 Režie : Mirjam LandaMirjam Landa  Produkce : Mirjam LandaMirjam Landa  Scénář : Mirjam LandaMirjam Landa  Hudba : Daniel LandaDaniel Landa.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítejte v Česku, pro některé z Vás je to rodná země
Advertisements

STARCI NA CHMELU ELIŠKA VESELÁ.
Historické pozadí šedesátých let
(Literární výchova - 7. ročník)
FENOMÉN MUZIKÁL.
Jak to všechno začalo H.R.Giger a vetřelec
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
Křížová cesta u Kuksu Příběh naděje a utrpení člověka V blízkosti barokního areálu v Kuksu na Trutnovsku byla v sobotu 4. října 2008 otevřena křížová cesta.
Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013.
Současná česká a světová literatura
JURAJ HERZ režisérem Ondřej Turek, SŠ uměleckoprůmyslová fotografie Koncentrační tábor narozen Samostatný režisér Barrandov Menší role.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Prezentace cross-docu žánrů
Česká popová hudba 70. – 90. léta 20. století.
Ve stvoření nám Bůh ukazuje svou ruku, ve vykoupení nám dal své srdce.
Investigativní novinář Franta Flinta poplete co se dá. Najdeš jeho překlepy?
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_LZ_01 Sada DUMLiterární žánry Předmět Český jazyk a literární výchova Název materiálu Balady Anotace V prezentaci.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
HUDEBNĚ – DRAMATICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Ladislav Fuks životopis, romány,
9.A.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Zpracovaly:Lucie Geciová Marie Slezáčková
Život a dílo VY_32_INOVACE_2A4 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Lenka Fibigerová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Němcová.1 Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ;
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Daniel Landa Filip Langhammer, 2.C.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
WILLIAM FAULKNER Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Daniel Landa.
Vývoj domácí populární hudby po roce 1970
Životní úroveň obyvatel v České republice
Michal Viewegh * 31.Března 1962 Praha.
Epické druhy a žánry Český jazyk VY_32_INOVACE_ sada, ČJ
1. Drž ruku mou! Ó Pane, já jsem bídný | a nemohu ni krok jít bez tebe. | Drž ruku mou! A pak, ó milý Jezu, | směle za tebou půjdu do nebe.
Lucie Pekařová Mária Szabová Kristýna Kovářová Barbora Novotná
Michał Żebrowski (herec).
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
 Hudba: Andrew Lloyd Webber  Text: Thomas Stearns Eliot -Praktická kniha o šikovných kočkách (Old Possum's Book of Practical Cats).  vydána v roce.
Literatura Autor: Mgr. Ludmila Dvořáková VY_32_INOVACE_51_Epika, lyrika Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem.
1 Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch Rady Ústeckého kraje FOTOGALERIEzezasedání 16. dubna 2010.
Literární žánry V této prezentaci se dozvíte, co je hlediskem pro dělení literatury na žánry, jak se dělí a podle čeho jednotlivé žánry poznáme.
Jaroslav Hašek Jaroslav Hašek - Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
Karel Hynek Mácha Máj 8.třídy. Karel Hynek Mácha - život  Narodil se na Újezdě na Malé Straně  Vedle studia, četby a lásky bylo zdrojem Máchových zážitků.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_18_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : Č ESKÁ POPULÁRNÍ.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_07 Autor: Mgr. Eva Damborská Anotace: Učební text pro ZŠ – Český filmový muzikál (80. léta 20. století) -žáci si osvojí stručný.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_08 Autor: Mgr. Eva Damborská Anotace: Učební text pro ZŠ – Český filmový muzikál (90. léta 20. století, po roce 2000) -žáci si.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Alchymista Paulo Coelho.
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
Lucie Bílá AUTOR: Mgr. Aleš Skála NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_17_HV7_Skála
Ž I V Ý B E T L É M Martinice Obsazení:
VY_32_INOVACE_ČJ.9.A NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR. NIKOLA GRBAVČICOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_ČJ.9.A.05_Vladislav Vančura.
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_14 Název Jan Drda, Jan Otčenášek Téma hodiny.
Psaní vlastních jmen osob
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 11/14
TÉMA: VLADISLAV VANČURA AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ
Šablona 32 VY_32_INOVACE_20_24_Romain Rolland
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Umění a kultura Jan Werich a Jiří Voskovec
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Transkript prezentace:

 Režie : Mirjam LandaMirjam Landa  Produkce : Mirjam LandaMirjam Landa  Scénář : Mirjam LandaMirjam Landa  Hudba : Daniel LandaDaniel Landa

 Filip Tomsa..... Micki Filip TomsaMicki  Lucie Vondráčková..... Karin Lucie VondráčkováKarin  Rudolf Hrušínský..... Oskar Rudolf HrušínskýOskar  Jiří Korn..... Michal Jiří KornMichal  Daniel Landa..... Franta Daniel LandaFranta  Roman Pomajbo..... režisér Palo Roman Pomajborežisér Palo  Jana Vaculíková..... Romana Jana VaculíkováRomana  Jiří Datel Novotný..... autor Jiří Datel Novotnýautor

 Hlavní hrdina příběhu Micky se ocitne ne svou vinou ve vězení. Při životě ho drží jen jeho velká láska k muzikálové hvězdě Karin Aby se s ní mohl seznámit, rozhodne se zúčastnit vypsaného konkurzu na nový muzikál a uteče z vězení. Kuriózním způsobem se mu nakonec povede jak utéct, tak projít celým konkurzem. Konečně se seznamuje s Karin a na vlastní kůži zažívá muzikálový dril. Den premiéry se blíží a policie je Mickymu na stopě. Když se ale dají dohromady ty správné ingredience a nechají se dostatečně uležet, vznikne KVASKA a na tu je i policie krátká.....

 Žánr: muzikál  Země: Česká republika  Délka: 102 minut  Premiéra v ČR: