Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Advertisements

Software start počítače a operační systém.
Sociální síť Projekt pro předměty Y36SI2 a Y36SI3.
Informační systémy a technologie
Filip Benda G1. A 22. listopadu 2013 Bill Gates a Steve Jobs.
APPLE STORE PRIMA, S. R. O.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Příspěvek na konferenci „Informační gramotnost“Listopad 2011 | Brno.
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Logo společnosti Apple - Apple -americká firma založena v roce 1976 v Silicon Valley, navrhuje a prodává spotřební elektroniku, software a osobní počítače.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_134_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_09.
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
Tablety (mobilní zařízení)
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Historie výpočetní techniky, druhy počítačů
Helena Vorlová Kamasová silvie.
Bill gates (William Henry Gates III.)
Osnova: Životopis Kariéra Revoluční produkty Team Osobnost.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Apple Michaela Vodičková 5. A.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Deset významných osobností ICT.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Využití citačních databází při psaní odborného textu.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
David Rohusch 15/16 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola Jana Palacha EP1.
Každý den se softwarovým právem 19.dubna 2016 JUDr. Jiří Matzner, Ph.D., LL.M. Advokátní kancelář MATZNER et al Anny Letenské 34/7, Praha 2
Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_11_MICROSOFT.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
HTML stránka – vložení obrázku Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum vytvoření2013.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_230 AutorMgr. Romana Rybiařová.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Aleš Javorský. Obsah Modelová řada Nexus Hardware Software – OS – Aplikace Originální příslušenství Cena Zdroje.
Centrum podpory pro zrakově postižené žáky (reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ ) (duben březen 2013) Boris Dušek, R&D BRAILCOM, o.p.s.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_13_APPLE.
Apple Firma vyrábějící mobily,tablety,MP3,notebooky.....
HTML stránka – odkaz, zvýraznění textu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum.
iPhone je produkt společnosti Apple, který v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení.
Internetový prohlížeč
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Mobilní telefony a tablety
SOFTWARE Operační systémy.
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Základní deska 12 května Co tam je Ceny Obrázky Osnova
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Digitální pomocníci/asistenti: Cortana, Google Assistant, Siri, Alexa
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
iOS na: iPhone 3GS iPhone 4G iPhone4GS iPad 1 iPad 2
Řízení zásob ve výrobním podniku
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Analýza marketingového mixu ve vybraném podniku
Řízení zásob ve výrobním podniku
Operační systémy.
Marie Rottrová
Operační systém Windows
Jak lze využívat internet
Lukáš Kozák A1
Transkript prezentace:

Apple Markéta Kučerová, 5.A

Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone, Mac, iPod, iPad a iOS Jedna z nejznámějších a nejceněnějších firem Každý rok uvádí spoustu novinek

Steve Jobs 24.února 1955 San Francisko, USA – 5.října 2011 Palo Alto, USA Zakladatel i firmy NeXT, ředitel studia Pixar Byl znám svým manažerským stylem Forbes odhadoval jeho jmění asi na 8,3 miliardy dolarů 5.října podlehl rakovině slinivky břišní, na postu šéfa společnosti Apple jej nahradil Tim Cook

Novinky iPhone 6- nejnovější model iPhone, tenký výkonný - velice ohebný - během tří dnů se jich prodalo 10 milionů iOS 8 -soubor aplikací pro iPhone, iPad, iPod -dostupný pouze pro novější modely iPhone iPad Air 2 - nejtenčí tablet na světě - 6,1mm -technologie Touch ID

iWatch Momentálně nejočekávanější produkt od Applu Hodinky budou fungovat klasicky ve spojení se smartphonem Dokážou například upozornit na příchozí hovor, zobrazit notifikace, ale také budou umět porozumět otázce napsané v textové zprávě a nabídnout odpovídající přednastavené odpovědi. Cena zatím není známá, avšak odborníci odhadují až Kč.

Co dál? I v roce 2015 chce Apple přijít s dalšími novinkami-například MacBook Air 12, Apple TV,iOS9 nebo návrh na iPhone 7. Máme se tedy rozhodně na co těšit

Děkuji za pozornost