Třída: prima A 33 žáků (15 chlapců a 18 dívek)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
NOVÁ MATURITA Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí
GVID – MATURITA 2014 aktuální stav – říjen 2013.
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Pedagogická rada
Práce předsedy zkušební maturitní komise
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
Třídní schůzka 25. září 2014.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY z pohledu ČŠI "Cesta ke kvalitě"
setkání s rodiči 21.června 2006 audiovizuální učebna
Informační SCHŮZKA
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
k přijímacímu řízení pro školní rok
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Třídní schůzky 1.C a 1. D Třídní učitel:
GVID – MATURITA 2015 aktuální stav – září STRUKTURA MATURITNÍ ZKOUŠKY Maturitní zkouška (MZ) Společná část MZ Český jazyk a literatura Matematika.
Model maturitní zkoušky po změně od roku 2010 Pro 1. ročníky Podle platné legislativy ke dni
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Maturanti  Představení  Informace, formuláře, smlouvy  Stmelovací pobyt  1.9. – co nás čeká a nemine….  Harmonogram školního roku  Výuka jazyků.
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
NOVÁ MATURITA 2011 Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
PLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Třída: prima 1.A 30 žáků (16 chlapců a 14 dívek)
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Schůzka prvních ročníků
Úvodní informace Třídní učitelka: Mgr. Jiří Krejčí, PhD. (1.A)
První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)
Vlastní hodnocení školy KA 03/5 Metodická setkávání „Vzdělávací tržiště“ Mgr. Pavlína Karlová.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona základní model nové maturity skladba zkoušek nové maturity maturita bez hendikepů průběh maturity organizace.
Zákon č. 561/2004 Sb. (školský zákon) vyjmenovává pravomoci zřizovatele, ředitele a školské rady Zřizovatel vydává zřizovací listinu školy; rozhoduje o.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2012 Ing. Dana Štěpánová odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Centrum odborné přípravy Sezimovo Ústí
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Třídní schůzka 3.A
Liberecký inspektorát ČŠI
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Setkání kariérových poradců
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Třída: prima A 33 žáků (15 chlapců a 18 dívek) První třídní schůzka Třída: prima A 33 žáků (15 chlapců a 18 dívek)

Internetová stránka O škole www.gymrumburk.cz údaje o historii, ŠVP „Na cestě“, kontakty, časový plán školního roku, informace z akcí … - klasifikace, rozvrh hodin, změny rozvrhu (přístupové heslo v září) Internetová stránka

Vedení školy Ředitel školy Mgr. Roman Kroutil kroutil@gymrumburk.cz

Vedení školy Zástupce ředitele Mgr. Lenka Laubrová laubrova@gymrumburk.cz tel: 412 332491 Vedení školy

Vedení školy Výchovný poradce RNDr. Libor Holubář holubar@gymrumburk.cz tel: 412 332491 Vedení školy

Preventista primární prevence Mgr. Lukáš Melichar melichar@gymrumburk.cz tel: 412 332491 Vedení školy

Vyučující Třídní učitelka Mgr. Lenka Homoláčová homolacova@gymrumburk.cz tel: 412 332491 - zastupující třídní učitel bude určen v září 2010 Vyučující

Školní akce Začátek školního roku září - začátek školního roku v 9:00 v aule školy 6. - 8. září - seznamovací pobyt v Doubicích u Krásné Lípy Školní akce

Školní akce Seznamovací pobyt Místo: penzión Hubertus Program: seznamovací hry, pěší turistika Sraz: 6.9. v 8:00 na nádraží v Rumburku Návrat: 8.9. v 10:41 příjezd na nádraží v Rumburku Nezapomenout: kartičku pojištěnce, menší kapesné, plastová láhev na pití, vhodné oblečení a obutí na pěší turistiku Záloha: do 30.8. 2009 složit 800 Kč na účet školy 3994000237/0100, variabilním symbolem je rodné číslo žáka. Školní akce

Školní vzdělávací program Výuka

Výuka Učebnice a pomůcky Učebnice zajišťuje škola – zápůjčkou. Výjimka: jazykové učebnice a pracovní sešity (cca 300 Kč) Paušál na Vv (cca 100 Kč) Požadavky na sešity budou upřesněny v září. Výuka

Výuka Co nás čeká? Prima Sekunda Seznamovací pobyt Plavecký výcvik (cca 100 Kč) Muzeum a galerie Českého Švýcarska Sekunda Lyžařský kurz Výuka

Orgány se zástupci studentů SRPDŠ Volba zástupce třídy do širšího patnáctičlenného výboru na začátku školního roku Členský příspěvek: 300 Kč (do 30.11.) SRPDŠ umožňuje: spolufinancování aktivit žáků a chodu školy, sdílení informací mezi školou, studenty a jejich zástupci kontakty na vedení SRPDŠ na webu školy Orgány se zástupci studentů

Výuka Co ještě nabízíme? Školní psycholog Mgr. Jiří Vít (poradna zpravidla jednou za 14 dní – info na webu) Nepovinné předměty a kroužky (nabídka v září) Soutěže a olympiády Spolupráce se zahraničními školami Rodilí mluvčí – Aj, Nj Studentský parlament Školní pěvecký sbor N.T.C. Deutsches Sprachdiplom –DSD Výuka

Deutsches Sprachdiplom úroveň C1 a nově i B2 Evropského referenčního rámce pro jazyky (B2 = úroveň společné MZ) dílčí části: poslech, čtení, psaní, rozhovor termíny (každoročně podobné): přihlášení - září zkoušky - prosinec (písemné), leden (ústní) Po úspěšném složení zkoušky obdrží studenti certifikát a na vysvědčení doložku o zvláštním způsobu složení zkoušky z cizího jazyka ve společné (státní) části MZ. Jazyková výuka

Výuka Omlouvání absence Absenci omlouvá zákonný zástupce do diáře – 1.září bude k dispozici (předběžná cena 50,-Kč) Nepředvídatelnou oznamuje elektronicky či telefonicky do tří dnů od jejího počátku a plánovanou písemně v předstihu Žádosti o uvolnění z rodinných důvodů na tři a více dnů písemně k rukám ředitele Předčasné opuštění vyučování (např. odchod k lékaři) je žák povinen oznámit třídnímu učiteli Výuka

Strava,skříňky Co ještě nabízíme? Školní výdejna: - www.strava.cz (kód zařízení 2196) - výběr ze dvou jídel - cena oběda: 24 Kč - záloha na čip: 120 Kč Nápojový automat: -v suterénu budovy Šatní skříňky: - záloha na zámek: 70 Kč Strava,skříňky

Orgány se zástupci studentů Školská rada § 168 členové a kontakty na webu školy (1) Školská rada a) vyjadřuje se k návrhům školních vzdělávacích programů a k jejich následnému uskutečňování, b) schvaluje výroční zprávu o činnosti školy, c) schvaluje školní řád, ve středních a vyšších odborných školách stipendijní řád, a navrhuje jejich změny, d) schvaluje pravidla pro hodnocení výsledků vzdělávání žáků v základních a středních školách, e) podílí se na zpracování koncepčních záměrů rozvoje školy, f) projednává návrh rozpočtu právnické osoby na další rok, vyjadřuje se k rozboru hospodaření a navrhuje opatření ke zlepšení hospodaření, g) projednává inspekční zprávy České školní inspekce, h) podává podněty a oznámení řediteli školy, zřizovateli, orgánům vykonávajícím státní správu ve školství a dalším orgánům státní správy. Orgány se zástupci studentů

a přejeme hezký zbytek dne. Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek dne.