Mateřská školka - Zlonín

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Advertisements

Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „VELKÁ HORNÍ MÍSTNOST“ (Lk 22,12)
Provozovatel: Rodinné centrum PASTELKA o.s.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Dominance veřejných vzd. inst. 23 mateřských škol, 16 základních, 3 speciální (praktické), 3 umělecké 5 ZŠ neúplných nedostatek jeslí nárůst počtu dětí.
Architektonický návrh projektu Mateřská škola Jenštejn
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
SITUACE V PŘEDŠKOLNÍ PÉČI NA JIŽNÍ MORAVĚ SPOLEČNĚ, O. P. S. BRNO.
DĚTSKÁ SKUPINA Ministerstvo průmyslu a obchodu
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Aneb Jak (ne)prodat městský pozemek uvádějí Lidl Tábor &
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
CENTRUM PRO VZDĚLÁVÁNÍ VENKOVA „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou.
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Dlouhodobý majetek a materiál jako výrobní faktory
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
DOMOV PRO SENIORY SE ZLÁŠTNÍM REŽIMEM ve VSETÍNĚ - zkušenosti s podáním žádosti a realizací ROP Tento stavba je realizována v rámci projektu CZ.1.12/2.2.00/
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Villa Martha Hrušovany u Brna n prezentace projektu financovaného ze strukturálních fondů EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Dlouhodobá koncepce lokality JE Dukovany Petr Štulc 25.listopadu 2014 Seminář na téma: „MOŽNÉ SOCIOEKONOMICKÉ DOPADY V PŘÍPADĚ UKONČENÍ PROVOZU JE DUKOVANY,
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
 Významný pokles počtu žáků na základních školách  Dlouhodobější demografické trendy  Zvýšené nároky na rozpočet města při financování provozu škol.
Benchmarkingová iniciativa 2005, VCVS ČR, o.p.s., verze 5.1 ANALÝZA AGENDY 49samospráva ve školství Zpracoval:Odbor školství listopad 2009 – leden 2010.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Obytný soubor Za Školkou
Výsledky benchmarkingových analýz v rámci zakázky „Zpracování strategie a funkčních strategií úřadu města“ v rámci projektu „MÚ Nový Bydžov – úřad pro.
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
1. Záměr stabilizace stomatologických pohotovostí Středočeského kraje.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Kompresní stanice Jirkov
Snídaně starostů , Jedlí
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Novinky z IROP.
Likvidace objektu Zahražany
Rozumné a dosažitelné návrhy prvků společných zařízení
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Pozemkové právo I. Prezentace případu z praxe
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Demografický vývoj v okolí Prahy, kapacita ZŠ, nedostatek pedagogů
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Novinky v předškolním vzdělávání
BYDLENÍ PATŘÍ MEZI ZÁKLADNÍ PRIORITY ČSSD
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
Pracovní skupina Předškolní vzdělávání II.
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

Mateřská školka - Zlonín

Mateřská školka – Zlonín úvod Obecní zastupitelstvo 2010 – 2014 dlouhodobě vnímalo potřebu mladých rodin obyvatel Zlonína o umístění dětí do předškolního zařízení. Referendum o zřízení předškolního zařízení v prostorách nad restaurací ukázalo, že to není to nejlepší řešení. Protože obec nevlastnila žádné pozemky, na kterých by bylo možno stavbu realizovat, využilo zastupitelstvo nabídku k zakoupení vhodného pozemku ve středu obce a zadalo vypracování projektu mateřské školky. Kandidáti do obecního zastupitelstva 2014 – 2018 byly s tímto záměrem předběžně seznámeni, a výstavbu školky také přijali jako nejvyšší prioritu pro budoucí období

Mateřská školka – Zlonín časový harmnogram Zakoupení pozemku – září 2014 Stavební povolení – prosinec 2014 Výběrové řízení na dodavatele – leden 2014 Plánované zahájení stavby – únor2015 Plánované zahájení provozu – září 2015 Plánovaná kapacita – 25 dětí Přednostně určeno dětem i rodičům s trvalým pobytem ve Zloníně Státní školka s příspěvkem rodičů

Mateřská školka – Zlonín odhadované náklady Zakoupení pozemku – 2.300.000,- Již realizováno Výstavba školky – 3.500.000,- Bude hrazeno v roce 2015 Odhadované roční náklady na provoz školky z obecního rozpočtu – 200.000,- Roční provozní náklady

Mateřská školka – Zlonín situace

Mateřská školka – Zlonín vizualizace

Mateřská školka – Zlonín vizualizace

Mateřská školka – Zlonín vizualizace