Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Střední odborné učiliště gastronomie, u Krbu 521, Praha 10
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
VÝPOČETNÍ TECHNIKA V PROJEKTOVÁNÍ PRO BAKALÁŘE
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách.
EQUIP – distanční studijní opory (DSO)
Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
Prezentace školy.
VLED Vzdělávání v lesnických disciplínách. Podstata projektu Vytvoření unikátního vzdělávacího kurzu s 10 studijními programy se zaměřením na lesnické.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Výuka češtiny v anglickém programu na LF UP v Olomouci Pavel Kurfürst Centrum pro výuku cizích jazyků Lékařská fakulta Univerzita Palackého v.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
ČESKÉ DRÁHY A E-LEARNING Vladimír Sosna. Osnova Cesta k e-learningu Cesta k e-learningu Osobité prvky systému ÚPV Osobité prvky systému ÚPV Současnost.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Informatika akademický rok 2012/2013 Úvod k předmětu.
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Centrum pro studium vysokého školství
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.
CZ.1.07/2.2.00/ Personalizace výuky prostřednictvím e-learningu –
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Vzdělávání na Univerzitách třetího věku v ČR Zlín, 26. –
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.10/ Číslo prioritní osy: 7.1 Celková výše finanční podpory: ,92 Kč Částka ESF: ,93 Kč Křížové financování:
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Praha 11. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Math Exercises for You (Math4U)
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Animace škol (šablony)
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Při technické univerzitě v Liberci
Transkript prezentace:

Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů

Název projektu: E-learningové prvky pro podporu výuky odborných a technických předmětů Číslo projektu: CZ.O4.01.3/ /0326 Doba řešení: – Celková dotace: Kč

Organizační informace Manažer projektu: Doc. RNDr. Jana Šarmanová, CSc. Fakultní koordinátoři: FAST - Mgr. Lenka Jurčíková FS - Ing. Petr Kočí, Ph.D. FEI - Doc. RNDr. Vladimír Vašinek, CSc. Garanti předmětů: aktivní vedoucí tvůrčích kolektivů Kancelář projektu: A1012 Sekretariát projektu: Renáta Matějková, Michaela Hrušková Ekonomické vedení: Yveta Geletičová Internetové stránky: Ing. Emilie Šeptáková Adresy: ová pošta vždy označena: CZ / /0326, Jméno Názvy souborů smluv: AS_Jmeno, DPP_Jmeno, DPC_Jmeno.doc Názvy měsíčních výkazů: Vykaz_rr_mm_Jmeno.xls Názvy zpráv: Zprava_Jmeno_nn.doc

Požadavky aktuální – požadováno již k Smlouvy autorské za předmět technické 2. Měsíční výkazy 3. Harmonogram předmětu 4. Osnova předmětu s oddělením hotových a popisem nových částí 5. Závazné upřesnění rozsahu (do max. výše uvedené v žádosti) - AA s rozdělením na text, otázky, scénáře - technických prací s rozdělením na animace, programy, videa, LMS - označení, pro které technické práce máte spolupracovníky a pro které potřebujete zajistit techniky (a audiovizuálního centra, informatiky) … vhodné využít práce studentů o prázdninách 6. Jmenný seznam spolupracovníků – autor a spoluautoři, technici a jejich činnost Do … možno pracovat a účtovat už během července a srpna Do … povinně pro 1. monitorovací zprávu a žádost o platbu

Okamžitě (pokud to už neudělal) garant za každý předmět rozmyslí a nahlásí 1.Osnovu předmětu (vše max 1 strana A4) 2.Co je hotovo pro předmět a oč se bude předmět rozšiřovat 3.Závazné upřesnění nového rozsahu v AA, ks a hod (viz dále) 4.Jestli požaduje některé technické práce zajistit (animování, programování, filmování a střih, ukládání do LMS) 5.Harmonogram – letní nebo zimní semestr (viz dále)

Výstupy – pro rozpočet 1.Distanční učebnice pro e-learning, texty a obrázkyAA 2.Texty otázek pro automatické zkoušeníAA 3.Scénáře pro animace, programy, videaAA 4.Multimedia – animace, programy, videa, audia ks, hod 5.Ukládání do LMS hod 6.Posudky pro předměty, evaluační dotazníky, porovnání výsledků s minulou výukou

Harmonogram předmětů výuka v letním semestru autorská tvorbazáří 06 – prosinec 06 posudkyleden 07 úpravy dle posudkůúnor 07 pilotní provozúnor 07 – červen 07 evaluacečerven 07 – červenec 07 závěrečné úpravy, závěrčervenec 07 – prosinec 07 výuka v zimním semestru autorská tvorbazáří 06 – květen 07 posudkyčerven 07 úpravy dle posudkůčervenec 07 – září 07 pilotní provozzáří 07 – únor 08 evaluaceúnor 08 závěrečné úpravy, závěrúnor 08 – březen 08

Smlouvy, výkazy 1. Autorská smlouva za 1 předmět pro všechny spoluautory a pro výukový text + obrázky testovací otázky scénáře animací, programů 2. Odborné a technické práce za předmět pro spolupracující za garantování předmětu realizaci animací, programů filmování, střih videa ukládání do LMS DPP do 100 hod /osoba a rok DPČ nad 100 hod / rok (čím dřív dodáte podklady, tím dříve budou smlouvy) 3. Měsíční výkazy od podpisu smlouvy: za každou smlouvu zvlášť

Školení autorů Tvorba e-learningových kurzů pro technické předměty ve dnech 25 – (Po-St) v čase 8.00 – 12.00, – místnost E320 (počítačová učebna) vedou prof. Mechlová, Mgr. Koníček (OSU) náplň přednášky s praktickým cvičením ve vlastních předmětech

Monitorovací zprávy 1.zpráva zpráva … počty předm, anim, … 3.zpráva … + počty stud, zam, … 4.zpráva zpráva zpráva zpráva