Katastrální výměra:2002 ha Počet obyvatel:1671 Starostka obce:Lenka Cincibusová Připojené obce:Kundratice Čikvásky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Návrh klubu VV Ústí nad Orlicí Pardubický kraj.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Vranovská Ves.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Valašská Polanka.
Naše knihovna se nachází v objektu Obecního úřadu Roubanina.
OCENĚNÍ ORANŽOVÁ STUHA V RÁMCI SOUTĚŽE VESNICE ROKU V PROGRAMU OBNOVY VENKOVA.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Cestovní Kancelář „Napříč Českem“
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
Třebenice Okres Litoměřice.
Jak vidíme možnost rozvoje našeho regionu? Mikulášková, Vaculová ZŠ Kostelec u Holešova.
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Závěrečný projekt Stránská skála Václav Janda a Václav Hrabovský.
Chráněná území České republiky
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Leskovec Surý Josef.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
Vesnice Strupčice.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Naše město Zruč nad Sázavou.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
Ronda je asi nejhezčím městským celkem, jaký
LOZA (přeloženo ze španělštiny) nádobí
Plzeň Plzeň.
720.let od první písemné zmínky
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Ověření ve výuce: Sada: 6Z8/C - 20.
CHKO Český kras.
P RLOV Michaela Čížová. K DE SE NACHÁZÍME Půvabná valašská vesnice Prlov se nachází v severovýchodní části Vizovické vrchoviny.
David Maček.  vznik obce  Informace  Sport  Juřičkův Mlýn  Škola  Firmy  STRAVOVÁNÍ, PRODEJNY:
Můj domov Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
Stopami dějin obce Rybníky a SDH Rybníky. Obec Rybníky.
Obec Myslejovice leží 10km od Prostějova na východním výběžku Drahanské vysočiny. Nejvyšší bod, Stříbrná, měří 551m. Nadmořská výška Myslejovic je 353.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Ostružno - Prachovské skály
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
KTV PRŽNO Červen 2016.
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Místo, kde bydlím Jakub Laurich
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
Škola v přírodě
Heřmánkovice.
Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
1.
Královské město Rakovník
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Osečná Skokan roku 2013 Jiří Hauzer Prezentace
Cvičení na vyjmenovaná slova po B
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Katastrální výměra:2002 ha Počet obyvatel:1671 Starostka obce:Lenka Cincibusová Připojené obce:Kundratice Čikvásky

 fotbalové hřiště  Asfaltové hřiště  Hřiště s umělým povrchem  Dětské hřiště s dřevěnými herními prvky  Dopravní hřiště  Treninkova plocha pro pro tenis,odrazná zeď  Hlavní budova (kiosek,klubovna,krytá venkovní tribuna)

Hrad Košťál :Byl postaven Valdštejny nad údolím Želechovského potoka.Od roku 1514 je označován za pustý.Dnes jsou vyditelné zbytky valů. Gotický kostel sv.Jakuba:Byl barokně postaven roku 1717.Jeho věž z roku 1722 a dva staré zvony (starší z nich je z roku jeden z nejstarších zvonů na území našeho státu). Kovářův mlýn:Je paleontologickým a stratigrafickým nalezištěm, charakteristickým výskytem zkamenělin prvohorní spodnopermské fauny a flory a bylo zařazeno do kategorie přírodní památka.

 Rozsvícení vánočního stromu Každý rok se Košťálov zdobí svítícími ozdobami,které se věší na lampy a poprvé se rozsvícejí v období konce měsíce listopadu i s pohádkově odzdobeným vánočním stromem.Tato akce je všemi obyvateli Košťálova oblíbená a schází se na ní mnoho občanů celé vesnice ba i Libštátu a Kundratic.K zahřátí je nabízen zdarma groček a čaj a ještě nějaká ta slatkost dětem.Oberstvení je sponzorováno obyvateli vesnice.Celý večer je doprovázen minikoncertem žáků ze zdejší základní školy a promluvou faráře o zvyklostech Vánoc.Slavnostní rozvícení je zakončeno velkolepým ohňostrojem.

 Výtvarná skupina Košťál Každý je rok je ve zdejší základní škole ve společenské místnosti pořádána výstava obrazů a jiných děl místních i okolních umělců Košťálova.  Babí hop Je jakýsi karneval pro dospělé.Lidé se oblíkají do masek a soutěží o cenu za nejhezčí masku.Tato akce je velice oblíbená a užije se u ní spousta legrace.  Enduro Není to sice akce pořádána Košťálovem,ale každoročně se koná v koošťálovském lomu motocrossové závody.Vyhlášení je vždy na zdejším krásém koupališti,kde jsou i závodníci „ubytovaní“ve stanech a karavanech.  Memoriál Jaroslava Suchardy To je akce pořádána košťálovským sborem hasičů.Soutěží zde hasišské skupiny dětí,žen a můžu z různých vesnic i měst.Po ukončení soutěže hraje k poslechu skupina Sonet nebo jiné.  Přehlídka dechovek Je pořádána za pomoci SDH Košťálov a p.Jíny.Je to akce spíše pro starší a milovníky české dechové hudby.Je to velice hojně navštěvovaná akce.K poslechu hrají dechové skupiny,každý rok diváci uslyší něco nového.