ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Výstavba sportovního areálu 20
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
KONCEPCE NÁSTAVBOVÉHO STUDIA porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 17. prosince 2008.
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Prezentace klubu.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
S POLUPRÁCE UK FTVS A ČSTV Mgr. Lenka Kovářová, MBA
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
ELTODO CUP První jarní homerun
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola PF Hradec.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
PROJEKT 2008 Lenka Šnajdrová Luhačovice, –
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
KONFERENCE ČSJ ledna 2015 Aula ČSTV
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Rozbor věkové struktury OP mužů 2014/15 Čerpáno ze soupisek OP mužů v soutěžním ročníku 2014/15 Zpracováno pro potřeby výboru OVS Frýdek-Místek a setkání.
BELBOG s.r.o. BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE FIRMY.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA Koncepce rozvoje Pavel Chadim, místopředseda ČBA pro rozvoj.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
PŘIŘAZENÍ HLAVNÍCH PROBLÉMŮ K JEDNOTLIVÝM PLATFORMÁM.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
FC Slovan Rosice, z.s..
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
MINIMATURITY
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Co je program Mládež v akci?
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
BEACHVOLEJBAL.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Adéla vavřinová * 2000 ZM ČR staršího dorostu PLZEŇ (25)
Transkript prezentace:

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation

VÝCHOZÍ STAV PRO STŘEDNĚDOBOU KONCEPCI

1. Stav mládežnické základny

Neutěšený stav mládežnické základny Podíl mládeže v kategorii mužů je 25%, žen je více jak 50% Výrazně nižší počet žáků než žákyň (kategorie dívek je 3x početnější než kategorie chlapců) Úbytek od roku 2007 v kategoriích žáků 33% a dorostu 23% Nárůst v kategorii žen o 7% Postupný pokles základny žen (od žákyň k ženám 1870 na 540) Celkem 65 chlapeckých žákovských oddílů v ČR, z toho 21 SpS, 11 FoP Schází systémová nabídka přes školní systém

2. Stav povinné péče o mládež

Stav povinné péče o mládež Velmi roztříštěný, rozhodují KVS 6 prvoligových oddílů nemá žáky 19 druholigových oddílů nemá žáky Skupina A – 9 týmů Skupina B – 5 týmů Skupina C – 5 týmů Nejvyšší úpadek mají velké kraje !!! Plzeň, Liberec a Jablonec upadají nejvíce V Olomouci padl chlapecký žákovský volejbal úplně

3. Výsledky mládežnických reprezentací

Neuspokojivé výsledky mládežnických reprezentací na ME a MS Neúspěchy mládežnických reprezentací na mezinárodních akcích Podle dlouhodobé statistiky se týká hlavně kategorie chlapců

4. Neuspokojivý stav trenérské odbornosti

Neuspokojivý stav odbornosti Odlišné priority trenérů SCM od potřeb reprezentace Nedostatečná odborná úroveň trenérů Nedostatečná společenská prestiž trenérů a nedocenění jejich práce Mezinárodní odborná izolace

5. Legislativa v oblasti mládežnického volejbalu

Nedostatky v legislativě v oblasti mládežnického volejbalu Problematika vztahu malých a velkých klubů Problematika vztahu šestkového volejbalu a beachvolejbalu Problematika vztahu klubů k reprezentaci Problematika modelu soutěží

5. Popularizace mládežnického volejbalu

Propagace mládežnického volejbalu Soutěž o mediální prostor s ostatními týmovými hrami Potřeba ještě masivnější prezentace mládežnického volejbalu v ČTV Nutnost společenských akcí propagujících volejbal