Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním."— Transkript prezentace:

1 Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním pozdravu vytváří dvojice stát – řeč. Výukový materiál rozšiřuje znalosti a motivuje k dalšímu poznávání. AutorZdeněk Novotný JazykČeský jazyk Datum vytvoření8.11.2011 Očekávaný výstupŽák umí přiřadit pozdravy jednotlivým státům v Evropě. Stupeň a typ vzděláváníZákladní vzdělání – lehké mentální postižení Klíčová slovaPozdrav, řeč, stát Druh učebního materiáluPracovní list v prezentaci. Cílová skupinaŽák na 2. stupni speciální školy Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.1102 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Novotný.

2 JAK SE MLUVÍ V EVROPĚ?

3 Přetažením vytvoř správné dvojice:

4 Guten Tag Good bye Bon jourBuon giorno Buenos dias Lásoj tiro dejas Dzieň dobryDobryj deň Romština Ruština Angličtina Němčina Slovenština Španělština Polština Francouzština Italština Dobry deň Dobrý den Čeština


Stáhnout ppt "Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním."

Podobné prezentace


Reklamy Google