Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

OLYMPIJSKÉ HRY.
K r o n i k a 2004 Vše důležité, co se stalo v roce 2004 v obci Blížejov Zpracoval: Tomáš Halama.
PŘEDLOŽKY A PŘEDPONY.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám.
Fotosyntéza Vznik glukózy Autor: Ing. Jiřina Ovčarová.
Střední škola zemědělská Olomouc Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR. Analytická fáze projektu.
V.O.D.A.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Ověření ve výuce: Sada: 4D7/B - 12.
Vytvořila: Kristina Thielová
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Jméno autoraMgr. Eva Truxová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony V/2 Inovace.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Učíme se podnikat Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Voda je zdravá.. Co je to voda Voda je tekutina, která se dá pít, ohřát, zchladit, a naše firma zkoumá: proč a jak U nás se neříká voda ale H 2 O, což.
Autodoprava Šnek Převážíme: Sypké materiály Stěhování Přeprava vozidel
VODA.
Chytrá řešení s omezenými rozpočty
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_18.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
VÝZKUMNÝ PROJEKT ZIPOVÁNÍ. MÍSTO, KDE ŽIJEME  Žijeme spolu s vámi na planetě Zemi.  V srdci Evropy, sice v malé, ale krásné České republice, v největším.
VODA.
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
Popis a ovládání Plocha I
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo n áměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_19_JAK.
Letní olympijské hry v Číně
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Slezské muzeum Alena Křížová. Historie muzea: Roku 1814 bylo založeno Gymnazijní muzeum - první instituce na území ČR. Roku 1882 bylo založeno Uměleckoprůmyslové.
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Jsme basketbalový tým působící v americké NBA Sídlíme ve státě Kalifornie Přezdívá se nám „Válečníci ze Zlatých států“ Vyznáváme modrou, bílou a žlutou.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_121_Předmět chemie AUTOR: Igor Dubovan ROČNÍK, DATUM: 8., 5.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
Excel 2010 Buňka. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního.
EXCEL 2010 Úvod k funkcím 2. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Algoritmy pro počítačovou grafiku Mikšů Vojtěch, Gymnázium Dr. A. Hrdličky, Humpolec Dobeš Václav, Soukromé Gymnázium AD Fontes, Jihlava Větrovský Lukáš,
Měření nanotvrdosti wolframu
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
RTG fázová analýza Tomáš Jirman, Michal Pokorný
SÍDLO ROTHSCHILDŮ. Základní informace Empírový zámek Postaven v letech 1846 – 47 Nejstarší dochovaná budova ve Vítkovicích Postaven v klasicistním slohu.
Struktura podnikatelského plánu
Chemický průmysl ČR Přírodovědný seminář – chemie 9. ročník Základní škola Benešov, Jiráskova 888 Ing. Bc. Jitka Moosová.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Edita NAĎOVÁ Název prezentace 4. Chemické názvosloví Název sady: Obecná a anorganická chemie (pro 3.ročník.
Aneb Jak žít ekologicky Autor: Richard Wiesner Prezentace pro začínající ekology.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Datum: Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo klíčové aktivity: Název projektu: Modernizace vzdělávání Název klíčové aktivity: Inovace a.
NEKOVY: uhlík, síra, fosfor Přírodovědný seminář – chemie 9. ročník Základní škola Benešov, Jiráskova 888 Ing. Bc. Jitka Moosová.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Albert Uiblein, Dominika Bartošová, Marek Havránek, Stanislav Kish
3D REKONSTRUKCE ZANIKLÉ KRAJINY: PŘÍKLAD SÍDLA SKOKY
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
Prezentace slouží k opakování probrané látky
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Jak poznat dávku z barvy gelu?
Název prezentace (DUMu): Vlastnosti živých soustav
LŠTĚNSKÝ ZÁMEK IX. ročník -Závěrečné práce
Základní škola a Mateřská škola Mlečice, příspěvková organizace Autor:
Základní škola T. G. Masaryka Blatná,
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Waldorfská škola Olomouc.
Transkript prezentace:

Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný 

Historie -máme dlouholetou tradici, která se píše už od roku 1754, kdy náš zakladatel jménem Adolf Vodnář založil tuto opavskou firmu a pojmenoval ji československá vodní a.s. za účelem zkoumat vodu a všechno s vodou spojeného…

sídlo Sídlíme v Opavě na ulici Vodní 1. pořád na stejném místě našeho založení…

Naše objevy -voda se dá pít -chemická značka vody H2O -voda se skládá z molekul -a další mnohé důležité objevy pro celý svět…

!Důležité oznámení! -PIJTE VODU..! -EZNEČIŠŤUJTE VODU -VAŽTE SI VODY -ŽIJTE EKOLOGICKY

PODĚKOVÁNÍ JMÉNEM CELÉ NAŠÍ FIRMY BYCH VÁM CHTĚL PODĚKOVAT ZA SHLÉDNUTÍ TÉTO PREZENTACE..! ING. Jakub Pospíšil