NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
J.O. My jsme ji zažili! Využijte nabídku taneční školy Orientální tance Jana!
Advertisements

Prezentace.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Vypracovala Ludmila Kebzová
HYDROSFÉRA.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.
Výlet po řeckých ostrovech Připravte se právě začínáme …
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
Dánsko Přírodní poměry.
Kružnice, kruh, koule.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vzrůstem malý Pružný Chytrý Výborný stratég Vystudoval vojenskou akademii Velký Silný Udatný Od malička cvičen k boji Bojuje většinou sám Drobná Prostá.
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Náš kraj - Moravskoslezský kraj
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
Téma hodiny: Chorvatsko Předmět: Zeměpis Ročník: 2., 3. ročník
Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Základy budovy.
Volejbal.
Starověké Řecko I. počátky.
VODA NA ZEMI Hydrosféra – vodní obal země.
SEVERNÍ IRSKO.
JONÁŠ PETŘÍČEK VÝLETNÍ TRASA ŽENEVA Ženeva leží v jihozápadním cípu Švýcarska na hranici s Francií. Je to jedno z nejdražších měst. Nedaleko Ženevy.
STÁTY A MĚSTA JIŽNÍ EVROPY
Oblast: JV Evropa Chorvatsko
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s typy moří, světovým oceánem a.
Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník 1 Chorvatsko – 1000.
Chorvatská píseň: „Můžu tě nazvat písničkou" Chorvatsko je země tisíce ostrovů To je jedno z nejvíce členitých pobřeží na světě. Má 1185 ostrovů, ostrůvků.
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
Ostrov Mainau Německo.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Royal Clipper.
Chtěli bychom vám představit evropský stát který se nazývá Itálie.
PERU BOLÍVIE JEZERO TITICACA NEJVĚTŠÍ JEZERO JIŽNÍ AMERIKY LEŽÍ NA ÚZEMÍ PERU A BOLÍVIE V NADMOŘSKÉ VÝŠCE m. JE DLOUHÉ 160 km A ŠIROKÉ 65 km, MAX.
Bodrum TURECKO.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Skromný výběr z pozoruhodných fotografií minulých let.
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
Knihovna města Olomouce se jako jediná knihovna v České republice, zapojila do knihovnického projektu, dotovaného z fondů Evropské unie, s názvem „Library.
Pust si zvuk a pak už jen klikej a tiše zírej
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
* Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov * Autor : Mgr. Irena Nešněrová * Datum : září 2012 * Název : VY_52_INOVACE_5.2.1.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Karlovy Vary EU peníze středním školám Projekt MODERNÍ ŠKOLA Operační program Vzdělávání.
JINDŘICHŮV HRADEC Michaela Kaloušová ZÁKLADNÍ INFORMACE  k město Jindřichův Hradec čítá obyvatel  Leží severovýchodně od Českých.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_341.ŠPJ.34 Deportes - léxico.
Chorvatská republika Základní údaje: Poloha: Poloha: pobřeží Jadranského moře, východní okraje Alp a Panónská nížina na východě.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Dana Vítková NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ Státy JIŽNÍ EVROPY TEMA: ZEMĚPIS.
1. Základní informace 2. Navštěvované oblasti 3. Zdroje.
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
ZEMĚPIS - SVĚT Regiony Asie 1
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Jiří Svoboda
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Připravte se právě začínáme
Evropská letoviska Název školy: ZŠ Salvátor
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_03_Ostrovy_a_poloostrovy_ib2 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Autor:
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
Hvar – ostrov v Jadranu ZŠ Hejnice Mgr. Jan Kašpar.
EVROPŠTÍ TRPASLÍCI Mgr. Lenka Dostálová PROSINEC Vlastivěda
Mont Saint Michelle.
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
PRVOUKA LETNÍ SPORTY, BEZPEČNOST
Dánsko Vlajka znak.
Ve Znojmě se mi nejvíc líbilo údolí, kterým jsme projeli s vláčkem.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Jitka Jerhotová Škola
Transkript prezentace:

NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru – re, halsa, plážový start teorie jízdy na windsurfingových plovácích - orientace na vodní hladině při jízdě windsurfem seznámení s místními druhy větru - mistral / jugo / bora mořská kanoistika výběrově základy jízdy na plachetnici plavání u pláže míčové hry, betonové hřiště na basket, malá kopaná trampolíning DÁLE výlet na ostrov Korčula - město Korčula s přístavem, je hojně navštěvovaný výletní cíl na severovýchodním pobřeží ostrova Korčula, patří k nejcennějším městským památkovým rezervacím na chorvatském přímoří. Stará část Korčuly leží na vyvýšeném poloostrůvku spojeném s pevninou jen úzkou šíjí. Je ze všech stran obklopena hradbami ze stol z historie: v roce 1298 došlo ve vodách Korčuly k bitvě mezi Janovany a Benátčany, která skončila drtivým vítězstvím Janovanů. V ní se kromě Benátčanů dostal podle pověsti do janovského zajetí i zdejší usedlík Marco Polo

START….

WS 2008, Orebič