Auta? Odběry ovoce v kamionech? Reklama? Každý bude přečten a pokud nás zaujme, ozveme se Vám velice rychle. Pokud chcete můžete zaslat i foto a CV. Je to na Vás. Pokud uvidíme, že o spolupráci máte skutečně zájem, bude pro nás potěšením s Vámi spolupracovat. Takové lidi máme velice rádi. 100% spolehlivé, samostatné, s kontakty.

Pro zájemce-ochutnávka z naší nabídky pozemky v Řecku s povolením na výstavbu hotelu paralelně s Abramovičovými casina po celé ČR rezidence pro ruské občany v Karlových Varech i se zařízením obchodní střediska Praha, Brno, Milano, USA, atd. hotely Slovensko hotely Praha, atd.(ČR) pozemky na výstavbu FVE (ne ÚR-o těch jednáme se svými investory, u všech je však ÚP) pozemky a rezidence Dubaj historické budovy v hlavních městech (památkově chráněné i nechráněné-individuální hovor) činžovní domy zahraničí, ČR luxusní byty Praha, Brno (jednotlivě i celé komplexy) atd...

Závěrem Abyste byli maximálně informovaní o PC1, zaslali jsme takto dlouhý text. Tato situace se již nebude opakovat. Informace budou vždy stručné. Chcete-li vymýšlet alternativy, jak jednat (např. že exklusivita nepůjde nebo ji budete mít vy, kontakt se předá až po...) NEKONTAKTUJTE NÁS, NEBUDEME S VÁMI JEDNAT! Faktem je, že provize jsou skutečně vysoké (nad Kč-několik milionů). Pokud si nepřejete, aby Vám y od nás z PC1 byly zasílány a nechcete zkusit možnost, že jednou byste měli odpovídající nabídku na naši poptávku, odepište, že si nepřejete a už Vás nikdy nebudeme kontaktovat. Akceptujte, prosíme, omluvu pokud Vás obtěžoval. Přejeme vám všem den plný pracovních úspěchů a budeme se těšit na oboustranně přínosnou spolupráci. Project cooperation1