SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED 22. - 28.3. 2010 Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Beckiland Firemní párty.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Projekt č. 4 Mediální a osvětové nástroje kultivace lidských zdrojů
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Pivní a vinné slavnosti 2014
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Mediální komunikace ČD
Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
DIDO (Online informační portál pro hendikepované) Projekt DIDO, Posilování civilní společnosti v předvstupním procesu: Grantová podpora neziskových organizací.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Výstava CERN Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Dobrovolníci neslyšícím a SP
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Přehled o esperantu v českých médiích
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness hotelech Odborná konference Výstava 22. března SVĚTOVÝ DEN VODY Partneři projektu, další v jednání:

AQUA UNITED 2010 Edukační, zdravotní, charitativní, odborný, zábavný, sportovní, recesistický a happeningový. Edukační výstavy, informační materiály, komunikace problematiky v médiích: upoutání pozornosti na fakt, že voda není všude dostupná a samozřejmostí vyhlášení soutěže pro školy – výtvarná výchova. Téma: „Jak voda ovlivňuje můj život“ Odborný odborná konference na půdě senátu nebo parlamentu, wellness konference Cíl AQUA UNITED 2010

AQUA UNITED 2010 Zdravotní spolupráce se zdravotními pojišťovnami: cca v 5 aquaparcích - bezplatná diagnostika návštěvníků prezentace, přednášky informace pro média – tisková konference, rozhovory, odborné texty Spolupráce s farmaceutickými firmami – prezentace, sampling Charitativní výtěžek z doprovodných aktivit a ze vstupného na pomoc africkým dětem a na pomoc dětským domovům. umožnění sportovních zážitků dětem z dětských domovů a postiženým dětem (spolupráce s aquaparky) ‏. Cíl AQUA UNITED 2010

AQUA UNITED 2010 Sportovní upoutat pozornost veřejnosti ke zdravému životnímu stylu a sportovním aktivitám otevřít aquaparky, kryté bazény, wellness centra v prodloužené otevírací době, s poskytnutím slevy doprovodný program – účast známých osobností programy pro školy ve spádové oblasti speciální nabídka pro celý týden – zlevněné vstupné, soutěže, balíčky spojené s prohlídkou technického zázemí aquaparku s vysvětlením procesů úpravy vody. Cíl AQUA UNITED 2010

AQUA UNITED 2010 Vodní noc v aquaparcích, bazénech, wellness centrech a wellness hotelech prodloužená otevírací doba (noční provoz) speciální programy pro tuto noc – organizátorům poskytneme scénáře a podporu snížené vstupné soutěže (plavání, vodní hry) ‏ Aktivity ve wellness hotelech pobytové balíčky, prodloužený provoz bazénu Výstava fotografií – téma voda v obrazech HLAVNÍ EVENTY

AQUA UNITED 2010 Vodní týden v aquaparcích a bazénech návštěva zdarma pro děti z dětských domovů – jeden ve spádové oblasti speciální nabídka pro celý týden – zlevněné vstupné, soutěže, balíčky spojené s prohlídkou technického zázemí aquaparku s vysvětlením procesů úpravy vody další aktivity – zúčastněným subjektům poskytneme náměty Konference – téma: Konflikty o vodu ve 20. století Odsolování mořské vody Wellness HLAVNÍ EVENTY

AQUA UNITED 2010 Široká podpora akcí ve všech médiích díky neutrálnímu a zajímavému tématu Články v odborných a lifestylových časopisech Mediální partneři: internet: Hyperinzerce.cz, FiremniAkce.cz, RomantickePobyty.cz, Líbímseti.cz, Fanonline.cz, WellnessNoviny.cz, Borovice,cz, ChytráŽena.cz a další outdoorová reklama: Bigmedia,a.s. tiskoviny: Blesk, Mladá Fronta, časopis Dopravák, Katka, Žena a život (v jednání) TV a radia – v jednání: spolupráce s TV Nova. Rádia – programová podpora, hitparáda - diváci hlasují o nejlepší písničku o vodě, spolupráce s fan kluby známých zpěváků. Propagace, PR – MÉDIA, TISKOVÉ KONFERENCE

AQUA UNITED 2010 RAIN.cz, s.r.o. Dobročovická č.4, Praha 10 www. aquaunited.cz R eference: BAMBIRIÁDA 1999 až 2007, HRY A HLAVOLAMY, PETROL SUMMIT , 100 LET MĚSTA BŘEVNOVA, TREND EVENT (7x), TASTE EVENT a další akce Pořadatel

AQUA UNITED 2010 Pořadatel