Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv07/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
Advertisements

EMMA WATSON.
Šárka Tomášová, 3.A Martina Kašparová, 7.B Leden 2009.
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv10/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Autor: Jana Paulusová Fišerová Datum:
Skupina Kabát byla založena v roce 1983 v Teplicích
Vím, že Pán můj o mě péči má, je dobrý k nám, je dobrý k nám. Na všech cestách on mě chrání sám, on též mé srdce zná.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Čechomor.
Písničkáři 2. poloviny 20. století
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Moje osobní prezentace
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
MARIA-Luisa houzarová
Emil František Burian
Speciální základní škola a mateřská škola Litomyšl, 9. května 1181, Litomyšl Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název: Hudební slovník 1. část.
1. Já jdu tam do Boží země, kde vládne jas, já jdu tam do Boží země, kde vládne jas, kde je na věky mír.
Skupina kabát Vytvořili: Lukáš Vlček Pavel Kubíček Jan Klimes
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
W. A. MOZART geniální hudební skladatel
Pitbull.
Speciální základní škola a mateřská škola Litomyšl, 9. května 1181, Litomyšl Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název: Hudební slovník 13. část.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
České divadlo po 2. světové válce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Česká divadelní ocenění Datum vytvoření
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: 3/II Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA 30. a 40. léta 20. století TEST.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Petr Smetana, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_ Česká hudební scéna TÉMA:
,, Srdce na talíři“.  Datum konání:  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_18_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : Č ESKÁ POPULÁRNÍ.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
K-Pop.
České divadlo po 2. světové válce
OPAKOVÁNÍ(KŘÍŽOVKA), MUZIKÁL
Swing Rebeka vitová.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Mali Bohdan Chrastil.
Karel Kryl NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Prezentace od Mervina Flandery
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Carly Rae Jepsen.
Jan Burian NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Špeciálna základná škola Partizánska 26, Krupina
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Ještěd F Kleci studentská soutěž na fakultě umění a architektury
Středověká hudba Název školy: SPgŠ Litoměřice
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta Tomáš Klus *15.května 1986 v Třinci Nástroje: kytara Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta

Mládí Jako student s týmem vyhrál ME v moderním pětiboji Než ho naplno uchvátila hudba

Ocenění 2007: vítěz soutěže český Talent Zlín 2008: vydal první album-Cesta do záhu(d)by 2009: vydal druhé album-Hlavní uzávěr splínu a první zpěvník-Já, písničkář 2010: zpěvák roku hudebních cen- óčko a Anděl 2011: získal Českého slavíka,vydal prozatím nejnovější album-Racek 2012: získal Českého slavíka

Filmy, seriály a pohádky 2004:Hop nebo trop a Šějdrem 2009: Veni, vidi, vici, Rytmus v patách, Naděje 2011:Tajemství staré bambitky

2012: úspěšně ukončil  studium herectví na Divadelní fakultě Akademie múzických umění (DAMU) 2014: Poslední z Aporveru, Tři bratři, Intimiti