12.4.2015 Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německo září – 4. října.
Advertisements

Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
ECVET A NÁVRH ZPŮSOBU JEHO ZAVÁDĚNÍ V ČESKÉ REPUBLICE Lenka Chvátalová.
Vojtěch Šolta student septimy
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Ukázková prezentace HORY 2012.
Malta – Valletta 2013 Studování anglického jazyka díky grantu z:
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Cestovní kancelář SUPER-IN
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Jseš-li starý nebo mladý, jseš-li černý nebo bledý, jseš-li hodný nebo neřád, neváhej a vstup k nám do řad. NABÍZÍME.
Německo 23. listopadu 2005.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Ing. Jaroslav Vašátko Aktivity VUZ v projektu POSTA Přenos znalostí a zkušeností z aktivit projektu POSTA Pardubice,
Stáž v Berlíně – program Leonardo da Vinci Termín: 4.9. –
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Felinoterapie.
Ekokodex.
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.
POLOHA ČESKÉ REPUBLIKY A JEJÍ OBYVATELSTVO
Michala Čičváková Národní centrum Europass ČR Portfolio dokumentů Europass.
Prvouka pro 3. třídu NAŠE VLAST.
Prezentace určená k propagaci MGV
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Greifswald Meklenbursko – Přední Pomořansko Ročník
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Místo kde žiji: Lhotsko
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
RISKUJ!.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
 Výuka ve slovinštině  Převažují osobní konzultace s profesory v anglickém jazyce.  Požadavky jsou v AJ:  seminární práce  prezentace  práce ve.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_5.2.4 Republika Rakousko Téma: Česká republika jako součást Evropy.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek Autor: Marcela Ivanenková Číslo šablony: III/2 Datum: Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_Vl.4.r.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RKC V KRAJI VYSOČINA Praktické stáže SOŠ ve firmách v Kraji Vysočina.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) – VET Charter Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) –
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Jana Hyklová VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Vlastivěda_23_Hranice, sousední.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Sousední státy ČR Vlastivěda 5. ročník Zpracovala: Dana Kučerová.
Jak to všechno začalo?. Začalo to v roce 2011 s původní myšlenkou: „Budou to jen takové odlehčené lekce malování, nic složitého, jen prázdninová zábava“
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Osvědčení o bezpečnosti provozovatele dráhy a osvědčení dopravce
elektrotechnických měření
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Erasmus Slovensko - Nitra.
SLOVENSKO 2016.
AUTOR: Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_31_SOUSEDNÍ STÁTY ČR
Bulharsko.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ZŠ Staré Město.
NABÍZÍME Jseš-li starý nebo mladý,
FIT pro život FIT FÜRS LEBEN.
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
Naše vlast – Česká republika
Europass – dodatek k osvědčení 2018
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Ekocentrum Paleta Jeden za všechny.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Kdo chce být milionářem?
Transkript prezentace:

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 2 ZAHRANIČNÍ STÁŽE Od 1. června pořádáme pro naše studenty pravidelné dvouměsíční stáže v luxusním lázeňském zařízení a golfovém centru v bavorském Bad Griesbach. Lázeňské centrum Hartl v Bad Griesbach leží asi 25 km od bavorského města Pasova a asi 135 km od Strakonic. Naši studenti praktikují v hotelu Maximilian, který je vlajkovou lodí tohoto velkého lázeňského komplexu. Hotel navštěvují takové známé osobnosti jako Franz Beckenbauer, Boris Becker, Dieter Thoma a další.

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 3 ZAHRANIČNÍ STÁŽE

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 4 ZAHRANIČNÍ STÁŽE Odměnou pro naše studenty je nejen kapesné ve výši 200 EUR/1 měsíc, ale i certifikát, který po skončení stáže obdrží!

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 5 ZAHRANIČNÍ STÁŽE OHLASY … Dobrý den, tak první den byl super. Princip obsluhy ani vydávání jídel není složitý. Tohle v České republice neuvidíme. Trochu větší frmol, ale to se dalo čekat. Všichni jsou tu na nás moc hodný a přátelský. Je to tu luxusní! Zdravíme ve Strakonicích a České Lípě! Michal a Honza

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 6 ZAHRANIČNÍ STÁŽE OHLASY…. …podávám hlášení z Německa. Je to tu úžasné. Práce nám jde od ruky, lidé jsou tu velice vstřícní a dá se říct, že se o nás starají jako o vlastní. Ani němčina už není problém. S pozdravem Dušan

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 7 ZAHRANIČNÍ STÁŽE OHLASY…. … máme se tu skvěle. Praxe je super. Všechno je v pořádku. Ty dva kluci z České Lípy jsou taky v pohodě. Personál se k nám chová úplně jinak než v Čechách. S pozdravem Dušan a Lenka

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 8 ZAHRANIČNÍ STÁŽE Naši studenti začali své stáže v hotelu Maximilian, který je vlajkovou lodí tohoto velkého lázeňského komplexu.

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 9 ZAHRANIČNÍ STÁŽE Hotel navštěvují takové známé osobnosti jako Franz Beckenbauer, Boris Becker, Oliver Kahn a další.

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 10 ZAHRANIČNÍ STÁŽE Na praxi jsme společně se studenty z Euroškoly Česká Lípa.

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 11 ZAHRANIČNÍ STÁŽE S kuchaři českého národního týmu a v bavorském kroji …

Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 12 ZAHRANIČNÍ STÁŽE Speciality z Bavorska