Underworld Underworld,megafilm z roku 2003,je akční snímek založený na boji mezi Upíry a Lykany(vlkodlaky).I když je to již velmi obehrané téma,Underworld.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stmívání .
Advertisements

Malí andělé.
LET´S DANCE 2 Street dance LET´S DANCE. Film je o : Když vzpurná Andie, která nadevše miluje Street Dance, začne studovat na Marylandské škole umění,
"Tam, kde končí svět začíná Šutka! Anebo naopak?" [Dr. Koljo, šampión Šutky]
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
NOVINKY NA HBO Senohraby HBO HD ZDARMA Kampaň: - HBO HD na měsíc zdarma - Platnost Aktivace pomocí SMS - Cena SMS 7 Kč - Jen.
Jak to všechno začalo H.R.Giger a vetřelec
Škoda auto Mladá Boleslav
Pavel Kříž  Narodil se v Brně  Emigroval do Velké Británie a později do Kanady kde roku 1988 vystudoval univerzitu ve Vancouveru  Počátkem.
VY_332_INOVACE_ČJ.8.06_Z.aJ.Svěrákovi,prezentace Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictví ICT Zaměření VM – Jazyk a jazyková komunikace_Český.
3. A dál… Účast na 13. konferenci Forum 2000 Založení Fyzikální klubu při SPŠE Pardubice.
DÍLY TWILIGHT SÁGA. STMÍVÁNÍ (2008) Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, Bella se rozhodla sblížit se svým otcem a nastěhovala.
DĚTSKÁ PRÁVA Svět je veliká skládačka složená z mnoha dílů. Všichni, i ty , jsme jeho součástí.
SKUTEČNÝ PŘÍBĚH DVOU TENORŮ
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
napsala Stephenie Meyerová
Současná česká a světová literatura
Wentworth Miller Herec Datum narození:
Science fiction & fantasy
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Literatura na počátku 20.století
Beethoven by Andy Ludwig van
Číslo materiálu Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_08 Škola: Škola: ZŠ Dr. Miroslava Tyrše, příspěvková organizace Adresa Adresa: Vrchlického 630/5, 40502,
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/12/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Portréty literárních osobností světové literatury.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
kapitoly z dějin hudby zábavné rock and roll
Život a dílo VY_32_INOVACE_2A4 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Lenka Fibigerová.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
EGO Michal Straka.
The twilight saga.
Budování atmosféry multimediálního díla
Emil František Burian
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
ZeměpisFilmyČeský jazykHudba
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Pitbull.
Světová literatra mezi světovými válkami
Michał Żebrowski (herec).
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.1.7 K.J.Erben Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
EVROPSKÁ UNIE OFICIÁLNÍ VZNIK EU 1993 Současná politická společnost má neustálou potřebu se sdružovat. Sdružení jako hlavní myšlenku má i Evropská.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Nikola Grbavčicová Název materiálu: VY_32_INOVACE_CJ.7.B.17_eduard_bass Název: Eduard Bass Číslo operačního.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Motto: Nesobecká snaha potěšit druhé je začátkem našeho šťastného života.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
P!nk.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
VY_32_Inovace_ Arnošt Lustig Český jazyk 9. ročník
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_02_ČESKÝ JAZYK
TÉMA: ERICH MARIA REMARQUE AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_03 Prokletí básníci
Jeden den Ivana Děnisoviče
Raubíř Ralf.
Malí andělé.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Malí andělé.
Malí andělé.
Odraz 2. sv. války v české literatuře
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Underworld Underworld,megafilm z roku 2003,je akční snímek založený na boji mezi Upíry a Lykany(vlkodlaky).I když je to již velmi obehrané téma,Underworld přináší zcela nový pohled na toto téma. Snímek natočil režisér Len Wiseman pro společnost Lakeshore Records

Děj Hlavní postavou je upírská smrtonoška Selene,která při svém lovu lykanů narazí na člověka Michaela Corvina,který z nějakého důvodu pro lykany důležitý. Film je plný zvratů,které nejdou jednoduše vylíčit

Herecké obsazení

Selene Kate Beckinsale Velká Británie

Michael Corvin Scott Speedman Kanada

Viktor Bill Nighy Velká Británie

Kraven Shane Brolly Irsko

Lucian Michael Sheen Velká Británie

Amélie Zita Görögová Maďarsko

Erika Sophia Myles Velká Británie

Underworld Evolution Underworld Evolution je snímek z roku 2006 a je pokračováním prvního dílu série Underworld Kromě nových postav přinese vyvrcholení celého příběhu

Děj Na začátku se trochu netradičně podíváme do historie,do roku 1202,kde právě probíhá střetnutí Upírských legií s lykany

Děj Poté se již filmaři vrací do současnosti,kdy procitá první upír Marcus Corvin,který je rozhodnut osvobodit svého bratra,lykana Wiliama

Děj K tomu ale potřebuje Selene,která jediná ví kde je Wiliam uvězněn

Nové postavy

Marcus Corvin Tony Curran Velká Británie

Alexander Corvin Derek Jacobi Velká Británie

Wiliam Corvin Brian Steele Velká Británie

Tanis Steven Mackintosh Velká Británie

Len Wiseman Len Wiseman pronikl do filmového prostředí a režie spoluprácí na výtvarném řešení filmů Godzilla, Men In Black, nebo Den nezávislosti. Má cit pro umění a design, takže se záhy začal živit reklamami. Například na PlayStation, Time Warner, Oracle, Intel apod. Odtud se dostal k tvorbě videoklipů. Byl oceněn na MTV Awards v roce 2002 za klip “Stick ´Em Up“ od Quarashi. Za videoklip “Across the Universe” pro Rufuse Wainwrighta získal v roce 2002 cenu MVPA Award za nejlepší režii. mimo jiné natočil Wiseman videoklipy pro Megadeath, En Vogue, Static X, Paula Oakenfelda nebo Brooke Allison. Len Wiseman proslul osobitým stylem a udělal si dobré jméno, proto si ho brzy všiml Skip Williamson z Lakeshore Records. Když viděl Wisemanovu práci na klipu pro Rufuse Wainwrighta, zatlačil Williamson na Lakeshore, aby si přečetli jeho scénář k Underworldu. Wiseman a Danny McBride se potkali přes jejich společného agenta Nicka Reeda. Zjistili, že se zajímají o stejný druh filmů. Scénář pro Underworld byl s nadšením přijat, takže se Wiseman a McBride pustili ještě do jednoho projektu v produkci Disneye Black Chapter. Film Underworld spatřil světlo světa v roce 2003 a o tři roky pozděj Len zrežíroval i jeho pokračování pod názvem Underworld: Evolution. V tomto filmu nabírá dlouholetý spor mezi upíry a vlkodlaky nových rozměrů, začínají krvelačné hody, boj zapovězené lásky a čas na velkolepou pomstu.