Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor:"— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor: Mgr. Ivana Havranová Název materiálu: VY_52_INOVACE_21/II.SADA Anotace: Pracovní list a test jsou určeny pro žáky 4. ročníku, slouží k procvičení učiva Zima v přírodě Období: leden - květen 2012

2 spoj správný obrázek s názvem:
zajíc polní kos černý vrabec domácí sýkora koňadra vrána obecná černá havran obecný

3 TEST Vysvětli pojem studokrevný živočich.
Vysvětli pojem teplokrevný živočich. Napiš alespoň 2 teplokrevné živočichy. Jmenuj stálé ptáky. Jak pomáháme živočichům přežít zimu?

4 Použité zdroje: obrázky použity: kos - vrabec - sýkora- vrána- havran - citace Vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor:"

Podobné prezentace


Reklamy Google