METER Silesia, Nivnická 23, 709 00 Ostrava Ostrava 2015 Vzd ě lávací seminá ř €uroprojekty Ostrava, 5. kv ě tna 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Advertisements

INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE
VOICE of European TeacherS (VOICES) je partnerská síť, která spojuje akademické pracovníky, učitele z praxe, studenty učitelských oborů a instituce, které.
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Prezentace k projektu REPRO CV
PEČKY Václav Dřízhal ©2007 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIKACE,VYJEDNÁVÁNÍ.
ECVET v Programu celoživotního učení
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
PROGRAM LEONARDO DA VINCI aktivity programu Seminář pro žadatele Výzva 2012.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Jazykové vzdělávání v kontextu Lisabonského procesu Schopnost komunikovat v cizích jazycích - jedna ze základních dovedností občana Evropy.
č. 2 – Hranice státu ČR a Evropa
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Možnosti mezinárodní spolupráce v rámci Programu celoživotního učení (LLP)
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Žít či nežít virtuální životy? Martin Dvořák beVirtual, s.r.o. Brno,
Jak psát texty ke kombinované formě studia Projekt Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji.
NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí O projektu.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
SVĚTOVÉ A SLOVANSKÉ JAZYKY
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním.
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
 Vlajka:  Rozloha: km 2  Počet obyvatel:  Oficiální jazyk: nizozemština, francouzština, němčina  Ústavní zřízení: federativní konstituční.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
SHNW Safety and Health for New Workers Závěrečná konference projektu TechIN 14. října 2010.
ATHENA, Přemyslovců 48, Ostrava Ostrava 2015 Vzdělávací seminář €uroprojekty Ostrava, 5. května 2010.
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Zajímavosti a weby …on-line inspirace.. Webové stránky ERYICA – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Postavení českého jazyka mezi evropskými
The stem engagement europe project
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
Struktura jazyka.
VY_32_INOVACE_Z.8.261_vlajky států v Evropě
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_32_VLASTIVĚDA
Transkript prezentace:

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava Ostrava 2015 Vzd ě lávací seminá ř €uroprojekty Ostrava, 5. kv ě tna 2010

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava Projekt F/97/2/00614/PI/II.1.1.a/FPC Vzdělávání příležitostných lektorů v podnicích pomocí Internetu

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava Projekt Jak najít partnery v Evropě? Jsme si rovni? Jak nás vnímají? Učíme se od nich.

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava Projekt ROMIPEN CP CZ-GRUNDTVIG-ADU První vzdělávací projekt v oblasti vzdělávání dospělých (GRUNDTVIG), s českým koordinátorem Když partneři mluví rychleji anglicky Když partner nepracuje Když partner nerespektuje koordinátora Když je na zálohám zaplaceno více, než jsou partnerovy celkové přípustné náklady

. OMIPEN

Ocenění – Evens Prize

Projekt ROMFASHION Č LLP GR- LEONARDO-LMP Vzdělávací kurz šití pro romské ženy

Projekt ROMEO LLP-LdV-TOI-2008-FR Vzdělávání pro malé firmy Společně vzdělávání u nás a v Evropě využití nástrojů web 2.0

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava Projekt ROMEO.

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava …a co dělat, když… koordinátor dělá manažerské chyby (čerpání rozpočtu)? je koordinátor v průběhu projektu vyměněn? se mluví jinou řečí, než je oficiálně dohodnuto (italsky, řecky, španělsky)?

METER Silesia, Nivnická 23, Ostrava Kontakt Hana Danihelková METER Silesia Nivnická 23 CZ Ostrava Czech Republic silesia.wz.cz