Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2018.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2018."— Transkript prezentace:

1 2018

2 Registrace: sobota 30.6.2018 v od 11:00
Na registraci prosím všichni běžci Parkování vyhrazené pro běžce na parkovišti „u nádrže“, směr Lanovka na Sněžku. Na Start je to pěšky 400m.

3 Start první skupiny týmů v 17:00 u Lanovky na Sněžku, směr Obří Důl.
Další skupiny běžců budou startovat v 20 min intervalech 17:20, 17:40, 18:10, 18:30, 18:50 Na Výměnu č.1 není možné následovat běžce autem, KRNAP… Pozor ! Na první výměnu je to 30 minut autem, hlídat logistiku.

4 DOPROVOD START– VÝMĚNA 1

5 DOPROVOD VÝMĚNA 1 – VÝMĚNA 2

6 DOPROVOD VÝMĚNA 15 – VÝMĚNA 16

7 DOPROVOD VÝMĚNA 17 Stará Boleslav - Křenek

8 Celkový čas 16 hod 40 min ~ 50 min/úsek. Rekord tratě: 14:26 Tým Why Not 2017 Průměrný čas na úsek: 43:20

9 Řidiči doprovodních vozidel budou mít k dispozici ke stažení mapy s objížďkami. Řidiči jsou povinní dodržovat silniční zákon a pokyny organizátora. (Hlavně rychlost ve vesnicích a parkování na výměnách) Parkování na výměnných místech min. 100 m od výměny, na pravé straně cesty max. 30min. Používejte výstražné světla když stojíte. Některé výměny jsou v malých vesnicích, prosím respektujte noční klid. K dispozici budou mobilní WC. Vozidla nesmí běžce těsně doprovázet, ale doporučuji doprovodu na svého běžce počkat na místech kde se zásadně mění směr tratě a pomáhat běžci s navigací. Parkování při registraci je zpoplatněno hodinovou sazbou. V cíli se parkuje u břehu Vltavy, vpravo od silnice Vodácká na trávnatou plochu u řeky.

10 Běžci se řídí zákonem vztahujícím se na pohyb chodců na silnicích
Běžci se řídí zákonem vztahujícím se na pohyb chodců na silnicích. Běží se bez vyloučení dopravy. Běží se vlevo, pokud je k dispozici chodník, používat. Používat přechody pro chodce, čekat na železničních průjezdech a přizpůsobit svůj pohyb na silnici podmínkám. Přes den je povinná reflexní vesta, nebo neonově žluté/oranžové triko a viditelně umístněné startovné číslo. V noci je povinná reflexní vesta, viditelně umístněné číslo, čelovka a dozadu svítící blikající červené světlo. (minimum) Běžci často používají vlastní vestu, musí splňovat základní normu. Na výměnném místě si běžci předají štafetu a oznámí rozhodčímu své číslo/jméno týmu. U výměny je možné povzbuzovat, ale ne parkovat !

11 Trať je značena tabulkami s reflexními šipkami které doplňují šipky na zemi ve žluté barvě a přes noc světelnými tyčinkami. (od úseku 4) Značí se jenom změna směru. Běžci mají povinnost si důkladně nastudovat mapy svých úseků, nejlépe na Google Earth. Všechny mapy a soubory gpx a kmz jsou ke stažení na: K dispozici jsou soubory pro navigace typ gpx a soubor Google Earth formátu kmz. Vhodný pro mobilní aplikaci Google Earth. (doporučuji) Na trati jsou i naše dopravní značky upozorňující na křižování s hlavní silnicí, odbočování a kužely vymezující výměnnou zónu. Cíl, je v pražské Troji, ulice Vodácká, Loděnice Troja. V cíli čeká běžce občerstvení a oddych. Vyhlášení výsledků bude v 12:30.

12 Prosím všechny účastníky závodu o dodržování pravidel silniční dopravy, zejména se jedná o věnování pozornosti samotním běžcům u výměn, který jsou ohroženi množstvím doprovodních vozidel ve stejné oblasti. (Parkování mimo výměnu!) Několik výměnných míst jsme již v historii závodu museli změnit, protože se místní obyvatelé, hlavně v malých vesnicích stěžovali na hluk. Na takových místech prosím nekřičte, nezpívejte, nebouchejte dveřmi aut a respektujte noční klid a soukromí obyvatel. V kategorii Ultra jsou povoleny dvě výjimky z pravidel: běžci mohou zvolit možnost běžet dva po sebe následující úseky najednou a do posledního úseku se tým může volně rozhodnout, který běžec poslední úsek do cíle poběží. Číslo telefonu ředitele závodu (Pavol Čučo) je Prosím volejte ihned v případě potřeby. Pokud se stanete svědky nebo účastníky nehody, postupujte prosím standardně: Poskytněte první pomoc volejte 155 (úraz) nebo 112 (dopravní nehoda) informujte neprodleně organizátora.


Stáhnout ppt "2018."

Podobné prezentace


Reklamy Google