Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
zdravotnickÉ ProstředkY Aktualní témata Pohled VZP ČR
Advertisements

Zdravotnická zařízení na území města Ostravy
OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Kamila Vargovská Charita Frýdek - Místek
Management ošetřování ran s
Diabetologické centrum - podiatrická ambulance
Prevence nozokomiálních nákaz na OCSS FN Hradec Králové
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
RNDr. Božena Macešková, CSc. 2011
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
1 PDIS Táborský Otakar Výhody systému nástroj pro ovlivňováni chování pacienta ISO, CEN, ČSN, HL7 rozvoj eHealth spolupráce se zdravotní.
LEDVINY Jak vypadají, kde jsou uloženy, jejich funkce, selhání ledvin, možnosti léčby při selhání ledvin.
PRVNÍ POMOC Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
Desident CaviCide Product Presentation Zdeňka Čtvrtníčková.
Jsme členy odborných organizací:
Čistění interiéru JD Advantage.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Drobná poranění v domácnosti Číslo DUM: VY_52_INOVACE_80_96 Vzdělávací předmět: Rodinná výchova.
Dentimed s.r.o.
Domácí péče Home care.
Punkční epicystostomie
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Volitelný předmět 1287 Moderní ošetřovatelství.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Dentimed s.r.o.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
PRAVIDLA O BEZPEČNOSTI, OCHRANĚ ZDRAVÍ A OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘI PRÁCI S VYBRANÝMI NEBEZPEČNÝMI CHEMICKÝMI LÁTKAMI A PŘÍPRAVKY § 44 a) odst. 10.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti 20 let na trhu 160 domovů a ústavů po celé ČR Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Pro obor orotik protetik NABÍDKA ODBORNÉ LITERATURY.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Domácí Školní Autolékárničky
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010 VY_32_INOVACE_E Péče o nemocné dítě.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Dezinfekce od B- agens nebo toxinů STČ – 05/IZS Příloha 2 Zdolávání mimořádných událostí.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastOšetřovatelství a klinické obory PředmětTeorie Ošetřovatelství.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELI-2.4 NEBEZPEČNÝ ODPAD.
Ošetřovatelská péče v pobytových zařízeních sociálních služeb MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA náměstek pro zdravotní pojištění.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
Subkutánní aplikace MabThery (rituximab) v praxi Rašplová Hana I. Interní klinika, klinika hematologie VFN Praha.
Zdravotnické ukazatele v ČR. Kromě zcela obecných ekonomických ukazatelů je měření a hodnocení kvality zdravotní péče typické výskytem zcela specifických.
Zdravotnické systémy - 1 Zdravotnické systémy Pro zajištění zdravotní péče vytváří státy v oblasti organizace zdravotnictví určitou soustavu zdravotnických.
Ošetření při poranění od jehly Návod, jak postupovat krok za krokem při krvavém poranění od pohozené injekční jehly. Zpracováno z materiálu vydaným Státním.
VZP ČR A ÚHRADY ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ EXISTUJE RECEPT NA NASTAVENÍ STEJNÉ ÚHRADY ZP ZA STEJNÝ EFEKT U PACIENTA? ING. MARTIN JELÍNEK, PHD MUDR. TAŤÁNA.
Záchranná služba Krvácení – Ošetření drobných oděrek První pomoc: Ránu umyjeme, vydezinfikujeme. Vezmeme náplast a oděrku přelepíme.
Postup při přípravě injekce
MASARYKOVA UNIVERZITA
Je domácí zdravotní péče potřebná a hlavně efektivní??
Konzervárenská výroba
LÉKÁRNIČKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
APSS ČR – Ústecký kraj Krajská síť poskytovatelů sociálních služeb
SRDEČNÍ SELHÁNÍ NÁKLADY VZP ČR MUDr. JUDr. Petr Honěk
Důležitost propojování zdravotního a sociálního systému
Ošetření dle ročního období
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
Formy lázeňských pobytů a lázeňské péče
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Etický přístup k pacientovi ve VHR
ULTRAZVUKOVÝ ČISTIČ - SonicOne
Základy první pomoci.
Drobné úrazy a první pomoc
Transkript prezentace:

Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR

O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).

Dentimed s.r.o. VelkoobchodLékárna Zdravotnické potřeby Nestátní zdravotnické zařízení

Hlavní sortiment: Inkontinenční pomůcky Výrobky k ošetření ran Obvazy a obinadla Ortézy a bandáže Rukavice inkontinence Kosmetika Vata a výrobky z vaty Kapesníčky, ubrousky Injekční stříkačky, jehly a příslušenství Hygienické systémy Dezinfekce

KVALITNÍ NĚMECKÁ KOSMETIKA HYDROVITAL HydroVital pěna 400ml HydroVital ošetř. olej 250ml na pokožku

DebriEcaSan DebriEcaSan je superoxidovaný roztok pro ošetření akutních i chronických ran, dekubitů, odřenin,popálenin a ulcerací jiné etiologie. má baktericidní, virucidní, fungicidní, sporicidní účinky ( možnost dekontaminace MRSA ) výrazně eliminuje zápach rány Choroboplodné zárodky jsou ničeny na mechanické bázi nepoškozuje zdravou tkáň, je netoxický a nedráždí lidskou pokožku, oči ani dýchací cesty Hlavní výhody: SUPEROXIDOVANÝ ROZTOK: vysoce účinný RYCHLÝ: po kontaktu s infikovaným prostředím, řádově v minutách KOMPATIBILNÍ : kompatibilní s gázovým,akrylátovým,silikonovým materiálem, lze kombinovat s jiným typem dezinfekce IHNED K POUŽITÍ: nemíchá se, neředí se, nevyžaduje žádná aktivační činidla, 12.měs –Exp. NÁKLADOVĚ EFEKTIVNÍ: snižuje celkovou dobu léčby a hospit. pacienta, použití DebriEcaSanu nevede k rezistentním reakcím ( dlouhodobé užití ATB ) Použití: Oplachy a laváže, opakované potírání, postřik, obklady, celotělová koupel

Antialergické rukavice

Děkuji za pozornost