Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Udržitelný rozvoj energetiky
Advertisements

MARKETING A MANAGEMENT
Vztah distribuční společnosti a Zákazníka po otevření trhu se zemním plynem Ing.Milan Kajtman člen představenstva Jihočeské plynárenské a.s. 1.
XXIV. SEMINÁŘ ENERGETIKŮ
NEREGULOVANÝ BUSINESS REGULOVANÝ BUSINESS NEREGULOVANÝ BUSINESS
Výroba a distribuce elektrické energie
Význam infrastruktury pro konkurenceschopnost v kontextu kohezní politiky a budoucí priority ČR Ing. Lukáš Hampl 1. náměstek ministra dopravy.
První zkušenosti ze vstupu ČR do EÚ Dopady na energetiku a průmysl Pohled ERÚ konference AEM 14. a 15. září 2005 Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Podmínky podnikání v teplárenství a kogeneraci v ČR a v EU Ivo Slavotínek MVV Energie CZ s.r.o. Agora Flora, Chrudimská 2526/2a Praha 3.
XI. jarní konference energetických manažerů Problémy ČR v kontextu evropského trhu s energiemi (Bezpečnost a dostupnost dodávek energií v ČR a EU) Vliv.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
 2007 Ministry of Industry and Trade, Energy Department Nová evropská energetická legislativa Cíle a opatření „energetického balíčku“ Ladislav Pazdera.
První zkušenosti s aplikací novely energetických zákonů a vyhlášek Role ERÚ v novelizované energetické legislativě seminář AEM , Brno Josef.
Obchodník, výrobce a distributor elektrické energie
Aktuální problematika - Energetika
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Ing. Dan Ťok, prezident ČPU Gas Business Breakfast Praha, 9. prosince 2005 Nová role České plynárenské unie na otevřeném trhu s plynem.
Plynárenství v evropském kontextu Situace na trhu s plynem ČR Možnosti odběratelů při výběru dodavatele Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. 8. březen 2007.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
EURO Gas Business Breakfast Plynárenství před a po otevření trhu z pohledu distributora plynu Ing. Josef Kastl President, Česká plynárenská unie Praha,
1 Role české energetiky (doma a) na evropském trhu Petr Karas, ředitel Ústavu pro energetiku při Vysoké škole finanční a správní v Praze.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Otevírání trhu s elektřinou základní pravidla a informace
Dopady obchodování s povolenkami CO 2 na průmyslovou energetiku Ing. Bohuslav Bernátek Jarní konference AEM Poděbrady 22. –
Obchodování skleníkovými plyny a ekologizace daňové soustavy Vladimír Toman Hutnictví železa, a.s.
Vývoj požadavků na obchodování s elektřinou Ing.Karel Šimeček Seminář SVSE 11/2003.
Záměr založení 16. odborné sekce Rady kvality ČR „KVALITA V ENERGETICE“ Daniel Jarchovský, ČEZ, a. s. Praha,
Změna Státní energetické koncepce a priority České republiky k zajištění bezpečnosti zásobování elektřinou Ing. Tomáš H ü n e r náměstek ministra © 2008.
Předávání dat a komunikace s OTE
SVATOMARTINSKÁ KONFERENCE 11. – 12. LISTOPADU 2010 ODBOR VÝROBY A SLUŽEB.
Pozice odběratelů elektřiny v ČR Seminář SVSE květen 07 K.Šimeček.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Ministry of Industry and Trade of the Czech Republic REKAPITULACE ENERGETICKÝCH SMĚRNIC EU JAN POUČEK PODĚBRADY, 9.března 2004.
Liberalizace energetiky a její vliv na PRE
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
1 Zabezpečení dlouhodobé spolehlivosti přenosu v podmínkách mezinárodního trhu s energií Poděbrady 18. a 19. března 2003.
Ing.K.Šimeček Stav otvírání trhu s energií v ČR z pohledu SVSE Září 2002.
Sekundární legislativa ERÚ a navazující cenová rozhodnutí
Asociace energetických manažerů a Sdružení velkých spotřebitelů Ing. Aleš Valla Obchodní ředitel MORAVIA ENERGO, a.s. Nová pravidla vyhodnocování odchylek,
Liberalizace trhu z elektřinou a plynem má být prostředkem k dosažení větší konkurenceschopnosti evropského průmyslu, ne cílem za který je často vydávána.
Novela energetického zákona – část plynárenství Ing. Jan Zaplatílek © 2008 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Další postup otevírání trhu se zemním plynem Radek Lucký člen představenstva Jihočeská plynárenská, a.s. Gas Business Breakfast, Praha,
Ing. Josef Karafiát, CSc. ORTEP s.r.o.
CYGNI SOFTWARE, spol s r.o Opletalova 23, Praha 1 O společnosti Partnerské společnosti Zaměření na IT v energetice.
Komentář ERÚ k cenovým rozhodnutím, kterými se stanovují ceny plynu, tepla, elektřiny a souvisejících služeb seminář AEM , Praha Josef Fiřt.
Lokální distribuční soustavy – nejdůležitější zásady
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Pozice provozovatele LDS a obchodníka s energií při uplatnění na tuzemském a na evropském trhu Ing. Bohuslav Bernátek Praha
Centrální zdroj tepla versus jeho substituční zdroje
Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
PROČ SE NÁS NEDOTKLA KRIZE DODÁVEK PLYNU PŘES UKRAJINU
Vliv legislativních a koncepčních změn na pozici zemního plynu v PEZ ČR Ing. Josef Kastl generální sekretář, Česká plynárenská unie Praha - Žofín, 22.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Praha – Žofín, 29. Září 2009 Vliv evropské legislativy na energetiku v ČR Tomáš HÜNER náměstek ministra průmyslu a obchodu Praha 29. září 2009.
Ing. František Pazdera náměstek ministra průmyslu a obchodu PROCES AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE Palác Žofín, Praha 1. listopadu 2011.
Pražská energetika, a. s. FUNGOVÁNÍ ENERGETICKÝCH TRHŮ Žofín
Úřad pro ochranu hospodářské soutěže1 Ing. Martin Pecina, MBA předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Fungování energetických trhů v ČR a EU Budoucnost.
Energetický průmysl. Co to je? Energetika je průmyslové odvětví, které se zabývá získáváním, přeměnou a distribucí(rozdělování) všech forem energie Jedná.
Fungování energetických trhů v ČR a EU Praha, Žofín, 29. září 2009.
Uhelný průmysl v Evropě nová publikace EURACOAL Dr. Renata Eisenvortová Manažer evropských záležitostí Czech Coal a.s. Člen výkonného výboru EURACOAL Těžební.
Fungování energetických trhů v ČR a EU
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Výroba elektrické energie - obecná část
Transkript prezentace:

Taures, a.s. Základní informace o společnosti

Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme Kontakt

Základní informace Společnost založena na přelomu let 2000/2001 Historie společnosti je spjata s evropskou liberalizací trhu s energiemi Hlavní činností jsou analýzy a poradenství v energetice Hlavním trhem je Česká a Slovenská republika Společnost realizuje projekty i v jiných státech střední, západní a východní Evropy

Typické projekty Ekonomické analýzy v oblasti obchodu s elektřinou a zemním plynem Analýzy infrastruktury pro obchod s elektřinou a zemním plynem Návrh obchodní politiky výrobců elektřiny a obchodníků s elektřinou a zemním plynem Organizování nákupu elektřiny pro významné odběratele Analýzy energetické legislativy Nastavení pravidel a organizovaní trhu s elektřinou a zemním plynem na národní a mezinárodní úrovni Výpočty regulovaných cen za přenos a distribuci elektřiny a zemního plynu Analýzy spolehlivosti elektrizační a plynárenské soustavy včetně návrhu organizačních, ekonomických a technických opatření Development zdrojů na výrobu elektřiny a tepla

Vybrané reference v ČR ČEZ, a.s. ČEPS, a.s. RWE Transgas, a.s. Pražská plynárenská, a.s Západočeská plynárenská, a.s. Energetický regulační úřad Operátor trhu s elektřinou, a.s. Jihomoravská energetika, a.s. Pražská energetika, a.s. Severočeská energetika, a.s. Severomoravská energetika, a.s. Východočeská energetika, a.s. Středočeská energetická, a.s. Západočeská energetika, a.s. Jihočeská energetika, a.s. Appian Group, a.s. Dalkia Česká republika, a.s. Moravia Energio, a.s. Sokolovská uhelná, a.s. Severočeské doly, a.s. Ško-Energo, a.s. Atel (Entrade, s.r.o.) Vítkovice, a.s. Česká spořitelna, a.s. Česká zbrojovka Uherský Brod, a.s. České dráhy, a.s. MICB, a.s. Sladovny Soufflet, a.s. Tesco Stores, a.s. Středočeský kraj Zlínský kraj Plzeňský kraj Kraj Vysočina Delvita, a.s. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rossmann, s.r.o. Globus ČR, k.s. Bauhaus, k.s. Lidl Česká republika, v.o.s. ON Semiconductor Technická univerzita Liberec Slovnaft ČR, s.r.o. Sapeli, a.s. Dřevozávod Pražan, s.r.o.

Vybrané reference na Slovensku Slovenská elektrizačná prenosová sústava, a.s. Slovenské elektrárne, a.s. Stredoslovenská energetika, a.s. Východoslovenská energetika, a.s. Západoslovenská energetika, a.s. Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Tepláreň Košice, a.s. Tepláreň Banská Bystrica Nafta, a.s. Dalkia, a.s. Dopravný podnik Bratislava Mondi Business Paper SCP Ružomberok Novácke chemické závody Železnice Slovenskej republiky

Pracovní příležitosti Samostatný analytik cca 3 volné pozice v případě vhodných kandidátů více pracovních pozic Náplň práce Ekonomické analýzy Analýzy infrastruktury pro obchod s elektřinou a zemním plynem Analýzy energetického práva Návrhy na zlepšení současného stavu Development energetických zařízení Požadavky Samostatné rozhodování Flexibilita Zodpovědnost

Co nabízíme Zajímavou práci v mladém kolektivu Široké spektrum činností Finanční ohodnocení dle přínosů pro společnost bez „platového stropu“ Možnost cestování Získání zkušeností z mnoha oborů Možnost rychlého profesního růstu Možnost proměnlivé individuální pracovní doby

Taures, a.s. Palackého Praha 1 Tel.: Fax: URL: