Petra Tázlarová „personální poradenství“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studie: Data retention v ČR v praxi Petr Kučera Iuridicum Remedium, o. s.
Advertisements

Vzdělávání zaměstnanců v Centru pro podporu zaměstnanců
EURES Evropské služby zaměstnanosti
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Profil HR poradce a školitele
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Spolupráce s o.s.Rytmus a pracovní rehabilitace Karel Doležal.
ČR jako atraktivní lokalita pro umístění centra sdílených služeb Petr Pospíšil| ředitel Divize Investic
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
PhDr. Dana Bernardová, Ph.D.
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Trh práce VY_32_INOVACE_ Trh práce = místo, kde se střetává poptávka po práci (zaměstnavatelé) s nabídkou práce (uchazeči o zaměstnání) Práce.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 1.
MOPE s.r.o. Personální agentura
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
První zaměstnání Petr Machala.
Národní soustava povolání (NSP) Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE)  
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Personální mamagement
PRACOVNÍ PORADENSTVÍ 1. Zprostředkování X management 2. Kde působíme 3. Cílová skupina 4. Kdo je klient PP 5. Příklady z praxe, diskuse.
S handicapem zpět do zaměstnání
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Zkušenosti získané při realizaci projektu Brandýský Matýsek o.s.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
Management Přednáška 5: - Výběr a rozmístění pracovníků
Personální plán pro podnikatelský plán
Personální strategie mezinárodní firmy
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Národní soustava kvalifikací: Zaměstnanci dle představ a potřeb zaměstnavatelů Konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března 2014.
Konference Transformace a deinstitucionalizace soc. služeb – od 9.00 do hodin druhého dne Hradec Králové Individuální projekt odboru.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
PSA klientů ročně 50 % záznam v RT 50 % základní vzdělání Minimální praxe, problematická minulost, nereálné představy o trhu práce, potíže.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
PERSONALISTIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
"Neratovice: podpora místních podniků v zakázkách malého rozsahu" Databáze podnikatelských subjektů.
„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
Získávání a výběr zaměstnanců. Význam lidí ti, kteří vyrábějí ti, kteří rozhodují ti, kteří kradou.
Personální práce v malé organizaci Milada Matyšková.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Ing. Veronika Dostálková MBA
Nábor a výběr zaměstnanců
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
XIV. KONFERENCE SAMOSPRÁV
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Transkript prezentace:

Petra Tázlarová „personální poradenství“ „Vaše podpora“

Kdo jsem Jsem zkušený personalista v oblasti zprostředkování a pronájmu zaměstnanců. Nabízím personální poradenství v oblasti HR, formou extérní spolupráce. I přesto, že jsem držitelem licencí od Ministerstva práce a sociálních věcí a spadám do činností agentur zprostředkující zaměstnání, nejsem agentura, jsem jedinec. Jsem zkušený odborník působící v oblasti HR a zprostředkování zaměstnání více jak 5 let. Mojí vizí není být další agenturou, ale poradcem pro firmy, které nemají čas si sami vyhledávat zaměstnance, nebo jsou v menším počtu lidí a personalista na hlavní pracovní poměr se jim finančně nevyplatí, nebo mají jiné důvody. Jsem tu zrovna tak pro lidi/uchazeče o zaměstnání, kteří hledají zaměstnání či mají dotazy v otázkách pracovně právních, či mají dotazy ke samotnému zprostředkování zaměstnání. Prošla jsem celým procesem těchto činností, od nejnižších pozic po nejvyšší. Nabízím odbornost, kvalitu, pružnost a otevřené jednání. Nabízím individuální přístup a konkurenceschopnou cenu. Nemusím zohledňovat náklady na centrálu a řadu dalších kolegů, jelikož žádné nemám. Pro mne je důležitá kvalita a zrovna tak jsem schopná fungovat v kvantitě.

Nabídka služeb pro firemní klientelu Zprostředkování zaměstnanců za jednorázovou provizi Zprostředkování zaměstnanců formou hodinových zúčtovacích sazeb Pronájem pracovních sil (výhledově) Školení zaměstnanců (výhledově) Přímé oslovení kandidáta Náborová řízení formou in-house u vás ve firmě Vedení či asistence při výběrových řízení Pronájem personalisty na dobu Vámi určenou Rychlé vyhledání kandidáta Vypracování profilu kandidáta Testování a prověřování kandidáta Kvalitní a levné služby Okamžitou reakci na poptávku klienta Věrnostní program pro klienty Množstevní slevy Ceny dle dohody (fixní, hodinové)

Nabídka služeb pro uchazeče o zaměstnání Zprostředkování zaměstnání Zprostředkování brigád (výhledově) Zprostředkování školení pro uchazeče o práci palubního průvodčí Poradenství při výběru zaměstnání Nabídka pozic na hlavní pracovní poměr Registrace Zasílání aktuálních volných pozic Pomoc s vypracováním životopisu Vypracování osobního profilu Doporučení vhodného zaměstnání Poradenství týkající se rekvalifikací Školení (výhledově)

Reference před založením personálního poradenství Autopapoušek s.r.o. Celestica Czech Republic s.r.o. Daikin Industries Czech Republic s.r.o. LEGO Production s.r.o. Scanservice a.s. Beneficial Finance a.s. Cesaro spol. s.r.o. Datart International a.s. LP Design s.r.o. Showa Aluminium Czech s.r.o. Bontaz Centre CZ s.r.o. Connectronics s.r.o. Esa s.r.o. Maurice Ward and Co., s.r.o. Schenker spol. s.r.o. Bruco spol. s.r.o. Česlog spol. s.r.o. Intedoor spol. s.r.o. NKT Cables s.r.o. Stermann s.r.o. CAS Praha Ruzyně s.r.o. Dachser E.S.T. a.s. Kaufland Česká republika v.o.s. Plus - Discount spol. s.r.o. a další

Email: personalni-poradenstvi@seznam.cz Kontakty a sídlo Petra Tázlarová Dykova 726 276 01 Mělník IČO: 72080035 Mobil: +420 722 405 277 Email: personalni-poradenstvi@seznam.cz Web: www.personalni-poradenstvi.eu