Pyžamová párty ze dne 25.6.2013. V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Prázdniny 2013 – Pivovarníci odměňují zodpovědné řidiče Ing. Martina Ferencová Zastupující výkonná ředitelka
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
Workshop - internetové poradenství. Vzdělávání v oblasti IP Nová oblast Nová oblast  Pro nás  Obecně Do současné doby se kurzům IP věnovaly zejména.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Farní charita Prachatice
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
Cestovní kancelář SUPER-IN
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
Prezentace pečovatelské služby
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
+. 2 Od r Od r Sdružuje 795 registrovaných poskytovatelů sociálních služeb Sdružuje 795 registrovaných poskytovatelů sociálních služeb VŠECHNY.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Interviewing = Pohovor s klientem NKPD Lucia Madleňáková.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Bílý kruh bezpečí pobočka Brno
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
ČLENSKÁ SCHŮZE Dílčí zpráva o hospodaření klubu v roce 2007.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Lidé s mentálním postižením jako cílová skupina sociálních služeb.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Noclehárny. poskytují ambulantní služby osobám bez přístřeší, které mají zájem o využití hygienického zařízení a přenocování.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Systemický přístup Mgr. Věra Pucová. Základní charakteristika přístup orientovaný na změnu opak diagnostického přístupu typický přístup pro sociální práci.
Networking v podporovaném zaměstnávání skrze byznys snídaně Markéta Blahetková Pracovní konzultantka Rytmus, o. p. s. – od klienta k občanovi.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
KTV PRŽNO Červen 2016.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Náš domov.
Sociálně aktivizační služby
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Pyžamová párty ze dne

V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího věku  Zde kromě různých aktivit, které podporují soběstačnost a celkovou pohodu klientů dochází i k besedám na témata, která jsou aktuální a mají vést k větší bezpečnosti a ostražitosti našich klientů i občanů z široké veřejnosti.  Velký ohlas jsme zaznamenali při posezení na téma Deprese a její prevence, Sebevraždy a sebevražedné jednání, Domácí násilí a nebezpečné pronásledování aj. Po odborném výkladu se rozvinula živá diskuze.

Nepřehlédněte !!!!!!!! Přijďte mezi nás a nezůstávejte sami „Klubíček dříve narozených” ………… tímto každého z Vás srdečně zve, na,,pyžamovou párty”, která se uskuteční v úterý od do 18 hodin v prostoru pečovatelské služby Nabízíme Vám možnost popovídat si o všem, co Vás zajímá či trápí, zasmát se a odreagovat se…. S sebou potřebujete dobrou náladu… !!!!!!!Vstup možný pouze v pyžamu pře civilní oděv!!!!!! Jako bonus Vám ZDARMA nabídneme malé občerstvení Vaše “Pečovatelská služba"

Pyžamová párty ohlášena Před velkými prázdninami jsme upustili od vážných témat a rozhodli jsme se, že uspořádáme pyžamovou párty. Mohlo by se zdát, že třetí generace o tuto akci nebude mít zájem nebo může mít obavy, že se k nim párty tohoto tipu snad již nehodí, avšak opak je pravdou. Několik dní před akcí již probíhaly mezi návštěvníky našeho klubu „porady“, co ze svého nočního šatníku nejlépe vybrat. Noční košilku, elegantní satén nebo kostkovaný flanelový hřejivý obleček?

Přípravy na pyžamovou párty vrcholí Protože nechceme zůstat za našimi návštěvníky pozadu, probíhá i mezi námi /zaměstnanci/čilá komunikace na téma, co na sebe. Nápad stíhá nápad… V předvečer je třeba z nakoupených ingrediencí udělat pomazánky, aby se druhý den mohly připravit „dobrůtky“, na které se účastníci klubu vždy těší….. V den D ještě připravit jednohubky, chlebíčky, teplé a studené nápoje, vyleštit skleničky, nachystat oblečky, hudbu, v sále vytvořit „místo pro tanečky“.

Ani vzdálenost není problém, zájemce dovezeme služebním vozem do klubu i zpět

Hodina „H“ uhodila

Jsme v plné polní …….a již vcházejí ……………………první hosté

I vozíčkáři u nás mají otevřené dveře a jak je vidět, i dobrou náladu

Došlo i na satén

Objevila se i erotická noční košilka

A pak už se povídalo,pilo

Smálo, zpívalo, hodovalo

Probíhaly monology, dialogy,diskuze,otázky a odpovědi..

A pak došlo i na tanečky

Co říci na závěr? Bylo to náročné i krásné zároveň…….. Bylo toho málo nebo dost? Tak akorát……všem pro…….RADOST