Staňte se vítězem a oslavujte s námi!. Vaše soutěžní fáze 200 osobních bodů/ měsíc Nasponzorování nejméně 3 nových linií, které v následujících 3 měsících.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Advertisements

Stav k 30. červnu Výměna řidičských průkazů Řidičské průkazy vydané od 1. července 1964 do 31. prosince 1993 jsou jejich držitelé povinni vyměnit.
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,
Letní rekreace v ČR. sezóna = červen - září maxima = 1.pol.července ( prázdniny, podnikové dovolené, dovolené, letní tábory... ) červenec = nejteplejší,
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
KALENDÁŘ NA ROK LEDEN LEDEN Hoďte se do gala, plesová sezóna začíná!
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Strom po celý rok Jaro Léto Podzim Zima Adam Škoda Kalendář.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Strom po celý rok podzim
Jaro Jaro (zastarale Vesna) je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se vyznačuje začátkem vegetativní aktivity rostlin a zvýšením aktivity živočichů.
Strom po celý rok Autor: Weissová Klára.
Letní rekreace v ČR. sezóna = červen - září maxima = 1.pol.července ( prázdniny, podnikové dovolené, dovolené, letní tábory... ) červenec = nejteplejší,
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_401_PODZIM Téma: PODZIMNÍ MĚSÍCE, ZAČÁTEK.
Roční období Název školy:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Strom po celý rok Autor: Matěj Vyskočil JARO LÉTO zima PODZIM.
Kolja 4. Song presentations #2 A-La L11 nová slova.
Stromy po celý rok Veronika Prouzová.
Harmonogram projektu a činnosti pediatra. Časový plán ve zkratce Říjen 08 – únor 09 Vytvoření výzkumného týmu, přípravné práce Březen 09 – duben 09 Oslovení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Jaro Test pro 1.roč. obd.duben. Jaro Test pro 1.roč. obd.duben.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Léto Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Přehled IPRM v ROP Ministerstvo pro místní rozvoj
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
Autorka: Vendula Szappanosová
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_12_PODZIM TÉMA: PODZIM
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Strom po celý rok Jaro (zastarale Vesna) je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se vyznačuje začátkem vegetativní aktivity rostlin a zvýšením aktivity.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Rok - Srpen VY_32_INOVACE_4A_08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Marie Rottrová
Výlet do ISTANBULU 2018.
Procvičování měsíců v roce
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Transkript prezentace:

Staňte se vítězem a oslavujte s námi!

Vaše soutěžní fáze 200 osobních bodů/ měsíc Nasponzorování nejméně 3 nových linií, které v následujících 3 měsících docílí celkem skupinových bodů Časové období: 1. Únor – 30. duben 2012

Vaše potvrzovací fáze V těchto 2 měsících potvrdit nejméně bodů skupinového obratu v těchto 3 nových liniích Časové období: 1.květen – 30.červen osobních bodů/ měsíc

A toto Vás očekává: Setkání u Maxe Schwarze v Langenmosenu

Včetně: Prohlídka domu Maxe Schwarze Přípitek se sektem v zahradě s Maxem Schwarzem Možnost prohlídky stájí hřebčína Schwarz Vyhodnocení na KickOffu v září na pódiu Ocenění na podzimím semináři na pódiu v Mayrhofenu Přenocování

K TOMU : Gigantická oslava na zámku Sandizell v nejlepším letním čase (koncem července)

Vaše soutěžní fáze 200 osobních bodů/měsíc Nasponzorování nejméně 3 nových linií, které v následujících 3 měsících docílí celkem skupinových bodů Časové období: 1.únor – 30.duben 2012

Vaše potvrzovací fáze V těchto 2 měsících potvrdit nejméně bodů skupinového obratu v těchto 3 nových liniích Časové období: 1.květen – 30.červen osobních bodů/měsíc

Těšíme se na Vás!!!