ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL. 14 18 54 23 30 16 50 13 39 17 23 38 43 19 ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL vysílání má možnost sledovat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FINANČNÍ GRAMOTNOST, o.p.s.
Advertisements

Nový školní rok začíná.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Moc výkonná ii VY_32_INOVACE_ 08 - Moc výkonná II.
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Vzdělávání finanční gramotnosti pro české občany každého věku Jak nejlépe vzdělávat děti ve FG? - vysvětlováním základních pojmů od 3 let - hrou - soutěžením.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Finanční gramotnost v počátečním vzdělávání Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy RNDr. Jindřich Kitzberger náměstek ministra.
Finanční gramotnost v počátečním vzdělávání
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Soustava veřejných rozpočtů II.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Klíčení Rosteme s dětmi Pionýrský program neformálního vzdělávání se zaměřením na děti se specifickými vzdělávacími potřebami.
Národní strategie finančního vzdělávání (inspirovaná Koncepcí informačního vzdělávání na vysokých školách v ČR)
VY_32_INOVACE_7A3 FINANČNÍ MATEMATIKA PŘEVODY MĚN.
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Environmentální výchova v zemědělských a zahradnických školách CZ.1.07/1.1.00/ Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí.
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Olomouc 5. října 2006 Stojíme na začátku: ÚVODNÍ KONFERENCE k projektu „Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství a venkov “
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Mgr. Alena Hesová Podpora finanční gramotnosti prostřednictvím Metodického portálu
Státní správa Petr Machala.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2008.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_NÁRODNÍ.
Vedoucí práce: RNDr. Ingrid Nagyová, PhD.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_ZEK_715 Ročník: 2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Písemná práce, tržní ekonomika,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
 Významný pokles počtu žáků na základních školách  Dlouhodobější demografické trendy  Zvýšené nároky na rozpočet města při financování provozu škol.
Role MŠMT a Národní rady pro kvalifikace v procesu tvorby, posuzování a schvalování NSK Monika Pokorná.
OBLÍBENÝ PŘEDMĚT Finanční gramotnost Chovančíková Eva 1.A.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_10_02_měno vý kurz Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Další vzdělávání v Moravskoslezském kraji Finanční gramotnost v praxi Ing. Ludmila Tkáčová CZ.1.07/3.1.00/
Informační média v práci ředitele školy Prezentace k závěrečné bakalářské práci Autor: Mgr. Šárka Holečková Obor:Školský management Forma studia:kombinované.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_09_02_náro dní měna Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
ZÁKONY & VYHLÁŠKY PhDr. Lenka Gajzlerová MI3DC_DSP Speciální pedagogika OP3DC_DSP Speciální pedagogika.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
AKTUÁLNÍ VÝZVY V OPERAČNÍM PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem. FINANČNÍ GRAMOTNOST ZADLUŽOVÁNÍ RODIN Spolek pro obnovu venkova Senát Parlamentu.
Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie a vyšetřování Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
finanční vzdělávání dětí
Realizace vašich potřeb prostřednictvím OP VVV
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Společné setkání „minitýmů“
PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Tisková konference zahájení školního roku 2009/2010
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Čtenářská a matematická gramotnost Andrea Nytrová
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Informační zdroje české veřejné správy
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Finanční gramotnost v ZŠ
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Nabízené služby společnosti
Nabízené služby společnosti
Aktuální informace o projektu
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL

ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL vysílání má možnost sledovat každý 6. žák v ČR * vysíláme na každé 14. škole v ČR * Přes dětí má možnost sledovat preventivní vysílání ve své škole 399 obrazovek 377 zapojených škol 399 obrazovek 377 zapojených škol *výpočet vychází z celkového počtu ZŠ a SŠ v ČR

FINANČNÍ GRAMOTNOST nový seriál ve školním vysílání ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL Společnost COFET, a.s. se od dubna roku 2011 stala odborným garantem projektu ŠIK v rubrice FINANČNÍ GRAMOTNOST. Zařadila se tak mezi naše další významné garanty projektu:

Moderně – kvalifikovaně - účinně Pomáháme dětem osvojit si schopnost číst, analyzovat a spravovat osobní finanční podmínky, které mají dopad na jejich materiální zajištění jako jedince. Vycházíme z Rámcového vzdělávacího programu (RVP). Vysílání přizpůsobujeme cílové skupině. Pomáháme dětem osvojit si schopnost číst, analyzovat a spravovat osobní finanční podmínky, které mají dopad na jejich materiální zajištění jako jedince. Vycházíme z Rámcového vzdělávacího programu (RVP). Vysílání přizpůsobujeme cílové skupině. ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL Školní Informační Kanál a finanční gramotnost

FINANČNÍ GRAMOTNOST odstartovala v dubnu 2011: Majetek a vlastnictví Práce jako cesta k penězům České koruny a Česká národní banka (SŠ – kurzy a inflace) EURA, DOLARY a další měny Cena práce a její tvorba Cena zboží/SŠ - banky a nebankovní finanční subjekty Vždyť pomáháme i našim dětem.... zdroj: zdroj: zdroj: ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL Ke každému tématu je vždy zpracován scénář na základě kterého je vyroben videospot. Ke každému videospotu je sepsán metodický list. Videospot i metodický list je vždy vyhotoven pod dohledem společnosti COFET, a.s. Ke každému tématu je vždy zpracován scénář na základě kterého je vyroben videospot. Ke každému videospotu je sepsán metodický list. Videospot i metodický list je vždy vyhotoven pod dohledem společnosti COFET, a.s.

ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL Děkujeme Vám za pozornost: Projekt je budován pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Ministerstva vnitra ČR, Ministerstva dopravy ČR a ve spolupráci s Ministerstvem spravedlnosti ČR a Ministerstvem životního prostření ČR. Více informací o projektu najdete na: