Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Beckiland Firemní párty.
• Ve školním roce 2010/2011 chodí do přípravných tříd 18 dětí, 9 dívek a 9 chlapců. Žáci byli rozděleni do přípravné třídy A: 5 dívek a 4 chlapci a do.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Filip Elsner 8.A
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
Jmenuji se Michaela Petrová
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
My, Hladnováci.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
JARO Prvouka.
Co rádi děláme.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Vesnice Strupčice.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Malé granty 4 Splň si svůj sen Obchodní akademie, Lysá n. Labem, Komenského část Výběrové řízení.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Osobní údaje Telefon: E – mail: Adresa: Sukova 370 Nový Bydžov Icq,qip : Web: Tomáš Čerych.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
JE MI 7 LET. HRAJU FOTBAL A STOLNÍ TENIS PETR NOVÁK.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
VĚTY PODLE OBRÁZKU Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_113_1TR_CJ Autor:
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
VY_32_INOVACE_20_Čtení s využitím alternativních metod čtení – hračky (SADA ČÍSLO 4)
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a.
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Tomáš Čečátko Narozen: Místo narození: Hodonín
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.
České děti jako čtenáři v roce 2013/2014 Praha UISK Vít Richter Národní knihovna ČR
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Řešíme logický problém (všeobecný jazykový rozbor) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jarmila Karlovcová. Dostupné z Metodického.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_3.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
změna programu a času vyhrazena
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
O VODNICKÉM ŠTĚSTÍ Pro školy a školky hrajeme:
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_CJ_19
Příprava na vyučování NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_237_ČJ2
Základní škola Moravičany 2015/2016
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
MOJE RODINA.
Transkript prezentace:

Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh

Kateřina Jmenuji se Katka, chodím do školky, kde si ráda hraju a jsou mi 4 roky. Baví mě malování, tancování, zpívání, hraní s hračkami a krmení zvířat.

Marie Jmenuji se Marie, chodím ráda do školky a je mi 5 let. Ráda kreslím, hraju si s panenkami. Mám ráda zvířata a hlavně koně.

Tereza Jmenuji se Terka. Chodím už do 2. třídy, škola mě moc baví. Mám ráda domácí zvířata, koně, psi, kočky, zpívání a ráda si maluji. Ráda nacvičuji taneční vystoupení.

Tomáš Jsem Tomáš je mi 7 let a chodím ještě do školky. Rád chodím na procházky, na houpačky, mám rád zvířata, zmrzlinu a pohádkové knížky. Rád hraju hry na počítači a dívám se na pohádky.

Petr Ahoj, já jsem Peťa a mám 17 let. Mezi mé záliby patří hlavně všechno, co souvisí s počítačem. Chodím do 1. ročníku Obchodní akademie v Uherském Hradišti na obor informační technologie. Dále mě baví fotbal, různé míčové hry, čtení na internetu a časopisů a poslouchání hudby.