Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Čísla stran v Microsoft Office Word
 EBSCOhost Collection Manager Patron-Driven Acquisition - Tutoriál 3. července 2013.
Profesionální notační program nejen pro profesionály
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Stává se že když koš smažete tak nebudete vědět co stím dělat!!!
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
Dajbych Václav Pole Další stránku vyvoláte levým kliknutím na Vaší myš, nebo popřípadě rolovacím kolečkem.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.10 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. HTML - tagy Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
INFORMATIKA 9. ročník. 3.hodina Navigace – tlačítko ZPĚT.
Nastavení výukového programu on-line obchodu používajícího SmartStore.biz Tento výukový program předpokládá stažení softwaru z Tento.
Základní pojmy v informatice –II.
Počítačová grafika (základy práce ve vektorovém kreslicím programu)
Základní pravidla použití šablony Elektronická prezentace.
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Prezentační nástroj Open Office, Impress PŘECHODY SNÍMKU Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, úlohy, přechod mezi.
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
WinBase tiskové sestavy Návod Postupy Příklady.
Klasická barevná varianta
ZDE KLIKNI. VŠICHNI ZNAJÍ TEN PŘÍBĚH CLICK HERE ZDE KLIKNI.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Popis a ovládání Plocha I
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
EXCEL 2010 Popis prostředí – 3. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní prostředí počítače
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES INCLUDE. 2 PŘÍKAZ INCLUDE SLOUŽÍ K VLOŽENÍ SOUBORU DOVNITŘ PHP SKRIPTU. PŘÍKAZ INCLUDE PŘEDSTAVTE SI TŘEBA, ŽE.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Použití dotazu jako zdroje dat pro sestavu Win Base 602 Lenka Šmardová, 4. Y2.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Pracovní prostředí počítače
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Elektronická pošta.
Postup instalace - GALAXY
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)

Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
(ústavní bibliografie ASEP – systém ARL, zkušební provoz)
Transkript prezentace:

Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě před čtením návodu si nasaďte sluchátka, nebo zapněte bedýnky. Jak pracovat s tímto programem: 1)Na této obrazovce kliknete pravým tlačítkem myši (KLIKNETE, AŽ BUDETE MÍT PŘEČTENÝ NÁVOD)!!! 2) Na další obrazovce budete mít tlačítko vpřed a na to kliknete. 3) Na třetí stránce budete mít obdélníček se středem a vy se musíte dívat do středu(čočka). 4) A na čtvrté stránce se vám už objeví vaše fotografie.

Zde je ještě malé upozornění: Jestliže se vám zobrazí nápis,,Vaše fotografie se nepodařila zhotovit, protože jste se Pohl a fotografie byla rozmazaná. Prosím stiskněte tlačítko vpřed.“ tak se ničeho nelekněte a vyfoťte se ještě jednou. Tato zpráva se může zobrazit max. 2- krát. KONEC

Dívejte se do středu čočky. Jakmile budete připraven(a), stiskněte tlačítko,,CVAK“.,,CVAK“

Vaše fotografie se nepodařila zhotovit, protože jste se pohl a fotografie byla rozmazaná. Prosím stiskněte tlačítko vpřed.

Dívejte se do středu čočky. Jakmile budete připraven(a), stiskněte tlačítko,,CVAK“.,,CVAK“

Vaše fotografie se nepodařila zhotovit, protože jste se pohl a fotografie byla rozmazaná. Prosím stiskněte tlačítko vpřed.

Dívejte se do středu čočky. Jakmile budete připraven(a), stiskněte tlačítko,,CVAK“.,,CVAK“

Máte nadměrně velký obličej. Nepodařilo se nám vás vyfotit. Ještě by jste nám měl(a) poděkovat za snahu. No, ale nám to nevadí, protože my už jsme na to zvyklí. Velice vás prosíme, stiskněte tlačítko níže(ve vašem zájmu).

Jestliže se Vás tato animace nějak dotkla, nebo Vás dokonce urazila, tak se Vám velice omlouvám a přijměte mou omluvu. Jestliže budete chtít nějakou další prezentaci, tak mi napište na Děkuji POSPIECH Michal KONEC