Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting 14.3.2002 www.capitalexpert.cz Capital Expert E-learning jako nástroj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Popis školících a informačních aktivit CERMATu
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_04.
Z praxe do dalšího vzdělávání: aneb potřeby VP identifikované v průběhu pilotního ověřování kompetencí kariérových poradců v rámci projektu IMPROVE Mgr.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
Konference Škola ve firmě – firma ve škole
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Subjekt.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
On-line vzdělávání špičkových finančních specialistů Radek Hořeňovský, Capital Consulting
EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Představení klubu manažerů
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Role vysokoškolského pedagoga ve WBL PaedDr.Vanda Hájková, Ph.D
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Hodnocení připravenosti na e-Learning Workshop Bohumil Havel Infinity a.s.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
DRMS Forum září 2009 Elektronický vzdělávací systém Jan Pavlica.
Firemní bankovnictví Corporate Banking
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
FINANČNÍ TRHY doc. Ing. Martin Svoboda, Ph. D
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Efektivní Knowledge management
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Nástroje podpory uživatelů
Optimalizace finančních toků ve vybrané společnosti
České Budějovice, červen 2016
TTnet (Training of Trainers Network)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Volba povolání-ISTP 8.ročník VY_32_INOVACE_04.2/11
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj podpory managementu ve finančních institucích

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Přední vzdělávací a poradenská společnost působící v oblasti finančních trhů a investičního bankovnictví v České republice Zahájení činnosti v roce 1994 Semináře, konzultace, e-learning systém Capital Expert Vysoká kvalita služeb, zachycení nejnovějších světových trendů a důsledná orientace na klienty Capital Consulting

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Vzdělávací a konzultační systém pro finanční trhy a investiční bankovnictví Přístup prostřednictvím internetového portálu Výukové kurzy (semináře) garantované špičkovými odborníky a lektory Důraz na informační hodnotu Pravidelná aktualizace Capital Expert základní charakteristika

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Finanční trhy Corporate finance Investiční bankovnictví Investiční fondy Risk management Internet a finance Capital Expert tématické zaměření

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Zkušení profesionálové i noví zaměstnanci Pracovníci bank, makléřských firem, investičních fondů a společností, penzijních fondů, poradenských firem a výrobních podniků Specialisté a manažeři z oblasti obchodů na kapitálových i finančních trzích, risk managementu, corporate finance Právníci, účetní, auditoři a další Capital Expert využijí

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu výukové kurzy ze širokého spektra témat nejen finančních trhů a investičního bankovnictví připravené špičkovými lektory a odborníky z praxe konzultace a komunikace s obecně uznávanými odborníky (i v reálném čase) dostupnost kdekoliv ve Vaší firmě či mimo Vaši společnost snížení nákladů na realizaci vzdělávání vyšší úroveň uchování znalostí - nová kvalita ve vzdělávání snížení času potřebného pro získávání znalostí Capital Expert využitím získáte

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Výukový modul Testovací modul Konzultační modul Modul báze znalostí – FAQ Modul aktualizace Capital Expert modulární struktura systému

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu studijní materiál včetně shrnující otázky s odpovědí na závěr vybraných kapitol úkoly k procvičení získaných znalostí přehled použité a doporučené literatury přílohy – slovník, citace zákonů, vyhotovené příklady apod. internetové odkazy na zdroje dat a dalších informací ke studijnímu materiálu Capital Expert výukový modul

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu náhodný generátor testů nová sada otázek při každém spuštění testů okamžité vyhodnocení zodpovězených otázek zobrazení správných odpovědí provázanost testovacích otázek na jednotlivé kapitoly (v případě nesprávné odpovědi odkaz na kapitolu, kde se úloha vysvětluje) Capital Expert testovací modul

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu umožňuje řešit praktické problémy s lektorem členění dotazů na základě požadované podrobnosti odpovědi rychlá odpověď do 5 min. standardní odpověďdo 15 min. podrobná odpověď do 30 min. odpověď na dotaz do 5 pracovních dnů součástí každého semináře je předplacený kredit na dotazy Capital Expert konzultační modul

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu tvořen často kladenými dotazy a odpověďmi od lektorů jedinečný zdroj informací k danému tématu, jenž doposud nemá v našich podmínkách srovnatelnou obdobu Capital Expert modul báze znalostí

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu prováděna pravidelně při věcných změnách v přednášeném tématu Capital Expert modul aktualizace

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Prof. Ing. Josef Jílek – ČNB Pavel Kohout – finanční analytik, PPF Ing. Petr Zahradník – Conseq Finance Ing. Miroslav Singer – Expandia Ing. Jiří Nekovář – prezident Komory daňových poradců… Capital Expert garantovaná kvalita S pomocí systému Capital Expert se můžete po internetu nejen vzdělávat, ale také konzultovat aktuální problémy a nejasnosti se špičkovými lektory a odborníky z praxe.

vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský Capital Consulting Mánesova Praha Děkuji Vám za pozornost.