Konference a soutěže. Konference Škola a drogy 2014 pořádá SANANIM ve spolupráci s Prev-centremPrev-centrem Konference se uskuteční ve dnech 30.-31. října.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program UNPLUGGED na ZŠ Lupáčova
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 FAUST, o.s.. STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCI: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Systém včasné intervence ve Svitavách
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Projekt „Dokážu to“ a Cena Kiron
Šikana a kyberšikana ve školách – HK 2013 Možnosti práce se šikanou na ZŠ v rámci programu všeobecné primární prevence rizikového chování Mgr. Markéta.
Úvod do předmětu Požadavky k zápočtu Požadavky k zápočtu Požadavky ke zkoušce Požadavky ke zkoušce Organizace výuky Organizace výuky.
Rozšíření metod krátké intervence (nejen) pro zdravotníky v České republice Michal Miovský Tisková konference (13. září 2013) Projekt NETAD, reg. č. CZ.1.07/2.4.00/
Ambulance dětské a dorostové adiktologie
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Alkohol a mladiství situace v Plzni
Poradenský proces v programech všeobecné primární prevence rizikového chování Markéta Exnerová Vedoucí Centra primární prevence Semiramis o.s. PPRCH 2009.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Koncepce sítě adiktologických služeb: pracovní verze 2012
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
AKTUÁLNÍ PROBLÉMY NA ÚSEKU ODHALOVÁNÍ A VYŠETŘOVÁNÍ SEXUÁLNĚ MOTIVOVANÉ TRESTNÉ ČINNOSTI PÁCHANÉ NA DĚTECH mjr. Mgr. Jan Machuta 3. oddělení SKPV OOK.
Středisko integrace menšin Opava Husova
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
1 Kulatý stůl k financování primární prevence rizikového chování Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
NÁVYKOVÉ LÁTKY krizový plán
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.: ,
Konference Brno - město pro rodiny Poradní sbor Rady města Brna pro rodinu Shrnutí realizovaných pro-rodinných činností Mgr. Ing. Pavel Šmýd,
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Minimální preventivní program školy
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
PŘEDSTAVENÍ VZDĚLÁVACÍHO CENTRA V KRNOVĚ
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Národní program zdraví – projekty podpory zdraví Putování za zdravým jídlem Mít své tělo ráda Krok za krokem za zdravým životem Národní program řešení.
Metodický pokyn k primární prevenci sociálně patologických jevů u dětí, žáků a studentů ve školách a školských zařízeních 2007.
Praha bezpečně online projekty prevence elektronického násilí a kyberkriminality páchané na dětech a dětmi Modelový příklad pro II. videokonferenci.
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Mgr. Jitka Gjuričová, ředitelka Odboru prevence kriminality, Ministerstvo vnitra Česká republika.
Informace o speciálním vzdělávání a primární prevenci Harrachov, 25. září 2015.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
ZAŘÍZENÍ NZDM V ČR ČESKÁ ASOCIACE STREETWORK sdružující nízkoprahové sociální služby NZDM a terénní prace s mládež: formy možné spolupráce s drogovými.
Tým pro mládež Plzeň-město v rámci projektu „Na správnou cestu!“
Vyhodnocení Programu prevence kriminality Výzvy kola Programu prevence kriminality –1. řádné – ukončeno v únoru 2013 –2. pro obce spolupracující.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
1 Budoucnost péče o ohrožené děti Mgr. Jaroslav Fidrmuc zástupce náměstka ministryně pro vzdělávání Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská.
Platforma pro sociální bydlení: Prevence ztráty bydlení a potřeby lidí bez domova 27. leden 2015 Jan Milota.
MULTIDISCIPLINÁRNÍ SPOLUPRÁCE V SOCIÁLNĚ - PRÁVNÍ OCHRANĚ DĚTÍ Jihlava,
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Přednášková činnost na základních školách
Terapie pachatelů domácího násilí
Projekt Poradenství v Libereckém kraji
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Národní ošetřovatelské standardy
Policejní prezidium ČR I. náměstek policejního prezidenta plk. Mgr
XIII. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY/ NOVINKY V HEMATOLOGII
Individuální projekt Karlovarského kraje Vytvoření sítě služeb péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Shrnutí.
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
Studijní prezenční obory
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Konference a soutěže

Konference Škola a drogy 2014 pořádá SANANIM ve spolupráci s Prev-centremPrev-centrem Konference se uskuteční ve dnech října 2014 v Paláci Charitas (Karlovo náměstí 5, Praha 2). Věnovat se bude primární prevenci rizikového chování, včasné intervenci, spolupráci s rodinou, OSPOD i některým speciálním oblastem včasné intervence (alkohol, kyberšikana, poruchy příjmu potravy). Účastnický poplatek činí 400 Kč. Konference je akreditovaná Českou asociací adiktologů. Každý účastník obdrží certifikát o účasti.

Mezinárodní konference - prevence kriminality na lokální úrovni Městská policie hl. m. Prahy 2. a 3. prosince Hlavními tématy konference jsou: legislativní rámec prevence důležitost standardů kvality pro prevenci rizikového chování možnosti a limity obcí, obecních a městských policií, v prevenci rizikového chování Konference se bude konat ve velké zasedací síni Nové Radnice, Praha 1, Mariánské nám. 2. Konference je určena zejména pro: zástupce měst pro problematiku prevence zástupce obecních a městských policií a zástupce Policie ČR koordinátory prevence poskytovatele služeb v prevenci

Konference primární prevence rizikového chování 2014 Téma: (Ne)bezpečná škola! A pro koho? Datum konání: 18. – Místo konání: Magistrát Hlavního města Prahy Adresa: Nová radnice, Mariánské nám. 2/2, Praha 1 Konferenci pořádají tyto organizace: Sdružení SCAN Lamačova 862/26, Praha 5 Klinika adiktologie 1. lékařské fakulty UK v Praze a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Apolinářská 447/4, Praha 2 Hlavní město Praha Mariánské nám. 2/2, Praha 1