Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Sociální prevence -sport- Cílem projektů je vytvářet podmínky pro smysluplné a aktivní prožívání volného času v kriminálně rizikovém a sociálně patologickém.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
LIGA LESNÍ MOUDROSTI THE WOODCRAFT LEAGUE
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
Komunitní a otevřená škola
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ERDF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
CENTRUM CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ S KNIHOVNOU MANŽELŮ TOMANOVÝCH ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM Dana Súlovcová.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření MŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Snídaně starostů , Jedlí
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
Operační program životní prostředí
Vazba na Operační programy
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Výsledky projednávání
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny

Žádost o poskytnutí peněz z fondů EU ROP NUTS II Jihozápad - Regionální operační program NUTS II Jihozápad zaměřený na rozvoj regionů oblast: Rozvoj infrastruktury cestovního ruchu celkový rozpočet: 3,3 mil. Kč případná dotace: 87 % (2,8 mil. Kč)

Požadované záměry: zlepšení kvality ubytování zlepšení energetického hospodaření budovy rozšíření možností objektu na pořádání menších vzdělávacích akcí zlepšení služeb pro rodiny s dětmi podpora sportovních a rekreačních aktivit šetrných k životnímu prostředí rozšíření nabídky aktivního trávení volného času

Zlepšení energetického hospodaření budovy: dodělání tepelné izolace střechy (půda nad novou částí) rekonstrukce podlahy v kuchyni, vč. izolací dodělání tepelné izolace a hydroizolace u staré části budovy

Zlepšení kvality ubytování: vybavení kuchyně s jídlenou (linka, lednice, nábytek, úložné prostory, výzdoba...) vybavení společenské místnosti (krb, nábytek, dřevěné obložení, výzdoba, dataprojektor...)

Zlepšení kvality ubytování: rekonstrukce noclehárny v podkroví (podlaha, obložení, palandy, schodiště, úložný prostor...) vybavení pokojů (nábytek ve starých pokojích, závěsy, lampičky, poličky...) rekonstrukce chodby (schodiště, obložení, osvětlení, výzdoba... dodělání správcovského bytu (podkroví, schodiště, nábytek...) zpevnění parkovací plochy

Rozšíření nabídky pro aktivní trávení volného času: možnost nákupu výtvarných potřeb knihovna dataprojektor Rozšíření nabídky o půjčování sportovních potřeb pro aktivity šetrné k ŽP: dětské aj. cyklopotřeby sněžnice apod. Zlepšení služeb pro rodiny s dětmi Zkvalitnění zázemí pro mimoškolní vzdělávání dětí, mládeže i dospělých jako formy prevence sociálně patologických jevů Vybavení interiéru interaktivními pomůckami pro environmentální vzdělávání

Kladné přínosy zisk větší sumy peněz dodělání objektu, zvýšení pohodlí a zejména malebnosti rozšíření služeb zvýšení věhlasu LLM, šíření osvěty v duchu woodcraftu mezi morálně zanedbanou veřejností Záporná hlediska chata by byla zavřená v době květen – říjen 2010 musíme splnit, k čemu jsme se zavázali (aspoň 5 let) nutnost pořádání akcí pro veřejnost budeme muset zrušit zvýhodnění členů LLM změna „prostého levného ubytování“ na aktivní centrum nutnost všude hlásat a prezentovat, že peníze máme od EU

Co budeme potřebovat od vás: využívat chatu pro kmenovou činnost, vypracovávat krátké zprávy s fotkami z aktivní mimoškolní výchovy v duchu environmentálního vzdělávání nebo ze sportovních aktivit šetrných k ŽP doporučovat chatu případným zájemcům pro školní výlety, sportovní soustředění, vzdělávací semináře, team-building, rodinné výlety účastnit se případných vzdělávacích akcí pořádaných LLM (rukodělné či přírodovědné kursy apod.)

Co nového na Filipce nezávisle na grantech: od října nový správce Martin Schubert z důvodu neustálých změn pravidel stále není zkolaudována stávající stavba nyní probíhá zpevnění parkovací plochy aj. dodělávky koncem září proběhla brigáda na dřevo