Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Advertisements

To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Nezaměstnáný… Nezaměstnaný se ucházi o místo práce jako « dědeček záchodový » u Microsofta…
Život.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Kolja 9.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Začíná adventní čas roku 2008
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Dopisy učitelům.
ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.
MINISTRANTi …Já jsem malý ministrant s vélikánskou sukní, kostelnice směje se, pokaždé, když du kolem ní...
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Počátky Základního kamene Konstantin. Konstantin byl pohan. Byl to chytrý vládce a potřeboval upevnit svou moc.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Jak z testování vyždímat čísla pro manažery?. ZDROJE DAT?
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Co se stane, až budou všichni empatičtí? výběr ctihodných myšlenek.
97.1 Omluvenka Jdu k zubnímu lékaři. Zúčastním se soutěže.
KC Bučovice, A Boží moc je provázela... KC Bučovice,
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2012 Podyjí, června 2012.
Patronus 23/05 Obrázek zaslala Cho Žákovský rozhovor.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
“Um ě t zareagovat” Jedna ž ena, mana ž erka, je slu ž ebn ě p ř elo ž ena na delší dobu do Pa ř í ž e…
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Charles Bukowski Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI.
Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved.
Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
INTERNET Pro 5. ročník.
Čím chci být ,až vyrostu.
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
Člověk a zdraví Vysvětlení pojmu ASERTIVITA
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Ježíš.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Typ klienta.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Dobrý den, prosím a děkuji
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Začíná adventní čas roku 2008
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
“Umět zareagovat”.
Transkript prezentace:

Patronus 11/06 Od Jenny

Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá vyrovnávat se s bolestí z reálu, i v civilu je uzavřený a často jízlivý, ale pod temnou slupkou se skrývá citlivý člověk. Ovšem jak to bývá žáci ho začínají nenávidět.

Myslánka Dobrý den, Chtěl bych se omluvit za to, že jsem se nechal na vést prof. Snapeem a napsal jsem to co jsem napsal do kabinetu profesorky Prýtové. Mrzí mě to. Omlouvám se. Draco Malfoy

Nahradí je plesy? Podle nejnovějších informací ředitel školy chce příští rok zrušit tradiční akce: Celebrityparty a Rickmancon a nahradit je plesy: Vánočním, Valentýnským a Dušičkovým. Postavit se proti tomu nebo toto podpořit můžete na jeho adrese.

Po třetí nic! Tonks a Imladril stále bojují o podpis Alana Rickmana. Nepříznivá situace jeho volného času jim donesla zase jen omluvný dopis. Ale prosím nezoufejte, brzy by se to mělo spravit. Zkoušejte to dál nebo počkejte až se situace zlepší.

Konečně po 8 letech! Ale čekání na autogram Andrei Bocelliho se Imadrilo a Tonks vyplatilo. Hodný pan Ballanti jim podpis zdarma zaslal. „Andrea o své fanoušky velice dbá a obklopuje se jen srdečnými a ochotnými lidmi, proto to vyšlo.“ uvedl Imladril. Info i tom jak podpis získat najdete po aktualizaci na webu klubu Pegasus.

5 minut s Mr. Malfoyem 1.Víno nebo cola? Jak kdy co. 2. Slyšel jste jméno Lucius ještě jinde? Myslím, že v Asterixovi. 3. Jaké to je mít v klubu syna? Příjemné. 4. Libí se vám jak hraje Janson? Ano, ale víc Hugo, když nepočítám Alana. 5. Jste hrdý na to že jste sexy? Jistě, dává mi to sebevědomí.

Elton nemá adresu! Podle informace, kterou poskytla Veni Tonks, sir Elton John žádnou autogramovou adresu neuveřejnil. Proto neváhejte a jeďte na jeho koncert a počkejte si na něj nebo hold budete muset počkat až se vrátí do ČR! Není arogantní a rád se podepíše, adresu zjevně zrušil kvůli výhružným dopisům o kterých ještě minulý rok byli zprávy na internetu.

Sestavil R. J. L. Pokud cokoliv máte na uveřejnění prosím napište mi to. Díky.