Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Textový procesor Open Office, Writer ÚPRAVA ZÁHLAVÍ A ZÁPATÍ
Advertisements

PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Práce s okny.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ OBRÁZKU, ÚPRAVA OBRÁZKU
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
IT začátečníci - Word Modul 3.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Základní pojmy v informatice –II.
Textové editory Výhody využití počítače k psaní textů
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Operace s grafickým objektem ve Wordu 2010
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Malování – popis programu
Textové editory Výhody využití počítače k psaní textů Co jsou textové editory? Textový editor WriterSpuštění editoru Okno programu Writer.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Anotace Žák se seznámí s aplikací MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže spustit aplikaci MS Word Speciální vzdělávací potřeby.
Žákovská knížka Základní škola Osečná.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní prostředí počítače
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Identifikátor materiálu: EU
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4. Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 PROGRAM MALOVÁNÍ Seznámení.
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Otevření fotografie v programu Adobe Photoshop Stručný popis otevření fotografie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
VY_32_INOVACE_A3-11 TABULKOVÝ PROCESOR - EXCEL AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: LISTOPAD 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU ÚVOD DO PRÁCE.
GIMP : úpravy fotografií
Základy práce s OS Windows
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 kopírování a vkládání
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Mgr. Ladislav Králíček, 2. ZŠ Dobříš, ① Otevřeme program PowerPoint : Start → Všechny programy → Microsoft Office → Microsoft PowerPoint 2010.
Prezentace Powerpoint 1 Předmět:INFORMATIKA Ročník:7. Tematický okruh:Seznámení s programem MS Excel Název učiva:Návod na používání programu MS Excel Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Spuštění programu ve windows
Přepínání mezi programy
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
Správa dat, operace s adresáři, vytvoření složky
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
MS WORD 2010 – úvod do programu
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Textový editor – Microsoft WORD 2007
Pracovní prostředí počítače
Tvoření složek a zástupců
(nabídka kreslících nástrojů)
Malování - uložení a otevření obrázku
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Použití pravého a levého tlačítka myši
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Transkript prezentace:

Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač) SPoUŠTĚNÍ APLIKACÍ Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)

Spouštění aplikací Nejdříve se musíme naučit aplikace spouštět. V počítači je takových aplikací mnoho, a proto je musíme umět najít a správně spustit. Je několik způsobů, jak je spustit. Vyzkoušíme si spuštění z nabídky Start. Kliknutím na Start se otevře nabídka, ze které můžeme vybírat a spouštět aplikace.

Malování V nabídce Start najedeme myší na Programy, automaticky se rozbalí, pokračujeme na složku Příslušenství, která se také rozbalí a z této nabídky vybereme stlačením levého tlačítka myši aplikaci Malování.

Malování Otevře se okno s aplikací Malování. Zvolte barvu kliknutím na příslušnou barvičku a napište své jméno.

Malování Po napsání svého jména uložte soubor pomocí kláves Ctrl + S pod názvem Pokus 1 do složky Obrázky. Poté aplikaci zavřete.

Microsoft Word V nabídce Start najedeme myší na Programy, automaticky se rozbalí, pokračujeme na složku Microsoft Office, po jejím rozbalení klikneme levým tlačítkem myši na Microsoft Office Word a aplikaci otevřeme.

Microsoft Word Napište své příjmení a aplikaci zavřete pomocí tlačítka. V dialogovém okně potvrďte a uložte změny do složky Dokumenty pod názvem Pokus 2.

Tento počítač (Počítač) V nabídce Start vyberte aplikaci Tento počítač (Počítač) a klikněte na ni levým tlačítkem myši.

Samostatná práce Pokuste se vyhledat vámi vytvořený obrázek a dokument s vaším jménem a otevřít jej.