Kladno našima očima Klady a zápory města.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2.1 Místo, kde žijeme - DOMOV
Advertisements

Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Regenerace sídliště Hromůvka
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
• Žákovské zastupitelstvo Újezd nad Lesy •
Život na venkově.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2
DOPRAVA VYPRACOVALA: VERONIKA STEINOVÁ C1.B. Co je doprava Doprava je způsob přemisťování objektů z místa na místo. Těmito objekty rozumíme osoby, předměty,
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
HASIČI.
Potřeby lidí 2.hodina.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2Č. materiálu:VY_32_INOVACE_90.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
Obec, kde žiji Vesnice.
Kam s ním? Stromovka Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
VENKOVSKÁ SÍDLA SÍDLA:
Obec a její části 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Žákovské zastupitelstvo Újezd nad Lesy
Přátelství v literatuře
otevřené setkání v rámci celorepublikové kampaně Sítě mateřských center „Město pro děti“. Cílem setkání bylo sesbírat co nejvíce podnětů a.
venkovská, městská, chráněná krajinná oblast
Autor: Kateřina Konečná Vedoucí: Ing. Igor Ivan, Ph.D.
města vesnice  méně domů  méně obyvatel  Je obklopena přírodou, lesama, polema a loukama.  co bývá ve vesnici?  škola  obecní úřad  kostel  menší.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Adaptace sídel Základní škola SEVER Lužická 1208, Hradec Králové.
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2013.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
Kvalita života Chybí zázemí pro setkávání lidí Chybí setkávání a společně trávený čas lidí, jako prostředek komunikace, posilování sociálních vazeb atd.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Sídla.
Zhodnocení uplynulého ročníku soutěže
ZATEPLOVÁNÍ DOMŮ Historie a vývoj.
Můj domov, má vlast Obec.
Zahrádkáři na Kraví hoře
dotazníkové šetření KLIMA ŠKOLY
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Autor: Andrea Kolářová
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Soňa Maruničová Říjen ročník
MIKROKLIMA OKOLÍ ŠKOLY (PROBLEMATICKÉ LOKALITY)
„RELAXAČNÍ NÁMĚSTÍČKO“
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Bezpečné cesty do školy
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Alena Dohnalová Číslo
Dětské hřiště „MEZI DOMY“
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Život na venkově Denisa Poskočilová 9.C. Charakteristika venkovského osídlení.
Transkript prezentace:

Kladno našima očima Klady a zápory města

Studenti SPŠS a OA Kladno Třída EL2

 KLADY:

Rekonstrukce kina Hutník Během měsíce října a listopadu probíhá v kině Hutník rekonstrukce. Tzn. Výměna starých sedadel za nová pohodlnější a kompletní rekonstrukce vnitřního vzhledu – strop, nové obložení stěn.

Městský stadion Sletiště

Skatepark Kladno

Sítenské údolí

Medvědárium

Stavba Central Kladno Konečně pořádná nákupní zóna To znamená: Multikino, obchody s oblečením a kosmetikou, občerstvení (KFC), parkoviště, odpočinková a herní zóna atd. ..

Přestavba kladenské nemocnice

Nové tenisové kurty – TJ Slovan a rozdělovské lesy

Velké množství studijních možností (dostatek škol)

Poloha města Vyhovuje nám poloha města. Máme blízko do okolní přírody a zároveň máme přístup k hlavnímu městu.

 ZÁPORY:

Nedostatek parků Chybí nám tu veřejné městské parky, kde bychom se mohli scházet se svými přáteli nebo jen relaxovat.

Nedostatek laviček a odpadkových košů S tímto problémem souvisí i nepořádek na silnicích, chodnících apod. S více koši na odpadky bychom tomu předešli. Nedostatek laviček na veřejných i neveřejných prostranstvích je obdobným problémem.

Temná zákoutí narkomanů Společným problémem asi všech generací jsou takzvaná „temná zákoutí narkomanů“. Občas narazíme na místo, kde se povalují a poflakují lidé omámení drogami. Bojíme se projít okolo sami, natož například s dítětem.

Neschopnost a nepozornost policistů

Postrádáme pořádný club Kam na Kladně za zábavou? Možností tu pár je, bohužel ne každému se zamlouvají, buď v klubu převažují mladší generace bez občanského průkazu, romští spoluobčané nebo vůbec celý klub je špatně ozvučen a hraje hudbu z horšího soudku.

Špatná autobusová spojení Co se týče autobusových spojení, jsou špatně načasované a často do některých částí města a okolních vesnic ani nejezdí. Noční autobusy byly úplně zrušeny.

Přeplněné popelnice

Nemoderní Rozdělov Část Kladno-Rozdělov je tou zaostalejší částí města. Zateplují a staví se nové domy a panelové domy v okolí kročehlav, ale například staré věžové domy a okolní domy v Rozdělově by také potřebovaly upravit. Někde opravit silnice a celou část vůbec něčím oživit a zmodernizovat.

Nespolehlivé pouliční osvětlení

Pomalá záchranná služba Všimli jsme si, že skoro ke každé nehodě přijede záchranná služba jako poslední. Dlouho trvá než se dostaví k místu nehody, pak vyhasne nějaký ten lidský život.

Nedostatek hotelů na úrovni

Špinavé výtahy a nejen v BILLE

Vnější vzhled škol (ZŠ) Abychom se v prostředí našeho města cítili lépe, nestačí vylepšovat vnitřní vybavení škol, ale i vnějšek. Některý vnější vzhled především základních škol tak odradí rodiče s budoucími prvňáky.

Nehezké prostředí Podprůhonu

Nevyužívané a nepotřebné supermarkety

Málo zeleně kolem nás Kolem nás zaniká mnoho zeleně a vznikají betonové stavby.