Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace společnosti Edolo s.r.o.
Advertisements

Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
ZKUŠENOSTI S VYUŽÍVÁNÍM PŘEDVSTUPNÍ POMOCI EU PHARE / ISPA Ministerstvo financí Centrum pro zahraniční pomoc Ing. Ludmila LEFNEROVÁ.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Programové období Benefit Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 Datum:
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
 schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor Úřadu vlády  zmocněnec vlády pro lidská práva  monitorovací výbor Vznik AGENTURY.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Kouzlo placeného poradenství!
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
E VROPSKÁ ROZVOJOVÁ AGENTURA N A Č IHADLE 959/ P RAHA 6 CHCI ČERPAT EVROPSKÉ DOTACE I PO ROCE 2013 PhDr. Jan Hauser Evropská rozvojová agentura.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Firemní kultura - změna motivační strategie
SPOLEČNÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM autor: Mgr. Marta Sargánková
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Představení klubu manažerů
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Robert H. Waterman Vypracovali: Tereza Hubalová, Kateřina Křížová, Kamila Ogurčáková, obor L (kruh 83)
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
EU dotace v Plzeňském kraji malé obce do 500 obyvatel
EXPERTNÍ PODPORA PŘÍJEMCŮM DOTACE Z ROP JIHOVÝCHOD Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
1 Neziskové organizace Neziskovky jsou nedělitelnou součástí občanské společnosti a jako takové mají nezastupitelnou roli v rozvoji demokracie a řešení.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Informační zdroje české veřejné správy
Program B2B a zapojování soukromého sektoru do rozvojové spolupráce Ludmila Leškovská, Česká rozvojová agentura Praha,
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Partner úspěšných ve světě dotací

Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací  Za poslední tři roky jsme pomohli klientům s projekty v oblasti leteckého průmyslu, zpracovatelského průmyslu, zemědělství a v oblasti rozvoje lidských zdrojů  Pomůžeme i vám, máme dlouholeté zkušenosti, detailní informace a exkluzivní kontakty, které s potěšením spojíme s vaším projektem

Náš tým  Ing. Vladimír Doležal, jednatel, po dvě funkční období pracoval jako člen rozpočtového výboru poslanecké sněmovny parlamentu České republiky. Působil také jako zástupce starosty a tajemník úřadu městské části.  Ing. Ivana Bernatová, projektová manažerka, působila v poradenské agentuře zabývající se dotacemi EU se zaměřením na projekty v oblasti životního prostředí a veřejné správy a jako projektový manažer na Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Čechy.  Ing. Helena Karkulová, projektová manažerka, působila v poradenské agentuře zabývající se dotacemi EU, jako projektový manažer Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Čechy a také působila na městské části na odboru rozvoje obce.  Ing. Kateřina Urbančíková, projektová manažerka, působila v poradenských agenturách zabývající se dotacemi EU, jako finanční manažer programu Phare na MPSV ČR a také jako projektový manažer na Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Čechy.  Ing. Andrea Bezstarostová, projektová manažerka, před příchodem do NAPD pracovala v kanceláři ministra na Ministerstvu průmyslu a obchodu.

Naše úspěchy  Projekt „Vývojové pracoviště pro výrobu pokročilých leteckých dílů“ pro společnost AERO Vodochody AEROSPACE, a.s. ve finančním objemu Kč (dotace Kč),  Projekt „Rekonstrukce objektu A 10J“ pro společnost Aircraft Industries, a.s. ve finančním objemu Kč (dotace Kč),  Projekt „Zlepšení jakosti mléka prostřednictvím managementu stáda“ pro společnost ZESPO CZ, s.r.o. ve finančním objemu Kč (dotace Kč),  Projekt „Praktické polygrafické školicí středisko TNM“ pro společnost TNM PRINT s.r.o. ve finančním objemu Kč (dotace Kč),  Projekt „Vybudování pracoviště pro výrobu pevné náběžné hrany“ pro společnost AERO Vodochody AEROSPACE, a.s. ve finančním objemu Kč (dotace Kč),  Projekt „PKB – vývojové centrum Kladno“ pro společnost Pozemní komunikace Bohemia, a.s. ve finančním objemu Kč (dotace Kč),  Projekt „Další krok k úspěšnému vzdělávání zaměstnanců Aircraft Industries, a.s.“ pro společnost Aircraft Industries, a.s. ve finančním objemu Kč (dotace Kč) a další....

Nabízíme vám  Analýzu dotačních možností  Zpracování studie proveditelnosti  Zpracování žádosti o dotaci/podporu  Komplexní služby spojené s administrací realizace projektu  Monitoring projektu v době udržitelnosti  Konzultační činnost a analýzy v oblasti dotací a podpor

Budeme se vám rádi věnovat Ing. Vladimír Doležal Václavské nám. 33, Praha 1, PSČ