Pokyny pro odevzdávání žákovských prací. Téma práce Letos se bude většina prací zabývat „Dopravou“. Zastav se proto za vedoucím práce (přidělený učitel)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learningová podpora výuky CAD na FAST VUT v Brně
Advertisements

Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání CERMAT Strukturovaná písemná práce Součást maturitní zkoušky z českého jazyka.
Výukový program pro 2. třídu ZŠ,
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
TVORBA VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY za školní rok 2005/2006 a 2006/2007
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky,
Bakalářská práce / Diplomová práce
Závěrečná fáze výzkumu
Sociální zabezpečení a důchodová politika SZDP Přednášející: Mgr. Hana Grzegorzová Typ předmětu: povinně volitelný, kontrola docházky…..nastaveny na první.
Tutorujeme pomocí Moodle
PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ. Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Seminární prací žák prokazuje schopnost:  vyhledávat a třídit informace,  pracovat s odbornou literaturou a internetem,  porozumět danému tématu, 
Pokyny pro odevzdávání žákovských prací. Téma práce Zamysli se nad tím, co tě baví. – Jak se říká: „Někdo má rád vdolky, jiný zase holky“. – Stejné je.
Bakalářské praktikum.
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Pokyny pro vypracování maturitní práce
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2014/2015
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o.
Geografie dopravy Práce s literaturou Mgr. Filip Chvátal Prezentace vznikla v rámci projektu OP VK Inovace výuky geografických studijních oborů" (reg.
Klávesové zkratky 1 Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Klávesové zkratky 1 Ověřeno ve výuce:
Koordinátoři ICT Organizační informace
Seminární práce Postupy pro školní rok 2014/2015.
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
Zásady správné prezentace
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
Pozorování žížaly VY_32_INOVACE_CH3 – 05 AUTOR: Mgr. Jana Krajinová
Skautská stezka Stezka je určena pro věk 11-15let. Skládá se ze čtyř stupňů.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
EKONOMICKÁ GEOGRAFIE seminář č. 3 Zadání seminárních prací - překlady.
Jazykový projev Profil a plán předmětu. Cíl předmětu Naučit se využívat mluveného a psaného jazykového projevu  k odpovídající prezentaci sebe sama 
2. B – Bi, Děj  Žáci plní jednotlivé povinné aktivity  Každý úkol je hodnocen body  Hodnocení splněných aktivit – přidělením kladných bodů  Nesplnění.
Základní informace o předmětu Robert Zbíral Max Tomoszek
Počítačové hry a animace Cvičení 1. (2) Úvod společný PHA mail: (jen pokud –Problémy.
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
METODICKÝ SEMINÁŘ Psaní závěrečné práce STUDIJNÍ PROGRAM: U Č ITELSTVÍ VŠEOBECN Ě VZD Ě LÁVACÍCH P Ř EDM Ě T Ů.
TEORIE A METODIKA VÝCHOVY Mgr. Kateřina Lojdová
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
RLA66, Eleonóra Hamar Position paper Aneb písemný podklad k diskusi.
Diplomový seminář úvodní přednáška 11. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 20.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. ledna 2016.
Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková.
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Jméno autora: Mgr. Hana Zakopalová Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): listopad 2012 Ročník: 3. Tematická oblast: Početní operace v oboru přirozených.
Název školyZákladní škola a mateřská škola Libchavy Název a číslo projektu EU peníze pro ZŠ Libchavy CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivityIII/2.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
HLEDÁ SE VOCHOMŮRKA Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Diplomový seminář úvodní přednáška
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Pokyny pro odevzdávání žákovských prací
Název oborové práce Jméno autora třída.
Seminář 1 – Téma a úvod odborného textu
Ekonomika – 4.A Úvodní hodina.
Autor: Mgr. Irena Nádvorníková
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Občanská výchova 6.ročník PhDr. Martina tesaříková
Bakalářská práce / Diplomová práce
TEORIE A METODIKA VÝCHOVY Mgr. Kateřina Lojdová
Pedagogika II Mgr. Kateřina Lojdová
Kurz 1FU191 Metodologický seminář
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Editace interaktivních osnov etech schůzka
závěrečné práce/BP/DP
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2018/2019
Používej myš !
Transkript prezentace:

Pokyny pro odevzdávání žákovských prací

Téma práce Letos se bude většina prací zabývat „Dopravou“. Zastav se proto za vedoucím práce (přidělený učitel) a zamyslete se spolu nad tématem práce, tak aby vás to především oba bavilo. Termín pro zadání prací je: 10. říjen 2014

Koncept a osnova práce Vezmi si papír a tužku a vytvoř základní osnovu práce: – Tj. nástřel obsahu = o jakých kapitolách a podkapitolách bude psáno Koncept je mírně rozpracovaná práce do několika odrážek ke každé kapitole. Termín odevzdání osnovy je do: 24. října 2014

1. verze prací Pokud učitel schválí osnovu a koncept práce, můžeš začít s tvorbou samotného obsahu. Postupuj podle pokynů, které si stáhneš ve druhé příloze na webových stránkách školy. Nezapomínej, že tvoříš něco hodnotného, tak se k tomu také tak postav. V případě PWT prezentací se vyvaruj dlouhých textů a naopak používej krátká spojení a většího množství obrázků. Termín odevzdání 1. verzí je: 10. listopadu 2014

Finální verze Pokud jsi jistý, že již víc informací ohledně tématu nevyhledáš, zkompletuj práci do finální podoby. Finální podoba musí splňovat zadané náležitosti, od toho se odvíjí známka hodnotou srovnatelná čtvrtletní písemné práci. Termín odevzdání (deadline) je: 28. listopadu 2014 Přes tento termín vlak nejede a pokud ho zmeškáš, vysvětli doma rodičům, jaké patálie ti z toho vzejdou.