Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak na hromadnou korespondenci
Advertisements

Vizuální Systém Fotbal
Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
VY_32_INOVACE_50_Internet_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Vizuální Systém Fotbal
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Verze 2 a její novinky Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Partner Learning Center Uživatelská příručka pro partnery společnosti Microsoft.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
WINDOWS II Jak co otevřít v daném programu
Z ČEHO SE POČÍTAČ SKLÁDÁ
Icq Zuzana Jírová.
Elektronická komunikace
Vyhledávání dat podle určených kritérií Máte za úkol vytvořit databázi klientů v bance s jejich osobními údaji, čísly účtů a konečnými zůstatky na těchto.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Ekonomický informační system premieR - INSTALACE
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Elektronická komunikace
Typy elektronické komunikace
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Telefonování přes Internet
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Komunikace – internet (chat, skype) Bohumil Bareš.
Komunikační zařízení pro důchodce 21. století Pokročilá uživatelská rozhraní , Brno Připravil: Josef Kolaja.
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Kontakty, kalendář a úkoly 3. ročník oboru Sociální péče MS Outlook.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Služby internetu obr.: 1. WEB  WWW – (World Wide Web), také pouze zkráceně web v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť“, neboli celosvětová síť 
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Multimediální elektronická komunikace
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
ALFTPv4.1beta1 aneb Přístup na FTP z počítače Stručný průvodce.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
VY_I/2_INOVACE_70_ Miroslav Kaňok. OBSAH Způsoby práce s em Příklad registrace Příjem pošty Odeslání pošty Úkoly.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Tvorba internetových stánek V programu Microsoft FrontPage Petr Neterda
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV10 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Informatika – Úvod do MS Powerpoint. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Inf Elektronická komunikace
Klasické fotoalbum.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Elektronická pošta.
Prezentace v Power Pointu
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Condeco stručná příručka Systém rezervace zasedacích místností
Prezentace OBD Orientace běžného uživatele v prostředí osobní bibliografické databáze.
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ

ICQ se používá k hovoru, seznamování – k tzv. instant messagingu – tedy k rychlé komunikaci mezi lidmi… Dají se po něm hrát nejrůznější hry a hříčky, posílat soubory, uskutečňovat videohovory či klasicky telefonovat, chatovat a prostě se dobře bavit. Co je to ICQ?

ICQ je program, který se dá v češtině stáhnout z internetu na adrese icq.atlas.cz Stažený soubor spustíme a dále se již řídíme pokyny na obrazovce… (v podstatě ale stačí jen klikat na tlačítko další, další, další, …) Začínáme

Po zdárné instalaci a prvním spuštění ICQ si musíme vytvořit nový účet… Opět stačí postupovat dle zobrazených pokynů. Registrací získáte své jedinečné ICQ číslo. To bude sloužit pro vaše přátelé jako „vaše adresa“. Vytvoření nového uživatelského účtu

Všechno si přečtěte a vyplňte, pak klikněte na tlačítko DALŠÍ vpravo dole a můžete ICQ začít používat... Vyplnění registrace

A teď již můžete své ICQ začít používat Instalaci i registraci ICQ máme úspěšně za sebou… Nyní můžete své přátele požádat o jejich ICQ čísla a nebo je vyhledat dle nejrůznějších kritérií, přidat si je do kontaktů a začít s nimi komunikovat…

Prezentaci pro Vás připravil: Marek Nikolič (žák 9.B, ZŠ Vrchlického v Liberci) Děkuji za pozornost…