Vilice 16.12.2014 Členská schůze MAS Krajina srdce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Advertisements

Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
Zpráva revizní komise za roky (11) Jiří Schlaghamerský & Pavel Drozd.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
MAS Krajina srdce …a péče o krajinu.  Fiche č. 3: Zlepšení estetického vzhledu obcí  Podpořeno 23 projektů v intravilánu obcí  Zaměření projektů: -
Národní síť Místních akčních skupin České republiky v kontextu rozvoje venkova Olomouc František Winter.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Členská schůze MAS Krajina srdce Borotín.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
JUDR. LENKA DEVEROVÁ Červenec 2013 MAS OPS nebo sdružení (spolek)
Okresní sdružení ČUS Tábor
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2008.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2007  Zpráva hospodaření za rok 2007  Návrh činnosti.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
5. Hodnotitelská komise Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
MAS = místní akční skupina = organizace, která vnikla na místní úrovni, sdružuje místní obyvatele, zájmová sdružení, spolky, obce, podnikatele, zemědělce.
Účast veřejnosti ve veřejné správě 12. května 2009.
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Co chceme (dělat) v letech Rožmberk jako součást území Místní akční skupiny Sdružení Růže Jiří Guth, Martina Langová a Magdalena Chytrová.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Setkání místních akčních skupin Olomouckého kraje k přípravě na nové plánovací období EU Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Šternbersko Pozlovice,
Akce v obci 1. autobus, který začal jezdit v Jedlanech, r. cca 1957, s kolem Milan Prchlík.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
Region spokojeného života pro všechny
turistická oblast v srdci Čech
Okresní sdružení ČUS Tábor
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
Živá kronika projekt spolupráce mas krajina srdce
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Živá kronika projekt spolupráce mas krajina srdce
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
ČLENSKÁ SCHŮZE MAS Krajina srdce, z.s. 25. června 2018 Jistebnice.
Valná hromada KS MAS Pardubického kraje
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Transkript prezentace:

Vilice Členská schůze MAS Krajina srdce

Zahájení schůze Usnášeníschopnost (ke dni evidujeme 43 členů MAS) Zápis z Členské schůze (zapisovatel, ověřovatel, schvalovatel) Minidotazník

Program schůze Zahájení členské schůze Členská základna Transformace MAS – stanovy spolku Volby do orgánů MAS Zpráva o hospodaření v roce 2014, zpráva o činnosti za rok 2014 Návrh rozpočtu na rok 2015 Stav realizace SPL Programovací období Projekty spolupráce Různé

Členská základna K evidujeme 43 členů MAS (3 členové vystoupili z členské základny: - RNDr. Marie Kovalová, Sedlec-Prčice - Ing. Jana Vnoučková, CK Kozofrky, Mladá Vožice - Milan Zvonař, MS Hájek, Opařany Zájemci o členství v MAS (dle doručených členských přihlášek k ) - Plzáková Jana, Pořín, Dolní Hořice - Návarová Petra, Pořín, Dolní Hořice - Veselá Markéta, Pořín, Dolní Hořice - Krčmářová Tamara, SK Merán, o.s., Sedlec-Prčice - Kášková Jana, Římskokatolická farnost Ml. Vožice - Šittová Marie, Římskokatolická farnost Jistebnice Revize členství v MAS u stávajících členů

Transformace MAS Stanovy spolku – zásadní změny: - právní subjektivita a název MAS (MAS Krajina srdce, z.s.) - Programový výbor = 7 členů, počet členů dalších orgánů na rozhodnutí ČS - funkční období členů PV a MKV 4 roky, VK 1 rok - nová kritéria pro zastoupení členů v orgánech MAS (sektorové kritérium, kritérium zastoupení zájmových skupin, územní kritérium) - usnášeníschopnost (zrušení delegačních lístků) - odstranění plné moci při zastupování právnických osob v členské základně MAS (již řešeno delegováním v členské přihlášce MAS) - zveřejňování a výmazy členů ze seznamu členů Jednací a volební řád – zásadní změny: - přepočet hlasů při hlasování v případě přítomnosti více než 49% členů příslušných dané zájmové skupině

Volby do orgánů MAS: Programový výbor – 7 členů – nominace: - Monika Hienlová, cestovní ruch, Smilovy Hory - Jaroslav Krejčí, cestovní ruch, Sedlec-Prčice - Milena Peterková, podnikání, Borotín - František Zrzavecký, církve a kultura, Chotoviny - Pavel Rothbauer, veřejná sféra, Dolní Hořice - Mgr. Blanka Řezáčová, veřejné sféra, Opařany - Karel Nováček, hasiči, Nemyšl

Volby do orgánů MAS: Monitorovací a kontrolní výbor – 5 členů - nominace: - Ing. Jana Borkovcová, sociální sféra, Nemyšl - Zdeňka Čejková, sociální sféra, Sudoměřice u Tábora - Ing. Miroslav Dlouhý, hasiči, Mladá Vožice - Miroslava Jeřábková, veřejná sféra, Sedlec-Prčice - Alena Švecová, životní prostředí a ekologie, Borotín

Volby do orgánů MAS: Výběrová komise – 7 členů - nominace: - Jiří Benda, zemědělství, Nadějkov - Josef Brož, zemědělství, Balkova Lhota - Ing. Ludmila Dvořáková, sport a tělovýchova, Slapsko - Mgr. Jiří Honza, vzdělání a řemesla, Chotoviny - Pavel Janda, cestovní ruch, Sedlec-Prčice - Milan Tejnor, cestovní ruch, Borotín - 7. člen??

Zpráva o hospodaření a zpráva o činnosti v roce 2014 Zpráva o činnosti MAS v roce zrealizováno celkem 65 akcí pro veřejnost + 7 besed s pamětníky - 12 seminářů v rámci projektu Renesance venkovského ovocnářství - 2 výstavy vítězných fotografií soutěže „Vyfoť Toulavu i ty!“ - 9 sehrávek v obcích za účelem přípravy Integrované strategie území MAS pro období exkurze pro pamětníky v rámci projektu - 2 exkurze pro děti ZŠ v rámci projektu Venkovské tradice v krajině II - 6 slavnostních odhalení soch - 9 výtvarných workshopů - 9 řemeslných akcí a festivalů řemesel - 1 kulinářský ples, 1 jablkobraní - 1 Země živitelka - 7denní letní tábor pro děti s výukou AJ ve Sm. Horách Zpráva o hospodaření MAS v roce 2014 – stav k

Návrh rozpočtu na rok 2015 Návrh na zavedení členských příspěvků Nutnost zajištění 5% spolufinancování režie MAS v období

Stav realizace SPL

Programovací období

Projekty spolupráce V realizaci jsou tyto projekty: Renesance venkovského ovocnářství Živá kronika Z pohádky do pohádky MASky bez masky (500tis, 100% dotace)

Různé Certifikace MAS Mobiliář - půjčovné Podpora místní produkce (Billa, farmářské trhy, vlastní prodejní činnost,..)

Děkuji za pozornost…. … a přeji krásné a poklidné Vánoce