Výsledky Účast na anketě Z 86 rozdaných dotazníků bylo odevzdáno 76, tzn. 67% oslovených respondentů se ankety zúčastnilo, 33% nikoli.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
Advertisements

Dopady CR na rezidenty, případová studie Lipno nad Vltavou Pavlína Kubů 1.
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
Koncepce péče o staré občany
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace koordinátorka MA21 Iva Hájková
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Pro Sdružení Nového Města Pražského zpracoval Milan ŠULC VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ 2012 POZITIVA A NEGATIVA OČIMA NÁVŠTĚVNÍKŮ Výsledky výzkumu z podzimu 2012.
VÝSLEDKY INDIKÁTORŮ V PRAZE - LIBUŠI
Evropská charta za rovnost žen a mužů na úrovni života ve městech a obcích Eva M. Hejzlarová, Fórum 50 %, o. s.
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Místní Agenda 21 Hodnocení místní udržitelnosti v ČR Ing. arch. Marie Petrová Hradec Králové, 18. února 2014.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
NEZISKOVÉ ORGANIZACE VYMEZENÍ, VÝZNAM. 2 Občanská společnost občan Soukromý sektor stát VEŘ. PROSTOR Dána institucemi a organizacemi různého charakteru.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Urbanizace a urbanismus
Strategie regionu, obce. Strategický plán rozvoje Má úzký vztah k územnímu plánu Měl by být flexibilní, slaďuje představy subjektů Vymezeny perspektivní.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Program rozvoje obce Hvožďany VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ 24. ČERVNA 2015.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
E-názor Výsledky 1. vlny Kamenice nad Lipou Podzim 2015.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
D OMOUŠIC E Vypracoval: Jiří Stehlík; UČO Z ÁKLADNÍ INFORMACE : kraj (NUTS 3): Ústecký okres (LAU 1): Louny katastrální výměra: 15,27 km² počet.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
BOLATICE DOBRÁ PRAXE Zlepšení kvality projektu MA21 v obci Bolatice Tato akce je pořádána v rámci projektu Zlepšení kvality projektu MA21 v.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
ANKETA OBČANŮ OKŘEŠICE KVANTITAVNÍ UKAZATELE POČET DISTRIBUOVANÝCH DOTAZNÍKŮ 143 POČET ODEVZDANÝCH DOTAZNÍKŮ 85 PRÁZDNÉ NEBO NEPLATNÉ DOTAZNÍKY.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Výsledky dotazníkového šetření v obci Lípa nad Orlicí (prosinec leden 2016) ZPRACOVATEL VÝSLEDKŮ GROSSMAN AGENCY S.R.O.
Výsledky dotazníkového průzkumu Průzkum názorů obyvatel v obci Křoví proběhl v září 2008 v rámci shromažďování podkladů pro tvorbu Strategického plánu.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza marketingu města Bechyně Autor práce: Kateřina Maťhová Vedoucí práce: Ing. Marie Slabá,
Místní Agenda hodnocení místní udržitelnosti v ČR a evropský kontext Ing. arch. Marie Petrová PS URROU, 11. prosince 2013.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dvořáček Josef. Dostupné ze Školského portálu Karlovarského kraje materiál.
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
VÝSLEDKY PRŮZKUMU Zúčastněné země:.
Prezentace k výzkumu cílové skupiny Další osoby ohrožené sociálním vyloučením pro přípravu 5. komunitního plánu Autorský tým Centrum praktických a evaluačních.
Aktualizace SUR ČR – Analýza podkladových dokumentů
Rozpočet obce Černovice
Strategie regionu, obce
POSTOLOPRTY Michaela Hanzlíková.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Zasedání RSK
Strategický plán rozvoje obce pro období
Sociálně aktivizační služby
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Výsledky

Účast na anketě Z 86 rozdaných dotazníků bylo odevzdáno 76, tzn. 67% oslovených respondentů se ankety zúčastnilo, 33% nikoli.

4 věkové kategorie 15 – 29 let 15 – 29 let 30 – 49 let 30 – 49 let 50 – 64 let 50 – 64 let 65 a více let 65 a více let

V Kolešově hlasovalo 32 žen 32 žen 43 mužů 43 mužů

Jak se vám v obci žije?

Celkem Celkem

Co se vám v obci nejvíce líbí?

Celkem Celkem

Co se vám v obci nelíbí?

Celkem Celkem

Hodnocení obce z hlediska níže uvedených podmínek Bydlení Školství Zdravotnictví Veřejná doprava Kultura a společenský život Sportovní vyžití Životní prostředí Péče obce o své prostředí Podmínky pro podnikání Rozvoj obce Informovanost o dění v obci

Bydlení

Bydlení Celkem Celkem

Školství

Školství

Zdravotnictví

Zdravotnictví

Veřejná doprava

Celkem Celkem

Kultura a společenský život

Celkem Celkem

Sportovní vyžití

Celkem Celkem

Životní prostředí

Celkem Celkem

Péče o obec

Celkem Celkem

Podmínky pro podnikání

Celkem Celkem

Rozvoj obce

Celkem Celkem

Informovanost o dění v obci

Celkem Celkem

Za jaké považujete mezilidské vztahy v obci?

Celkem Celkem

Mají obyvatelé obce dostatek příležitostí k vzájemným společenským kontaktům?

Celkem Celkem

Sledujete informace o dění v obci na webových stránkách?

Celkem Celkem

Jste ochotni udělat něco pro rozvoj obce?

Celkem Celkem

Představte si, že můžete rozhodnout o využití obecních finančních prostředků. Nač byste je přednostně použili?

Celkem

Chceme velkokapacitní parkoviště nad OMV?

Celkem Celkem

Ubytovna na návsi

Celkem Celkem

Děkujeme za pozornost! Jako součást podkladů pro „Plán rozvoje obce Kolešov 2014 – 2021“ zpracovali:  Václav Porazík  Jiřina Hrdličková  Leona Paďourová  Irena a Ladislav Součkovi  Pavel Sirůček  Pavel Ďuran