 Plánování  Rozpočet  Představení (video)  Hlasování  Propagace  Oslovení DreamTeamu  Odpracování  Rozdělení počtu hodin  Tabulka prací  Dokumentace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Advertisements

INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Aby se mu lépe vedlo… ?…Dobrovodskému potoku
Můj blog Veronika Partiková
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
Z ÁKLADNÍ ŠKOLENÍ APLIKACE M ICROSOFT E XCEL Představení společnosti Školení aplikace Microsoft Excel.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Pravidla publicity projektu
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Zpráva o činnosti sekretariátu MAS – medializace a propagace (bod 8 programu) Valné shromáždění Chotěvice, Evropský zemědělský fond pro rozvoj.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
Seminář knihoven muzeí a galerií, Muzeum Cheb, ADRESÁŘ knihoven muzeí a galerií ČR Praha, Národní knihovna ČR s.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Apple iPhone 3G David Sommer-1IT Menu Infografika Vzhled Ovládání Zprávy Internet iPod GPS Navigace Ukon č it prezentaci.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
Vzdělávací technologie 2 Tvorba jednoduchých webových stránek Martin Böhm (L06514)
Geocaching aneb cesta za poklady.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Cisco Informační systém pro město a jeho organizace Mgr. Tomáš Lechner.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Hodinový manžel s.r.o.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Fundraising. Funkce fundraisingu (FR) v organizaci Zdroje Jak na to… příklady.
Školení internetového vyhledávače
ISSS 2005, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
VY_I/2_INOVACE_37_Vyhledávání na internetu Vyhledávání na internetu Miroslav Kaňok.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Jazyková škola Slůně – Networking COFFEE CONNECT Martin Špát Tomáš Nesrsta.
Mladí lidé a dobrovolnictví v oblasti péče o přírodu a kulturní dědictví České republiky prezentace výsledků výzkumu Tomáš Blaha Marek Zemský.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_8B_3B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:8. Tematický okruh,
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Český jazyk 5 Autor: Mgr. Lenka Radošová Volné psaní na téma:
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A
Zpráva o řešení projektu LR1305 Průběžná oponentura za období Nositel projektu: Západočeská univerzita v Plzni Řešitel projektu: Ing. Barbora.
Šachy do škol 2016/17.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
Činnost výchovného odboru
INFORMATIKA 9. ročník.
E – synergie Seznam se bezpečně!
Regionální potravina ve Středočeském kraji
Název: VY_32_INOVACE_VDT_6B_7A Škola:
Městská knihovna jevišovice
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Třídní schůzky
NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_15_M7_Hanak TÉMA: Celá čísla
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

 Plánování  Rozpočet  Představení (video)  Hlasování  Propagace  Oslovení DreamTeamu  Odpracování  Rozdělení počtu hodin  Tabulka prací  Dokumentace z plnění snu  Bude dodána až se sen splní – pochopitelně ;)

1.Plánování

Rozpočet snu V této tabulce je znovu popsán náš rozpočet, tentokrát ale bez odkazů…

Video Video projektu bylo odebránu kvůli velikosti prezentace. Video bude na stránku projektu umstěno samostatně

2. Hlasování

 Na internetu  Sdílení odkazů na Facbooku, psaní hromadných zpráv  Rozesílání ů  Přidání příspěvku ve školní FB skupině  Článek na našem třídním webu (sekundani.blog.cz)  Venku  Prošení kamarádů ve škole  Tisk letáků a následné rozdávání  Soutěž (info ZDE) Pokud bude DreamTeam schopný nám po skončení hlasování dát seznam čísel, ze kterých přišla SMS, tak bychom zhodnotili ze kterého čísla přišlo nejvíce SMS a na to číslo bychom zavolali a oznámili, že vyhráli (třeba starší 1GB grafická karta zánovní, nebo zákl. 1024x768 monitor) [ZAVŘÍT] [ZAVŘÍT]

 Na oslovení DreamTeamu nejspíš využijeme propagační video a webovou prezentaci.

3. Odpracování

Odpracování snu Budeme muset dohromady pracovat přibližně 87 hodin. 791DreamCashů průměrně 9Dcs/hod. = 87hod. Úklid okolí školy Uspořádání LAN párty 1 Úklid odpadků a hrabání sněhu Uspořádání LAN párty 2 Čištění evangelickéh o kostela Libiš Doučování spolužáků Vojta ???David ??? 12x2 = 24h. 5x2 = 10h. 8x2 = 16h. 5x2=10 h. 4x2 = 8h. 76h. Celkem hodin: 76h. Doufáme, že nám nějaké hodiny budou odpuštěny, když ne, tak si budeme muset potom fofrem najít práci

Děkuji za pozornost