Stavební pozemek v Dobraticích pod Prašivou v části Šprochovice o výměře 1276 m2. Velmi hezké, klidné a slunečné prostředí v závětří vzdálené od Frýdku-Místku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z železniční zastávky Dobratice p.Prašivou
Advertisements

NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Jiří Janda, Lidická 208/1, Kladno Ukázky.
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY Moravská Třebová - projekt odkanalizování Udánek, Sušic, Boršova a modernizace ČOV.
Magnetické pole Země Co to je magnet Popiš magnet
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
V souvislosti s množícími se snahami o stanovení dešťových kanalizací kanalizacemi pro veřejnou potřebu dle ust. § 1 odst. 4 zákona o vodovodech a kanalizacích.
Návrh územního plánu Jihlava 1. ETAPA. Modrá – varianta A mezi sídlištěm a hřbitovem Červená varianta B Za hřbitovem (stávající holobyty)
VSTUPNÍ SOUSTŘEDĚNÍ ÚVODNÍ INFORMACE KOO FEL ZČU.
Bývalý provozní areál firmy
Komerční objekt - hala Veská u Pardubic - pro výrobní / administrativní využití. Celková užitná plocha 1250 m2 ve dvou podlažích. Objekt je nyní užíván.
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Nápověda k nalezení místa projektu Úhonice I. a II. etapa
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
TÉMA: Daň z nemovitostí
Detekce vodovodních poruch milan MÁCA - AQUA detekce.
Novostavba rodinného domu
TDI Přípojka plynu David Kunert INZ 2011.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
KANADA Lenka Lebdušková.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
I N S T I T U T D O P R A V Y VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta strojní 17. listopadu 15; Ostrava – Poruba tel.: ; 5210
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_577_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Autor: Petr Kinšt; Základní škola Školní, Chomutov 2009
I N S T I T U T D O P R A V Y VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta strojní 17. listopadu 15; Ostrava – Poruba tel.: ; 5210
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Výběr staveniště (STA19) Zpracoval: Ing. Josef Šenovský.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s částí Českomoravské vrchoviny,
Základ hry HEX: dva matematické výsledky Nejvýš jeden hráč vybuduje cestu. Aspoň jeden hráč vybuduje cestu.
OPTIMALIZACE INTERPOLAČNÍ METODY PRO MONITORING KONCENTRACE VYBRANÝCH PLYNŮ Autor: Marek Mitana Vedoucí práce: doc. Dr.Ing. Jiří Horák.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Souhvězdí.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: LIBOR VOSÁHLO Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_ARMATURY.
ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE .
Autor: Markéta Hřivnová
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_14_ORIENTACE.
Optické sítě snadno a rychle ??
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.) Poplatník převodce (prodávající); nabyvatel. Předmět daně - úplatné nabytí např.: pozemku; stavby; částí.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Piš a počítej.
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
Informační leták Obce Stanoviště o domovních kanalizačních přípojkách Zde uvádíme společnosti, které nabídly služby občanům při vybudování gravitačních.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_19-09 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorIng.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zdrojů a veřejného rozvodu elektrické energie.
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
Moravskoslezský kraj Mgr. Prchalová Zdeňka Pro 7. tř. ZŠS Zeměpisná poloha, povrch, města SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Domovní rozvody * hlavní domovní vedení * * odbočky k elektroměrům *
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Kompresní stanice Jirkov
Daň z nemovitých věcí 23. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
SPOLEČNÉ MEZIOKRSKOVÉ SETKÁNÍ SBORŮ V ČESKÉM RÁJI
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Autor: Bc. Martin Dědič Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Žák, CSc.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Sousedé VY_32_INOVACE_ února 2014
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Daň z nemovitých věcí 29. listopadu 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Připojení nemovitostí Dolina a Svaté
Autor: Mgr. Monika Kysilková
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
Informace stavebníkům před proJEKTOVÁNÍM kanalizačních přípojek
Transkript prezentace:

Stavební pozemek v Dobraticích pod Prašivou v části Šprochovice o výměře 1276 m2. Velmi hezké, klidné a slunečné prostředí v závětří vzdálené od Frýdku-Místku 11 km rozléhající se pod kopcem Prašivá, kde se nachází poutní místo asi 4 km od pozemku,viz http://www.chatanaprasive.cz Kontakt: e-mail: rchfm@seznam.cz tel: +420 775 681 154

Sousedova novostavba dokazuje bezproblémové uskutečnění stavby Sousedova novostavba dokazuje bezproblémové uskutečnění stavby. Schválení pozemku ke stavbě rodinného domu bylo uskutečněno ve stejný den pro oba pozemky.

Kůl značí bod hranice pozemku.

Obecní cesta vedoucí kolem pozemku.

Snímek z obecní cesty.

Pohled ze zadní části směrem k obecní cestě

Pohled ze zadního pravého rohu.

Kolík zcela vpravo značí vodovodní vedení.

Elektrická přípojka 220 a 380 V je plně funkční a zatím slouží sousedovi při stavbě domu.

Plyn (červeně) je veden 5 m od hranice Plyn (červeně) je veden 5 m od hranice. Vodovodní trubka (černě) je navedena od hydrantu k pozemku a v rámci projektu se napojí k vodovodní síti. Elektrická (modře) přípojka 220/380 V je na pozemku nainstalovaná a plně funkční.

Hydrant SmVak, od kterého vede vodovodní potrubí k pozemku.

Žlutý kolík značí místo výkopu vodovodního vedení u hranice pozemku Žlutý kolík značí místo výkopu vodovodního vedení u hranice pozemku. Vodovodní potrubí je majetkem majitele pozemku (zatím moje).

Pohodová pasoucí se srnečka za obecní cestou v poli, asi 150 m vzdálená.