K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Start pochodu ze Zbraslavic do Zruče bude 26
Orientace ve městě.
Dopravní výchova 1. stupeň ZŠ
Návrh parkování Návrh zastávek MHD.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Rozdíly v pravidlech silničního provozu
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
TRASA MARALÁK Závišice-Štramberk-Lichnov(na vrcholu stoupání mezi Štramberkem a Lichnovem možno odbočit vlevo po cyklotrase – asfalt, tráva) – V Lichnově.
Ekologický audit. Moje jméno: Jména č len ů mého týmu- t ř ída: Škola: Kontakt na tým: T ř ídní u č itel: tel: Kateřina Vágnerová VII. A Zuzana.
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Bezpečné cesty do školy Výsledky dotazníkového šetření a školního mapování.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku s r p e n Nepomuk.
Uzavírky silnic II/476 a I/11
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
HASIČI.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Ústecký kraj 5 – 7 červen Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu.
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Nepomuk.
Charakteristické znaky MHD
Zpracovala Barbora Plesníková
Vyhledávání dopravního spojení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Bezpečná cesta do školy ZŠ Meteorologická.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
TERÉNNÍ VÝUKA GEOGRAFIE Malá Morávka – Karlov 15. až 17. dubna až 19. dubna 2013.
UPOUTÁVKA na geologickou víkendovku 13. – 15. dubna 2012 a ještě něco navíc, co v pozvánce nebylo První zásadní zpráva můžu potvrdit, že i do Klokočských.
DOPRAVNÍ ZNAČKY 3. ročník
Recyklace RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc EXKURZE PETKA CZ.
Kvantitativní směrové šetření pohybu osob, výpadovky - Olomouc Olomouc květen 2010.
Strážovské vrchy Ubytování Nitrianské Rudno kempink, chatky. Chatky byly starší, nebylo tam moc útulno. Ale bylo krásné teplé počasí, tak.
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Demonstrace Sraz účastníků OS v u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26.
České Švýcarsko o. p. s. Šetrná doprava v Českém Švýcarsku.
Srdečně Vás zveme na pochod Okolo Bohdanče, který se uskuteční který se uskuteční Start bude od 6:00 do 14:30 v sokolovně v Bohdanči u Zbraslavic.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY VY_32_Inovace_20VA-2 Vypracovala : Mgr. Alena Vaňková ZŠ a MŠ Nedašov, příspěvková organizace.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_54_POHYB TĚLES TEMA: FYZIKA.
Ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
ANKETA - parkovaní osobních vozidel ve městě Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Výsledky ankety Autor: Občanské sdružení občanů Brandýs nad Labem Stará.
Výlet Českosaské Švýcarsko
Autor: Mgr. Radana Marelová
Slovní úlohy o pohybu 2 postup na konkrétním příkladu
SPOLEČNÉ MEZIOKRSKOVÉ SETKÁNÍ SBORŮ V ČESKÉM RÁJI
RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc.
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_11_17_dopravní prostředky 6
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
2018.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Bezpečné cesty do školy
Vozíčkářské trasy KČT Labská stezka bez bariér, 18. –
Věcné učení Doprava, dopravní prostředky.
Výlet Českosaské Švýcarsko
VY_32_Inovace_2.2.1 Dopravní prostředky a značky
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Školní výlet Michaela Roušová 4.A.
Dětské dopravní hřiště Liberec
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

k u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem, úplně na konci asfaltky Pod Vrchem 21, Děčín – Bynov- Nová Ves U Pavlínky, Centrum akce (sraz, párty) Jílové, Libouchec, Ústí n.L., Teplice, Drážďany centrum, Česká Kamenice, Ústí n.L., Benešov, Hřensko Autobusy – zast. „U Zámečku“ č.2,22 směr Bynov, Hor. Oldřichov-Bynov č.445 směr Jílové, Libouchec, Chlumec Pozor – úzká silnice, v případě setkání s jiným autem často třeba couvat a vyhnout se

Děčín - autobusové nádraží Autobus č. 445, moc nejezdí Autobusy č. 2,22 Autobus č. 445, moc nejezdí Smluvené parkoviště pro odvoz od vlaku Smluvené parkoviště pro odvoz od autobusu, před hyperAlbertem Děčín hl. nádraží - vlak Centrum Děčína – vlakové, autobusové nádraží, MHD Jízdné (15,-)se platí přímo v autobuse v automatu u řidiče, naházíte peníze do kasičky a vyjede lístek, automat nevrací, připravte si drobné (když vás pojede více, tak to co by po jednom zbyl přebytek, tak to může další využít a platit o to méně)

U Pavlínky, Centrum akce (sraz, párty) Zámek Jílové, obřadní místo pokud bude ošklivo Hřebenová bouda, parking kamarádů, placené parkoviště – každý si platí individuálně Hraniční bouda, hostina, parkoviště aut, Odsud budou jezdit auta na Sněžník Od Hřebenové boudy na Sněžník je vjezd zakázán (máme pouze několik povolenek) Sněžník, obřadní místo Pro kamarády: Jak pěšky na Sněžník? a)autem na Hřebenovou boudu a pak asfaltové silničce; 1100 m do kopce, 1000 metrů po rovině b)od centra akce pěšky – kamenkou vyjít na červenou turistickou značku a pak po ní, převážně lesní cesta; asi 5 km (2 hod) Co bude kde probíhat

Co a kde u centra zahrada: párty, ubytování ve stanech, WC muži, centrum her stavení: WC, kuchyně, doupě VIP parkoviště pouze pro málo vyvolených, takže vy to určitě nebudete Parkoviště P1 Dál už musíte pěšky, Nechávejte místo na otočení auta úvratí, dál nejezděte, Kapacita asi 6 aut Parkoviště P2 Pronajatá plocha- chovejte se slušně, kapacita cca 5 míst Volejbalové hřiště Pokyny k parkování a dopravě: j ezděte nejdál pod zahradu na P1 ideálně zaparkujte rovnou na P2 (kamarádi) musít e se na tydle dvě parkoviště všichni vejít, takže budou auta schovaný za sebou, proto prosíme auta co nepojedou na obřad dozadu, ostatní dopředu d ále máme možnost pro ty, co přijedou včas (v pátek, nebo možná v sobotu ráno) a nebudou auto do neděle používat hlídaného parkoviště v údolí v Bynově – hlašte se, ulehčilo by se v okolí centra akce d bejte pokynů organizátorů parkování b ude tam docela šrumec – minimalizujte dopravní zátěž