Vznik sociálního podniku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Advertisements

Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
vedoucí Oddělení boje s korupcí
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Bydlení v obecních bytech
Sanace rodiny Alena Svobodová, vedoucí sociální služby, koordinátorka projektů.
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
„SP Černý Most s. r. o., Praha 14“
Sociodemografická analýza Výzkum potřeb uživatelů Prostějov.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
„SP Černý Most s. r. o., Praha 14“
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Pobočka Sokolov Zpracovala: Mgr. Kamila Lišková. Začátky Společnost Člověk v tísni působí v Karlovarském kraji od roku Prvním městem v Karlovarském.
KPSS Vsetínska v systému udržitelného rozvoje Seminář KÚ ZK, Hotel Moskva, 14. listopadu 2007 Ing. Petr Kozel, Společnost pro komunitní práci Vsetín o.p.s.
Partnerství u projektů financovaných z Globálních grantů Sociální inkluze v kontextu přípravy na nové programovací období – zkušenosti, problémy a překážky.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Komunitní a otevřená škola
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Komunitní centrum Amaro Phurd - Pražská
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Koordinovaný přístup a ESIF Jan Mochťák.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Mgr. Zuzana Jentschke - Stőcklová náměstkyně ministryně Sekce pro sociální a rodinnou politiku 10. dubna 2014.
Fungování ASZ v lokalitách na příkladu Kutné Hory Jiří Franc/místostarosta Kutné Hory Vít Lesák/Agentura pro sociální začleňování Praha,
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Transformace sociálních služeb z pohledu obce Jméno: Mgr. Alena Krušinová Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Koncepce Sociálního bydlení „ZKUŠENOSTI Z PRAXE“ Praha
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Zkušenosti s transformací sociálních služeb v Maďarsku Miklós Szentkatolnay Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Negativní důsledky vymezení hranic soukromého prostoru: uzavřené rezidenční oblasti (gated communities) v Česku Tomáš Brabec Katedra sociální geografie.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
Individuální projekt systémový - OP VVV Inkluzivní a kvalitní vzdělávání v územích se sociálně vyloučenými lokalitami.
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Podané ruce, družstvo Zubří 2016.
Prevence domácího násilí na vládní úrovni
Podpora odborného partnerství – Sociální bydlení v Plzeňském kraji
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Terénní programy.
FARNÍ CHARITA ČESKÁ LÍPA
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Mezioborový přístup v SP východiska, podmínky, metody
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
Transkript prezentace:

Vznik sociálního podniku Mgr. David Beňák chtěl vytvořit pracovní příležitosti pro sociálně vyloučené žijící v Městské části Praha 14. Snaha katapultovat jednotlivce a celé rodiny do „běžné společnosti“ a prosperity.

Kdo stojí za sociálním podnikem z jakým významem? Městská část Praha 14 – role zadavatele Boris Ležal – role správce bytů domů na Broumarské ulici. Iveta Millerová – role vedoucí komunitní práce Tomáš Ležal – role vedoucího Malých technických služeb Mgr. Jozef Baláž – role spojení přístupu sociálního s podnikatelským

Dáme Ti příležitost prosadit se ve svém okolí. Vize podniku Poznej úspěch! Dáme Ti příležitost prosadit se ve svém okolí.

Sekce podniku a fáze kde se nyní nachází Správy bytů (1.3.2013 uzavření smlouvy na správu bytů v objektu na Broumarské ulici) Komunitní práce (podání projektu na MV ČR a OPPA výzvy, seznamování se s komunitou) Malých technických služeb (schválený projekt OPPA, zpracování nabídky na zakázku, provádění pracovní diagnostiky a výběr 20 zaměstnanců)

Správa bytů komunitní formou Sociálně podnikatelský přístup (Regulace celého systému s cílem dosažení maximálních energetických hodnot) Komunitní přístup (nájemníci se budou podílet na spolurozhodování jaké opravy se budou realizovat, kde umístit lavečku, jak zlepšit pořádek. Domovnictví

Pracovní četa Každá profese má svého mistra Společného komunitního pracovníka Kauče

Komunitní centrum pro děti a mládež Předškolní klub Klubíčko Doučování Spolupráce se školami

Provázanost sekcí a jejich účel Autobusová zastávka

Děkuji za pozornost Mgr. Jozef Baláž ředitel společnosti email: jozef.balaz@centrum.cz