VY_32_INOVACE_Př.5.04-Bažant obecný-prezentace název šablony:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Advertisements

VY_32_INOVACE_Př.4.01-domácí zvířata-prezentace
VY_32_INOVACE_Čj.1.02-Čtení písmen, slabik a slov-prezentace
Základní škola Rosice, okres Chrudim
VY_32_INOVACE_M.1.05-Numerace v číselném oboru 0-10-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
VY_32_INOVACE_M.1.07-Numerace v číselném oboru prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
VY_32_INOVACE_Př.5.05_Včela medonosná-prezentace
VY_32_INOVACE_PŘ.5.03-Lesní zvířata-PREZENTACE
Ptáci v blízkosti lidských obydlí
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: ROZDĚLENÍ ŽIVOČICHŮ
Obratlovci travních společenstev
název šablony: zaměření VM: autor VM: období vytvoření VM: anotace:
Vy_32_INOVACE_M.1.08-Sčítání a odčítání v oboru do 20-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník.
Ptáci.
Živočichové našich polí Savci 4. ročník
Ptáci 3.ročník VY_32_ZAZNAM_Prv.I.3.D.04 Autor: Mgr. Anna Emingerová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
VY_32_INOVACE_35_ Prvouka 3.ročník Živočichové 2.
VY_52_INOVACE_PŘ.8.07_Šelmy, test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis 8.ročník.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Živočichové našich polí PTÁCI 4. ročník
VY_32_INOVACE_PŘ.4.02-domácí zvířata-PREZENTACE
Který živočich do řady nepatří
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
jméno autora Mgr.Eva Truxová název projektu
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika - Numerace v číselném oboru.
Ptáci pole louky křoviny otevřené krajiny.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
. název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení.
Autor: Mgr. Hana Krajčová
VY_32_INOVACE_11_Srnec obecný Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Matematika a její aplikace - Matematika -Numerace v číselném oboru.
Charakteristika pokrmů ze zvěřiny. Rozdělení. . VY_32_INOVACE_TPP_558
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_281 Ročník: 2.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lada Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Poznávačka – ptáci II Číslo vzdělávacího materiálu: ICT 7/10 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění.
VY_32_INOVACE_16 Zvířata v lese. 4. ročník. Jméno:
Prezentace Powerpoint 1 Předmět:Člověk a jeho svět Ročník:2. Název učiva:Ptáci stálí, tažní a domácí Prezentace určena k výkladu učiva Autor:Mgr. Veronika.
Ekosystém rybník Živočichové Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice, okres Vyškov Mgr.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Irena Pohořalá Název:VY_32_INOVACE_09_PTÁCI II. Téma: Ptáci.
Domácí zvířata a jejich mláďata VY_32_INOVACE_12_03 Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce.
Ekosystém okolí lidských obydlí Hospodářská zvířata
Živočichové – stavba těla, potravní vazby a druhy
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
BAŽANT OBECNÝ.
Ekosystém pole Ptáci Přírodověda 4. ročník
Charakteristika a dělení drůbeže
Č. DUMu VY_32_INOVACE_02_12_Zvířata
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Potravní vazby Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Ekosystém les Živočichové
AUTOR: Lenka Hrnčířová
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
VY_32_INOVACE_60_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Ptáci otevřené krajiny
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor:
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Bažant obecný.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Člověk a jeho svět, 2 Název školy, adresa:
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_Př.5.04-Bažant obecný-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5.ročník - Člověk a jeho svět - Přírodověda – Bažant obecný autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: listopad 2011 anotace: Prezentace pro žáky 5. ročníku ZŠ. Materiál je určen k výkladu učiva. Žáci si prohlédnou fotografii bažanta, seznámí se se stavbou těla a základními informacemi o jeho životě. Vyluští křížovku a získané znalosti si ověří jednoduchým testem.

Bažant obecný pták hrabavý, stálý všežravec nekrmivý pták ocas krk hlava pták hrabavý, stálý všežravec nekrmivý pták kohout pestře zbarvený slepice hnědošedá lovná pernatá zvěř nohy tělo křídlo

Příbuzní Koroptev polní Křepelka Kur domácí

Křížovka o c l s v r k n Samice koně Stálý pták Kypří půdu Tažný, zpěvavý pták Lesní živočich Velká myš

Test 1) Bažant je: 4) Bažant je: a)masožravec a) pták b) býložravec b) savec c) všežravec c) obojživelník 2) Kohout je: 5) Příbuzná je: a) pestře zbarvený a) straka b) hnědošedý b) kachna c) hnědý c) křepelka 3) Bažant je: 6) Bažant je pták: a) domácí zvíře a) stěhovavý b) lovná zvěř b) stálý c) zákonem chráněný c) přelétavý

Křížovka - správné řešení: b y l a v r e c ž í s n p t Samice koně Stálý pták Kypří půdu Tažný, zpěvavý pták Lesní živočich Velká myš

Test – správné řešení: 1 c, 2 a, 3 b, 4 a, 5 c, 6 b

Obrázek stažen dne 13. 11. 2011 z commons.wikimedia.org/wiki